|
Sada je: sub 02 svi, 2026 8:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Zašto ne volimo Neelixa
...Neelix je tako drago stvorenjce... ...kad ga već morate na neki način oštetiti... ...neka to bude humanije...
| pon 04 sij, 2010 11:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Meni stvarno nije jasno zašto mnogi toliko mrze Neelixa... nije mi među dražim likovima, ali sam po sebi je pozitivac, dobročudan, uvijek željan održavati dobro raspoloženje posade... Možda neki od onih koji ne vole Neelixa, ujedno i ne vole i te osobine kod ljudi? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 sij, 2010 11:58 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: ujedno i ne vole i te osobine kod ljudi?  Jadan je onaj tko voli pedofiliju. U slučaju eventualnih nejasnoća, vidjeti moje starije postove. 
|
| pon 04 sij, 2010 2:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Možda ne bi zgorega bilo otvoriti temu o Neelixu i njegovoj navodnoj pedofiliji 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 04 sij, 2010 2:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Jadan je onaj tko voli pedofiliju. U slučaju eventualnih nejasnoća, vidjeti moje starije postove.  ...pa nije on pisao scenarij... 
| pon 04 sij, 2010 2:48 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa nije on pisao scenarij...  Super logika, Bobo. Nije ni Hanibal Lecter kriv što je psihopat, pa nije on pisao scenarij!!!  Cvicek je napisao/la: Možda ne bi zgorega bilo otvoriti temu o Neelixu i njegovoj navodnoj pedofiliji  To bi bile dvije anti-Neelix teme. Nema potrebe, sve stane u ovu.
|
| pon 04 sij, 2010 2:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne kužim kakve veze ima da li je ili nije pisao scenarij Pa ako mrzimo nekog, onda mrzimo lika (koji je stvoren scenarijem) a ne glumca koji ga glumi... edit: Oz me preduhitrio, ajd barem se oko toga slažemo 
|
| pon 04 sij, 2010 2:53 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...znaći lik se trebao odreći uloge karijere samo zato jer se mora malo pocmakati s mlađahnom djevojkom...??
| uto 05 sij, 2010 2:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Od kuda si došao do takvog zaključka?! On je sasvim okej odglumio svoju ulogu i sve okej što se glumca tiče.... da je stvarno glumio sa curicom od 2 godine (a ne sa komadom od 22-23 godine) onda bi mogli komentirati glumca kao osobu i ostale koji su to snimili... 
|
| uto 05 sij, 2010 4:18 pm |
|
 |
|
bubica
|
Nije problem u Ethanu Philipsu. Problem je u Bragi, Taylorici i ekipi koji su odavno izgubili smisao za dobar ukus.
|
| uto 05 sij, 2010 4:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ne znam. Meni se Neelix sviđa jer je čudan, čupav, jer zadirkuje i iritira neke likove, i zato jer je dobra dušica. 
|
| sri 06 sij, 2010 6:02 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 06 sij, 2010 6:19 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Imaš odvratan izgled. Imaš previše dlaka. Imaš ružnu boju dlaka. Imaš groznu frizuru. One točkice te samo poružnjuju, zabadava se furaš na Trille Imaš apsolutno ogavne zube i jadna Kes koja je jezik tamo gurala Imaš ružnu obleku Ideš mi na onu stvar s onim svojim preseravanjem da znaš kuhati Misliš da si faca kaj igraš na kartu dobrice, a znamo svi kakav si bio prema Voyageru kad su te sreli Živcira me tvoja pojava i prokleti bili scenaristi koju su nas cimali toliko puta tvojom smrću - al ne ti bi se uvijek izvukao I radi tog te mrzim. Baš mi je drago kaj se nisi doje** do Alfe s njima
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 09 sij, 2010 2:27 am |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Zašto i kako Neelixa nabosti na kolac
_Oz je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: i stop the flame... !!!  Nema flejma. Ja kažem, drugi slušaju That is the order of things  Decko smiri se malo
ovoga...neelix je meni super lik, i fora...dobro ni ja nisam mogao gledat ono ljubakanje s Kes, to je bio jedan epic fail brage ali inace je oke.

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 10 sij, 2010 8:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
Previše forsira sve čega se dotakne. Dijeli pisma na neobjašnjivo iritantan način, onu emisiju koju je vodio ne želim ni spominjati, a sa zabavama jednostavno pretjeruje. 
| pon 11 sij, 2010 2:42 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|