| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Neelix - lik i djelo
Neelix je ok, tu i tamo mi malo dosadan svojim nekim ispadima ali ajde...fora je i tu je da nas malo nasmije 
| pon 03 kol, 2009 11:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...naporan je jedino kad izigrava Mr. ljubomornog... ...osim tih ispada Neelix je super i zabavan...
| uto 04 kol, 2009 2:23 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a Neelixa ili voliš ili ne... malo ima onih koji su suzdržani...  Ja ga niti volim niti mrzim. Eto kakav je dojam lik Neelix ostavio na mene... Q je najbolje opisao što je on... Janewayin kučni ljubimac... Naposljetku tako se i zvala mačka od Barcleya... tako da to dovoljno govori. 
| uto 04 kol, 2009 10:07 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Suikotreki je napisao/la: Naposljetku tako se i zvala mačka od Barcleya... tako da to dovoljno govori.  Bit će da ga zato ja volim.  Iako nisam znala ovaj podatak. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 04 kol, 2009 9:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Točkica je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: Naposljetku tako se i zvala mačka od Barcleya... tako da to dovoljno govori.  Bit će da ga zato ja volim.  Iako nisam znala ovaj podatak.  Da... u onom nastavku kad Voyager prvi put stupi u audio vezu s Zemljom zahvaljujući Barcleyu koji je bio opsjednut Voyagerom i to toliko da je provodio cijelo vrijeme u holoprogramu Voyagera, tad saznamo da je imao mačku... i da ga je nazvao Neelix. 
| uto 04 kol, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Neelix daje pravi obol u doživljaju delta kvadranta na samom voyageru, te je zabavan, dobar kuhar i poslužitelj ali i pošten za razliku od nekih drugih. O njegovoj ulozi moralnog oficira i ambasadora suvišno je govoriti jer uvijek kad je trebalo neelix je bio tu. I da nije bilo njega ne bi ili u svakom slučaju duže bi Katici trebalo da Voyager vrati u alfu.
I nadam se bez bacanja u spam....
|
| sub 24 lis, 2009 1:05 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ni meni nije jasno to grupno mrženje Neelixa. Meni je on drag i smješan lik. Bez njega nebi bilo ni pola smiješnih situacija u Voyageru. Posebno mislim na natezanje njega i Tuvoka koje većinom ispadne smiješno. 
|
| sub 24 lis, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| čet 05 stu, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ako su hteli humor bolje da su ubacili klovna i gutaca vatre nego onako glup i dosadan karakter... mislim da bi i madjionicar bolje posluzio. 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| pet 06 stu, 2009 3:08 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Neelix je u biti simpatičan lik... samo je previše razigran u situacijama koje zahtjevaju ozbiljnost... i djetinjast... što zna bit iritantno...
Inače, jako pozitivan lik...
| pet 06 stu, 2009 1:18 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
OGamer je napisao/la: ako su hteli humor bolje da su ubacili klovna i gutaca vatre nego onako glup i dosadan karakter... mislim da bi i madjionicar bolje posluzio.  ...pa daj, pretjeruješ... ...ti fakat ne voliš Voyager, jel... ??
...kao što je Sedma rekla, ''His function in this crew is diverse''...
...on će uvijek porazgovarati s bilo kojim članom posade ako treba i ako ima kakve probleme...
...čak je i B'Elanni rekao da se izviće na njega ako će joj to pomoći...
...ne kužim zašto kad je netko drag to nekima smeta...
| pet 06 stu, 2009 2:26 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
A Neelixa se mora voljeti!
|
| pet 13 stu, 2009 10:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
da neelix je stavrno smiješan.....onaj njegov smijeh .. još kad je sa tuvokom ili doktorom....kako ih voli nasmijat 
|
| ned 15 stu, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
PrincMatias je napisao/la: A Neelixa se mora voljeti! Ovo si dobro reko - mora ga se voljeti, nakon što se kresne boca lozovače.
|
| ned 15 stu, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Mrzim Neelixa. Užas kako je iritantan čak i više od Worfa. U biti mrzim ga zato jel je imao Kes. A Kes i on su nebo i zemlja. Ne zaslužuje ju.
_________________ It's me. Dax !
|
| ned 03 sij, 2010 4:45 pm |
|
 |
|