| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Voyager
_Oz je napisao/la: Jako mi je kad ljudi kenjaju kako je novi film pun nelogičnosti, dok ih VOY ima toliko da bi trebalo superračunalo da ih sve nabroji  hehe to ti je tako, moraju ljudi kenjat inace bi bilo dosadno, ovako se prepucavamo i na neki nacin nam je zabavno. 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| pet 22 svi, 2009 12:55 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Jako mi je kad ljudi kenjaju kako je novi film pun nelogičnosti, dok ih VOY ima toliko da bi trebalo superračunalo da ih sve nabroji  A koje su to??
| pet 22 svi, 2009 1:56 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: _Oz je napisao/la: Jako mi je kad ljudi kenjaju kako je novi film pun nelogičnosti, dok ih VOY ima toliko da bi trebalo superračunalo da ih sve nabroji  A koje su to?? Ti ti ozbiljno? 
|
| pet 22 svi, 2009 2:00 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
_Oz je napisao/la: Alokin je napisao/la: _Oz je napisao/la: Jako mi je kad ljudi kenjaju kako je novi film pun nelogičnosti, dok ih VOY ima toliko da bi trebalo superračunalo da ih sve nabroji  A koje su to?? Ti ti ozbiljno?  Najozbiljnije...
| pet 22 svi, 2009 2:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Alokin je napisao/la: _Oz je napisao/la: Ti ti ozbiljno?  Najozbiljnije... Evo, tu ti je samo djelić: http://www.ex-astris-scientia.org/inconsistencies/inconsistencies-voy.htm
|
| pet 22 svi, 2009 2:04 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
Ma daj... oni bi pljuvali i po vlastitoj majci ako nebi bila u duhu ST-a.
| pet 22 svi, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
bubica
|
Alokin je napisao/la: Ma daj... oni bi pljuvali i po vlastitoj majci ako nebi bila u duhu ST-a. To stoji, ali neke stvari su stvarno smiješne, kao broj uništenih shuttleova, i sve vezano za "Threshold."
|
| pet 22 svi, 2009 2:15 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
|
_Oz je napisao/la: To stoji, ali neke stvari su stvarno smiješne, kao broj uništenih shuttleova, i sve vezano za "Threshold." Ma to je sve zato jer se timeline puno puta resetirao...
| pet 22 svi, 2009 2:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Voyager je super... Voyager ima najbolji prosjek odličnih epizoda... ...likovi su super...
...petljanje po vremenskim anomalijama je super...
...priče iz holodecka su super...
...ma sve je super...
| pet 29 svi, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Uh bobo, na tren si me prestrašio... 

|
| pet 29 svi, 2009 11:22 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
T'Rapavi je napisao/la: Uh bobo, na tren si me prestrašio...  prikaza zelene boginje ja isto vec mislila kad ono to je samo zeleni boldani bobo (mozda je bobo samo host a ona goa'uld  ) nda, da ne budem offtopic: voyager je super, jedva cekam katicine avanture na HRT-u 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 29 svi, 2009 11:26 pm |
|
 |
|
bubica
|
alien she je napisao/la: (mozda je bobo samo host a ona goa'uld  )  ...  Al da ne budem totalni spammer, reći ću samo da bih radije da HRT prikaže ENT ili TOS-R umijesto VOY-a koji je (kao što sam već rekao) HRT-ov ekvivalent "Dadilje"
|
| pet 29 svi, 2009 11:31 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Ima Voyager itekako dobrih epizoda, tako da izjednačavanje sa Dadiljom izaziva jedan  od mene.
|
| pet 29 svi, 2009 11:56 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Ima Voyager itekako dobrih epizoda, tako da izjednačavanje sa Dadiljom izaziva jedan  od mene.  Nisam izjednačavao Voyager s Dadiljom, htio sam samo reći da ga HRT prikazuje već treći put u cijelosti (zbog toga usporedba sa serijom koja je vjerojatno rekorder po broju prikazivanja u Hrvatskoj). TOS i ENT su kompletno prikazani samo jednom, pa bi bilo bolje da oni idu umijesto VOY-a, IMO.
|
| sub 30 svi, 2009 12:33 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Aha nisam skužio. Ne pratim Dadilju, al znam samo da je to ful iritantna serija. 
|
| sub 30 svi, 2009 11:22 am |
|
 |
|