| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 DS9/Galactica Intro
| sub 17 ožu, 2007 11:00 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Vidio sam sinoć. Pravi masterpiece.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 17 ožu, 2007 11:14 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
cool!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 18 ožu, 2007 12:18 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Ma savršeno!
| ned 18 ožu, 2007 1:41 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Hmda, i naravno, Zemlja je jedina vazna
Alaj smo egocentricni, dobro da nije stavio Ameriku 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 18 ožu, 2007 7:07 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
he, he, predobra stvar!
mix po mom ukusu
bas bi mogli tu spicu pustat kad od sada negdje budu reprizirali DS9 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 18 ožu, 2007 9:29 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Gul Remal je napisao/la: Hmda, i naravno, Zemlja je jedina vazna  Alaj smo egocentricni, dobro da nije stavio Ameriku 
Pa na kraju se uvijek stvari svedu na to da se jedino našu majčicu ne smije dirati. Sjetimo se samo situacija u DS9: Dominij si očisti put da izravno napadne Vulkan - poslat ćemo par brodića da pomognu; Dominij osvoji Betazed - ah, siročad, ali ježi ga, imali su zastarjelu obranu; Breeni su, da pokažu da su korisni novi saveznici Dominija, napali Zemlju - E, sad ćemo se Dominiju keve našvasat!
Koliko god volio DS9, zasmetalo me ovakvo licemjerje.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 18 ožu, 2007 11:26 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Gul Remal je napisao/la: Hmda, i naravno, Zemlja je jedina vazna  Alaj smo egocentricni, dobro da nije stavio Ameriku  Pa na kraju se uvijek stvari svedu na to da se jedino našu majčicu ne smije dirati. Sjetimo se samo situacija u DS9: Dominij si očisti put da izravno napadne Vulkan - poslat ćemo par brodića da pomognu; Dominij osvoji Betazed - ah, siročad, ali ježi ga, imali su zastarjelu obranu; Breeni su, da pokažu da su korisni novi saveznici Dominija, napali Zemlju - E, sad ćemo se Dominiju keve našvasat! Koliko god volio DS9, zasmetalo me ovakvo licemjerje.
neznam dal' je to samo meni, ali taj spomen Zemlje mi nikako nesmeta, pa u BSG spici se pojavljuje tako nekakav text. ocito je da tu tvorci ovog video uradka htjeli sto vjernije pratiti BSG spicu, pa su ukljucili i preradu doticnog texta u svoj filmich. i u cemu je sad problem?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 18 ožu, 2007 11:59 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
U čemu bi bio problem? Samo sam spomenuo primjer iz Treka koji potkrepljuje gul Remalovu teoriju. Priča BSG-a temelji se na potrazi za Zemljom, tako da tu ne vidim traga licemjerju. Preuređena špica temelji se na originalu, tako da nemam nikakvog prigovora na nju.
|
| pon 19 ožu, 2007 12:30 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...odlično složeno...
| uto 20 ožu, 2007 4:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
stvarno je predobro
|
| sri 11 tra, 2007 1:08 am |
|
 |
|
Cadet 2nd year
Pridružen/a: uto 12 lip, 2007 10:01 am Postovi: 24 Lokacija: tuzla/bih
|
Prva liga
_________________ grilee
|
| sub 16 lip, 2007 9:58 am |
|
 |
|
Admiral
|
grilee je napisao/la: Prva liga Galactica je prema mom mišljenju dobra serija. Neki su mi ljudi rekli da je to kopija Star Treka. Da mi je samo znati koliko su je puta pogledali 
|
| ned 17 lip, 2007 1:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 17 pro, 2006 2:34 am Postovi: 584 Lokacija: bie you tian di
|
Naravno da nije kopija ST-a, većina ST epizoda su sasvim gledljive  .
pozdrav
_________________ BATracer
Otkad sam na forumu prepucavam se s T'Grelom, a to mi nije strano ni s drugim korisnicima te uvijek želim potencirati na to da je ne znam što pa se njegove teme ne mogu kozinstento čitati.
Blessed Be Her Holy Hooves, Peace Be Unto Her
I like your flowers...
|
| ned 17 lip, 2007 3:19 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Re: DS9/Galactica Intro
Cool !!! Uvijek kad gledam Galacticu pomislim... Joj da sad barem naiđe koji brod iz zvjezdane flote i raskupusi ove konzerve....
| sub 05 sij, 2008 10:15 pm |
|
 |
|