| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Voyager najbolja star trek serija
Robert Beltran bi prvi priznao da je Chakotay dosadnjikav. zato su mu i dali Sedmu na kraju, da ga ušutkaju.
|
| pon 28 ruj, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Robert Beltran bi prvi priznao da je Chakotay dosadnjikav. zato su mu i dali Sedmu na kraju, da ga ušutkaju. ...hehehehe... dobraaa...
...pa da nakon dobrog angažmana u prvih sezonu i pol, C više nije u prvom planu... Neelix dobiva daleko više minutaže od njega...
...draga su mi oba... ali šta se može...
| pon 28 ruj, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Najjače mi je bilo kada je Tom rekao Harryju da govori kao Chakotay jer pomaže Sedmoj da ˝postane dio tima˝ a harry se zatreskao u sedmu a ona željela da joj pokaže praktičnu ljubav....
|
| pon 28 ruj, 2009 10:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a ovaj se sav ustrati i nezna što da kaže...
Voyager je cool jer ima najviše vremenskih paradoxa... ...a ja volim vremenske paradoxe...
| čet 15 lis, 2009 12:14 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Meni je Voyager super je ta serija u pravom smislu te riječi istražuje nepoznate i čudne nove svjetove. 
|
| sub 24 lis, 2009 10:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ima i gomilu jednoepizodnih rasa koje nećemo nikada više vidjeti... 
...mogli su si dati i malo oduška s pravilima flote kadkad...
...imali su cool holodeck story's... oko kojih se dosta epizoda odvijalo... a često i bilo problema s njima... 
| čet 05 stu, 2009 4:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
uh..taman tema za mene..obožavam voyager  ...my best star trek naša kapetanica katica je just cool ! cijeli star trek mi je super....ne postoji mi lošiji...jednostavno voyager se ističe jer sam najviše bio uz njega od samih početaka...i naravno uvijek mi se sviđala ta ideja o povratku doma kroz nepoznato područje svemira....janeway is the mother...voyager is they home...and more..more !!!! 
|
| ned 15 stu, 2009 12:00 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| ned 06 pro, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ajme meni.
Voyager je meni najbolja star trek serija, kao i još mnogim drugima. Kome se ne sviđa nek ga ne gleda. 
|
| ned 06 pro, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Voyager je prepun reciklaža ..
|
| sub 12 pro, 2009 4:00 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
PrincMatias je napisao/la: Voyager je prepun reciklaža .. S tim se nikad nebi složila. TNG je prava reciklaža TOS-a. To se vidi svaki put kad krene uvodna špica.
|
| ned 27 pro, 2009 11:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
PrincMatias je napisao/la: Voyager je prepun reciklaža .. ...obrazloži svoju konstataciju... molim... ? ...ne možeš nešto nadrobiti i ostati živ... ...u protivnom to se tretira ko
| sub 02 sij, 2010 12:47 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
PrincMatias je napisao/la: Voyager je prepun reciklaža .. dokaži... hidalgo...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sub 02 sij, 2010 6:50 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
E da, samo da se ja ubacim sad nakon što sam 99% odgledala Voyagera ( da istaknem, DS9 mi je naj jer se palim na neke glumce/glumice tamo no nisam sve pogledala  ) sam u velikoj, ogromnoj dilemi! Ne znam jel mi je Voy čak i bolji od DS9. Fakat ne znam. Mislim da mi u ovom trenu ipak je... Da je! Je. JE! Voyager je bolji od DS9. U biti ne, obje serije su jednako super. NE, krivo!!! VOY. Da. Odlučila sam, Voyager mi je bolji. Ili... Ma dobro. SAD mi je Voyager bolji. Evo 
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 03 sij, 2010 4:41 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Ezri je napisao/la: sad sam u velikoj, ogromnoj dilemi! Ne znam jel mi je Voy čak i bolji od DS9. Fakat ne znam. Mislim da mi u ovom trenu ipak je... Da je! Je. JE! Voyager je bolji od DS9. U biti ne, obje serije su jednako super. NE, krivo!!! VOY. Da. Odlučila sam, Voyager mi je bolji. Ili... Ma dobro. SAD mi je Voyager bolji. Evo  ...hoćeš li sad glasati i da ti je Voyager naj trek serija u onaj anketi...??
| uto 05 sij, 2010 5:03 pm |
|
 |
|