|
Sada je: uto 18 kol, 2026 2:34 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
Pa Chakotay je, koliko ja znam.......indijanac/domorodac, tak neš........ uglavnom tako se i ponaša: smireno, pametno, bez nekakvih pretjeranih osjećaja, pa rekli bi pravi indijanac  Ali to je samo moje mišljenje, neka me netko ispravi ako sam u krivu!!!
|
| pon 26 lip, 2006 10:41 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Čakotej je u biti morao biti baš takav kakav je. Ipak je na Voyager sa svojom posadom došao kao kapetan i vođa određenog broja ljudi, ali nije smio imati prejaku osobnost jer se s vremenom morao pokoriti "vekikoj Katici", s određenom dozom neslaganja, ali ništa previše jer bi ispao totalni kaos na brodu i u toj razjedinjenosti bi ih Kazonci na početku rasturili. Zamislite samo da je na Chakotayevom mjestu bio Eddington, koji je totalni zabrijani idealist spreman na najekstermnije poteze da zaštiti sebe i svoje suborce. To bi tek bilo zanimljivo.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 26 lip, 2006 12:28 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Meni je u cijelom voyageru nelogicno i upitno: Gdje je nestao Janeweyev prvi casnik koj je bio prije chakotaya, nije valjda maknu s duznosti radi nekog krakatog makija....
Mozda se nesto spominje u prve 2 epizode ali se ne sjecam takvog...
Dajte me podcjetite
|
| pon 26 lip, 2006 1:19 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
preminuo u prvoj epki.
RIP
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 26 lip, 2006 2:35 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Onda ih nisam dovoljno dobro gledao...
|
| pon 26 lip, 2006 2:36 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
Za domaću zadaću hitno pogledati Caretakera 5 puta i napisati referat!
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| pon 26 lip, 2006 4:26 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
LOL
...pa meni je Chokotayev lik dosta dobro razrađen... ni previše ni premalo... ... a i svidjela mi se njegova povijest (života)... a da nekažem da je nekoliko puta spasio Voyager od aliena koji su ga htjeli uništiti...
| pon 26 lip, 2006 4:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa meni je Chokotayev lik dosta dobro razrađen...
a, neznam.
mozda on i je razrađen, samo ja to nevidim.
ma previse je nekako neutralan, neznam kako bih to drugacije opisao. imas likove koje obozavas, imas likove koje nemozes podnjeti, imas likove koje nevolis, imas likove koje volis, imas likove kod kojih ti se sviđa ovo, imas likove kod kojih ti se sviđa ono, a tu je i Chokotay, i za njega nemogu reci nista drugo nego da je tu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 26 lip, 2006 4:49 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
i da ima dobru tetovažu 
_________________ njanjanja
|
| pon 26 lip, 2006 5:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...apsolutno!! i ja bi takvu... ali to je neuobičajeno u našem društvu... pa bi bio još veći freek nego šta jesam...
| pon 26 lip, 2006 5:08 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
...to bi ti bilo ravno ugradzivanju implantanata iznad oka kakav ima sedma
|
| pon 26 lip, 2006 5:54 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
Lik mu je dobro zamišljen, no u realizaciji je ostao dosta blijed i bezličan. Samo me to kod njega smeta. A isto tako kad su na početku počeli bacati neke hintove da se nešto između njega i Katice događa, zašto nisu nastavili? To mi je bez veze. Da su barem dali neki razlog negdje da se ponašaju kao da nikad ništa nije bilo, ovak je bljak.
HUSMOP member
|
| pon 26 lip, 2006 7:07 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Sayock je napisao/la: Lik mu je dobro zamišljen, no u realizaciji je ostao dosta blijed i bezličan. Samo me to kod njega smeta. A isto tako kad su na početku počeli bacati neke hintove da se nešto između njega i Katice događa, zašto nisu nastavili? To mi je bez veze. Da su barem dali neki razlog negdje da se ponašaju kao da nikad ništa nije bilo, ovak je bljak.
Iskre su frcale do one epke kad su nijh dvoje morali ostat kao živjet na jednom planetu jer su se zarazili nekim virusom koji samo tamo ne ubija. MIslili su da će ostati tamo do kraja života pa su dlučili povući crtu u svojim odnosima na jednoj granici i koncentrirat se na hvatanje kukca koji ih je zarazio i pronalaženje lijeka. Onda je Tuvok prekršio zapovijed i ipak se javio Vedeiencima pa im je jedna normalna doktorica među njima skemijala lijek pa su Katica i Chakotay mogli nazaad na brod i nisu imali vremena prijeći u višu fazu.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pon 26 lip, 2006 7:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
O toj epizodi i pričam! Trebali su nastaviti
HUSMOP member
|
| pon 26 lip, 2006 7:36 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Mogli su, ali kao da su podsvjesno znali da će se vratiti na brod. Kaj misliš kakav bi bio show da su njih članovi posade nalazili kako se ljubakaju u liftu kao tom i B'elanna.
|
| pon 26 lip, 2006 7:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|