| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Alexander Siddig
He was born as Siddig El Tahir El Fadil El Siddig Abderahman Mohammed Ahmed Abdel Karim El Mahdi
uh trebao sam to staviti za njegovo ime u anketi
btw.
da li je Bashir Arap ili Indijac?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 20 ruj, 2006 8:22 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
ziher je arap...
Em znam nekoliko siddiga, a bome i nekoliko fadila...
A mohammed ti sve govori...
| sri 20 ruj, 2006 9:25 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Nightshoot je napisao/la: ziher je arap... Em znam nekoliko siddiga, a bome i nekoliko fadila... A mohammed ti sve govori...
to su imena postovanog glumca, a ne lika Juliana Bashira.
tako da ti je zakljucak, ijako mozda tocan, zasnovan na pogresnim predpostavkama.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 20 ruj, 2006 9:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Uh, znala sam odakle je... mislim da je iz Sudana... ne znam točno
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 20 ruj, 2006 9:31 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
je iz sudana je... imate niz informacija na memory-alpha
no mene zanima da li je Bashir (lik) Arap ili Indijac
a ne Siddig... on je Arap ziher
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 20 ruj, 2006 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Ant je napisao/la: Nightshoot je napisao/la: ziher je arap... Em znam nekoliko siddiga, a bome i nekoliko fadila... A mohammed ti sve govori... to su imena postovanog glumca, a ne lika Juliana Bashira. tako da ti je zakljucak, ijako mozda tocan, zasnovan na pogresnim predpostavkama.
Uvidio sam pogresku, ja sam mislo da chacky pita za glumca a ne za lika Juliana Bashira.
Za bashira neznam, vjerojatnije indijac.
| sri 20 ruj, 2006 9:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Lik Bashir je Indijac.
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sri 20 ruj, 2006 10:04 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Alexander Siddig
Lol glumac koji glumi juliana ima veliko imeee 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 08 vel, 2009 1:06 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re:
Capri je napisao/la: Lik Bashir je Indijac. Pa kad pogledaš ima logike. Indijci su inače dobri liječnici! 
| ned 08 vel, 2009 1:37 am |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Indijac je. Mislim da mu se roditelji pojavljuju u epizodi kad i tvorac EMH-a. 
|
| ned 08 vel, 2009 5:06 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
E nisam siguran al Bashir je GMO liječnik jelda? 
| ned 08 vel, 2009 12:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Suikotreki je napisao/la: E nisam siguran al Bashir je GMO liječnik jelda?   da, iz epruvete  (dali ga starci "malo" poboljsati kad su vidjeli da je malac pomalo zaostao)
|
| ned 08 vel, 2009 3:52 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ant je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: E nisam siguran al Bashir je GMO liječnik jelda?   da, iz epruvete  (dali ga starci "malo" poboljsati kad su vidjeli da je malac pomalo zaostao) I onda su ljudi u budučnosti liberalni i prosvijetljeni. 
| ned 08 vel, 2009 3:55 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Suikotreki je napisao/la: I onda su ljudi u budučnosti liberalni i prosvijetljeni.  u biti po pitanju genetickog inzinjeriga su poprilicno konzervativni, cak bih rekao i zadrti. s druge strane, kad se covjek opece puse i na hladno. Khan i ekipa definitivno pruzaju dobar argument protiv poboljsavanja ljudske rase u tom pogledu. ipak, uz danu tehnologiju moram priznati da bi meni osobno bilo jako tesko tako apsolutno otpisati mogucnost genetickog poboljsavanja.
|
| ned 08 vel, 2009 3:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Ant je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: I onda su ljudi u budučnosti liberalni i prosvijetljeni.  u biti po pitanju genetickog inzinjeriga su poprilicno konzervativni, cak bih rekao i zadrti. s druge strane, kad se covjek opece puse i na hladno. Khan i ekipa definitivno pruzaju dobar argument protiv poboljsavanja ljudske rase u tom pogledu. ipak, uz danu tehnologiju moram priznati da bi meni osobno bilo jako tesko tako apsolutno otpisati mogucnost genetickog poboljsavanja. Pa da... mislim ako je moguće recimo da se životni vijek produlji sa 80 do 90 godina na 110 do 120 što bi u tome bilo loše. Ok, sad ne znam za esktremno igranje s genima tipa nadljuska snaga ili brzina... ali poboljšanje sluha, vida... što bi u tome bilo loše?
| ned 08 vel, 2009 4:34 pm |
|
 |
|