Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Re: Voyager najbolja star trek serija
T'Rapavi je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Voyager je puno bolji od DS9-a, a TNG je najslabija star trek serija. Voyager ima svega u pravoj mjeri. Misaonih epizoda, akcije, istraživanja, novih svjetova, romanse itd..
Jesu li to neki kanonski podaci ili? Znastvenici to tvrde? Ima kakvo istraživanje? Nekakav link koji potkrepljuje tezu?
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
To ti je zdravi razum.
Razmisli malo. Ovo što si sad rekla je bezobrazno i uvredljivo.
Ništa više i ništa manje od postova nekih drugih, na ovu temu.
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
RAI'TARA je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
To ti je zdravi razum.
Rekla si da je zdrav razum da je Voyager puno bolji od DS9-a, a TNG je najslabija star trek serija. U prijevodu - svi koji se ne slažu (a ja se žestoko ne slažem), imaju problema s razumom.
Odrasla osoba bi se trebala suzdržati od takvih izjava, pa makar se osjećala isprovociranom.
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
_Oz je napisao/la:
Rekla si da je zdrav razum da je Voyager puno bolji od DS9-a, a TNG je najslabija star trek serija. U prijevodu - svi koji se ne slažu (a ja se žestoko ne slažem), imaju problema s razumom.
Odrasla osoba bi se trebala suzdržati od takvih izjava, pa makar se osjećala isprovociranom.
Ne i ne, drugi su to također rekli za svoje teze samo drugim riječima. Ja sam uzvratila najednostavnije bez okolišanja. Voyager je najbolja st serija, što god drugi loše o njemu pričali, ne mjenja činjenicu da je meni najbolji.
_Oz je napisao/la:
RAI'TARA je napisao/la:
Ne i ne, drugi su to također rekli za svoje teze samo drugim riječima. Ja sam uzvratila najednostavnije bez okolišanja.
Djetinjastom provokacijom.
RAI'TARA je napisao/la:
Voyager je najbolja st serija, što god drugi loše o njemu pričali, ne mjenja činjenicu da je meni najbolji.
Ključna riječ - "TEBI"
E pa onda bi i svi drugi trebali naglasiti njima. Ali rijetko tko to čini. Uvijek ista priča. TNG najbolji DS9 najbolji ENT najbolji, ali nitko ne napiše meni ( svi govore u ime svih ) zar ne, pa ću si i ja uzeti to pravo.
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
@RAI to je tvoje pravo, da imaš mišljenje kako je VOY naj a TNG naj- i nisi se dužna zbog toga nikome opravdavat.
I da, nemoj se tako lako dat "navuć" na provokacije. A sad bilo bi lijepo da napišeš ti "ep" o VOY da ga pročitamo.
RAI je napisao/la:
...TNG je najslabija star trek serija.
Hm, rekao bih najdosadnija (očaj) u prvom svom dijelu. Kasnije se malo popravljala. No kako je "nono" postavija lošu trasu nije moga kasnije bit puno popravljen.
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
Zanimljivo da je osobi koja toliko drži do dosljednosti, najbolji voyager.
Posada završi u delta kvadrantu. Prijeđe 50 000 svj godina i još uvijek je u delta kvadrantu. Pa zar je taj delta kvadrant veći od ostalih.
Da ne spominjem ismijavanje Borga (s čim se i Buco slaže).
Onda oni šugavi Kazonci progone Voyager cijele dvije godine na prostoru od 2000-3000 svj godina.
Da ne spominjem još neke jadne vrste(ne mogu im se sjetiti imena) koje se prostiru na 10 000 svjg.
...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
Lore je napisao/la:
Zanimljivo da je osobi koja toliko drži do dosljednosti, najbolji voyager.
Posada završi u delta kvadrantu. Prijeđe 50 000 svj godina i još uvijek je u delta kvadrantu. Pa zar je taj delta kvadrant veći od ostalih.
Da ne spominjem ismijavanje Borga (s čim se i Buco slaže).
Onda oni šugavi Kazonci progone Voyager cijele dvije godine na prostoru od 2000-3000 svj godina.
Da ne spominjem još neke jadne vrste(ne mogu im se sjetiti imena) koje se prostiru na 10 000 svjg.
...
Što se tiče veličine Delta kvadranta, stvar je u kursu kojim Voyager putuje. Tim kursom, veći dio puta trebali su putovati delta, a samo manji dio beta kvadrantom.
Što se tiče kazonaca. Kazonci su podjeljeni na sekte, i zauzimaju veliko područje. Slično je i sa federacijom, od jednog kraja pa do drugog kraja federacije putovalo bi se godinama.
A Voyager su slijedili Nistrimi ito zbog Seske. Isto tako Voyager je u jednoj epizodi izgubio oko 3 mjeseca stojeći na jednom mjestu i vrteći se u krug.
Ne slažem se za to što se tiče Borga, meni je tek u Voyageru borg postao nešto veliko.
Što se tiče nedoslijednosti ne slažem se ni sa tim. Voyager se po tome ne razlikuje od ostalih st serija. A za mene ako je nešto objašnjivo nije nedoslijednost.
Voyager je meni najbolja st serija a TNG najlošija.
Ali kad kažem najlošija, mislim za st. TNG mi je kao najlošija st serija svejedno bolji od bilo čega drugog što nije star trek.
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Poslije TNG-a Voyager mi je najbolji serijal, iako je negdje u rangu s DS9-om
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.