Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Garak & Tora
apsolutno moj najdrazi par ikada
Garak:"Let me tell you a story. I once knew a Cardassian, a dashing, handsome young man with a promising career. And then one day, through no fault of his own, he found himself exiled and alone, with nowhere to turn. But did he give up? No. Instead he struck upon a brilliant plan. Rather than fleeing for the rest of his life, he sought shelter in the one place no one expected him to go. In a stronghold of his people's most hated enemies. There, surrounded by hostile strangers, he built a life. And there, against all odds, against the merciless logic of the universe itself, he thrived."
Tora:"By becoming the greatest tailor in the galaxy."
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
Re: Garak & Tora
_Oz je napisao/la:
Wow, shipper thread. Međutim, Garak 2 old za nju. FAIL
ma joj, ali nije fer kaj je tora poginula
jadan garak
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
Tragična ljubav. Mora i takvih biti. I dobro da ih ima. Tu je još i odnos Garaka i tate Dukata. Dobro ukomponirana mini Romeo&Julia ljubav u cijelu kompleksnu priču DS9.
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...Tora je jedan od najzgodnijih alienki u treku... ...meni odmah poslije 7/9 i Kes...
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
Garak i Tora su mi jedan od najboljih parova u ST-u I glupo mi je što je Tora ubijena Jadan Garak
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
Mimi Sky je napisao/la:
hoće li večeras biti epizoda kada ju Damar ubije?
Neće...
Tora mi je simpa, a Garak je legenda. A kao par... pa nemam niš protiv, OK su, ali nije da nešt navijam za njih...
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
4 od 1 je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
...Tora je jedan od najzgodnijih alienki u treku... ...meni odmah poslije 7/9 i Kes...
pa neznam bas ,meni nije nista posebno !
Toru Ziyal su glumile tri različite glumice. Melanie Smith i Tracy Middendorf ni meni nisu nešto, ali Cyia Batten je poprilično zgodna (meni dosta ljepša od Kes, no Jolene i Jery su ipak klasa za sebe ).
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
_Oz je napisao/la:
4 od 1 je napisao/la:
Mr.bobo je napisao/la:
pa neznam bas ,meni nije nista posebno !
Toru Ziyal su glumile tri različite glumice. Melanie Smith i Tracy Middendorf ni meni nisu nešto, ali Cyia Batten je poprilično zgodna (meni dosta ljepša od Kes, no Jolene i Jery su ipak klasa za sebe ).
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
I meni je ta zadnja Tora najbolja
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
...ta zadnja nije toa nego Navar... ...naj HOT Orionka... koju je galaksija vidjela...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.