| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Jennifer Lein (Kes) nakon xy godina...
Spet je napisao/la: http://images.starpulse.com/pictures/2007/08/15/previews/Jonathan%20Frakes-TTO-006030.jpg ???
jedini za koje nisam primjetila ikakavu promjenu su patrick stewart i scott bakula... Posijedio je = ostario je... kile je nabacio već i u TNG-u. I opet, Ent se snimao relativno nedavno i Bakula još nije imao toliko vremena da se "promijeni".

|
| ned 03 sij, 2010 10:49 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
T'Rapavi je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A ekipa iz TNG-a se jako, ali jako promjenila. A od kad je Lien napustila Voy prošlo je 13 godina.  A po čemu se ekipa TNG-a toliko jako promijenila? Osim što su ostarili dvadesetak godina? Ali vjeruj mi, to nas sve čeka... Kada pogledaš koliko se ekipa Voyagera promijenila, to je neusporedivo.  Pa i Lien je 13 godina starija.
TNG glumci su također naborani, obješeni i izoperirani. A Frakes je debeo, ima balun umjesto trbuha.
|
| ned 03 sij, 2010 10:56 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ezri je napisao/la: Očito ju je odlazak pogodio pa je tu rupu u srcu upotpunila papanjem. Nije ju pogodio, jer je ona sama otišla zbog problema sa alergijom. I kako više nije bila vezana ugovorom, da mora bit vitka. Napokon je čini se mogla jesti što je htjela, i to se naravno na žalost nakupilo.
|
| ned 03 sij, 2010 10:58 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
RAI'TARA je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: A ekipa iz TNG-a se jako, ali jako promjenila. A od kad je Lien napustila Voy prošlo je 13 godina.  A po čemu se ekipa TNG-a toliko jako promijenila? Osim što su ostarili dvadesetak godina? Ali vjeruj mi, to nas sve čeka... Kada pogledaš koliko se ekipa Voyagera promijenila, to je neusporedivo.  Pa i Lien je 13 godina starija.
TNG glumci su također naborani, obješeni i izoperirani. A Frakes je debeo, ima balun umjesto trbuha. x <--- RAI'TARA point ---> x Nisam rekao da ona nije starija 13 godina, ali TNG ekipa je još malo više ostarila. Naborani, obješeni ---> opet znakovi starenja. Sorry što te moram prosvijetlit, ali i ti ćeš u njihovim godinama bit isto... Frakes je debeo, istina, ali bio je debeo i dok je snimao TNG. A ovo što su Lien ili Robert Duncan McNeill napravili od sebe nije posljedica starenja (debljina itd). A nisu ni oni bez bora, neobješeni i šta si već sve navela... Tko je koliko, zašto i kako operiran me iskreno ne zanima. 

|
| ned 03 sij, 2010 11:44 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Lien je rodila ljudi, rodila. Neke žene se jednostavno udebljaju i ne povrate prijašnju kilažu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 04 sij, 2010 12:46 am |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa nije bas da svaka se toliko udeblja 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 04 sij, 2010 12:49 am |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa moja sestrična se udebljala 20 kila a moja majka 30. Doduše one su skinule kile ali svejedno.
|
| pon 04 sij, 2010 12:50 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
da ima volje moze smanjit svoju masu u 3mj po UN dijeti za 17 do 24kg.. i poslje toga metabolizam bi joj se prilagodio pa nebi bilo brzog povratka na staro.. ali treba volje 
_________________ resistance is futile!
|
| sub 16 sij, 2010 6:56 pm |
|
 |
|
|
Ne bih se kladila da bi joj se metabolizam prilagodio. Ne uspijevaju te dijete svakome.
|
| sub 16 sij, 2010 9:22 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Sramota u svakom slučaju... A nek se ide operirat da joj to skinu. Ima para.
|
| sub 16 sij, 2010 9:28 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma bezveze. cura se udebljala, onak, nije smak svijeta. mislim, zasto bi to bila sramota? ok, mozda je prije bila bas komad, a sad je ima nesto vise. ali ako nju to ne smeta ne vidim u cemu je toliki problem. kolko ima na svijetu ljudi s nesto viska kila, pa da bi se sad oko nje radile neznam kakve pompe i rasprave i sta ja znam.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 sij, 2010 1:23 am |
|
 |
|
Kingslayer
|
Upravo tako, ne znam zašto bi bila sramota. Pogotovo ako nju ne smeta i ako se dobro osjeća u svojoj koži... tko smo mi da joj sudimo.

|
| ned 17 sij, 2010 1:35 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Ona se više uopće ni ne bavi glumom.
|
| ned 17 sij, 2010 1:39 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
RAI'TARA je napisao/la: Ona se više uopće ni ne bavi glumom. pa, ako se bavi necim sto joj je draze good for her!
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 sij, 2010 1:45 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
RAI'TARA je napisao/la: Ona se više uopće ni ne bavi glumom. Nego čime se bavi?
|
| pon 18 sij, 2010 10:24 pm |
|
 |
|