| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Alexander Siddig
Da nije pakistanac ?
| ned 08 vel, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
cek sta vi raspravljate?
Taj glumac s tim imenom, Siddig(najvjerojatnije si nije ni sam zapamtio cijelo ime) je Sudanac, a lik kojeg utjelovljuje u serijalu Deep Space Nine je bog te pitaj sta.evo bas citam na mnogo stranica, ne pise sta je.trebalo bi pogledat prvu epizodu DS9-a, mislim da se tamo spominje

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| ned 08 vel, 2009 10:23 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Suikotreki je napisao/la: E nisam siguran al Bashir je GMO liječnik jelda?  Da otkrit će se da je on agument. 
|
| pon 09 vel, 2009 12:04 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: I onda su ljudi u budučnosti liberalni i prosvijetljeni.  u biti po pitanju genetickog inzinjeriga su poprilicno konzervativni, cak bih rekao i zadrti. s druge strane, kad se covjek opece puse i na hladno. Khan i ekipa definitivno pruzaju dobar argument protiv poboljsavanja ljudske rase u tom pogledu. ipak, uz danu tehnologiju moram priznati da bi meni osobno bilo jako tesko tako apsolutno otpisati mogucnost genetickog poboljsavanja. Valjda si mislio augment, ne argument... Suikotreki je napisao/la: Pa da... mislim ako je moguće recimo da se životni vijek produlji sa 80 do 90 godina na 110 do 120 što bi u tome bilo loše. Previše penzionera, prenapučenost... 

|
| sri 25 vel, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ja mislim da nije najvažnije produžiti životni vjek, nego usporiti starenje. Odnosno da kao ne znam sedamtesetogodišnjak izgledaš kao da si u dvadesetima. 
|
| sri 25 vel, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
RAI'TARA je napisao/la: Ja mislim da nije najvažnije produžiti životni vjek, nego usporiti starenje. Odnosno da kao ne znam sedamtesetogodišnjak izgledaš kao da si u dvadesetima.  ...hmmmm daaaa... ...zato vi ja htio biti Vulkanac... ...a ti Rai'Tara... ?
...vidi kako T'Pol dobro izgleda s svojih 66...
| čet 26 vel, 2009 2:59 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Mr.bobo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ja mislim da nije najvažnije produžiti životni vjek, nego usporiti starenje. Odnosno da kao ne znam sedamtesetogodišnjak izgledaš kao da si u dvadesetima.  ...hmmmm daaaa... ...zato vi ja htio biti Vulkanac... ...a ti Rai'Tara... ?
...vidi kako T'Pol dobro izgleda s svojih 66... Bogme to je jedna od rijetkih 66 godišnjakinja koju bi svatko he...o! 
| čet 26 vel, 2009 10:45 am |
|
 |
|
Goddess in green
|
Mr.bobo je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Ja mislim da nije najvažnije produžiti životni vjek, nego usporiti starenje. Odnosno da kao ne znam sedamtesetogodišnjak izgledaš kao da si u dvadesetima.  ...hmmmm daaaa... ...zato vi ja htio biti Vulkanac... ...a ti Rai'Tara... ?
...vidi kako T'Pol dobro izgleda s svojih 66... Hehe nebi imala ništa protiv da ''starim'' kao ona. 
|
| čet 26 vel, 2009 11:06 am |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 19 pro, 2011 3:33 am Postovi: 66 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: U vezi Koje si vrste?: Trill
|
 Evo kako nam Bashir sada izgleda... Skupa sa Garakom
|
| uto 03 sij, 2012 2:28 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Joj gledao sam ga u BBC-ovom povjesnom filmu "Hanibal" gdje glumio navedenog Kartaškog vojskovođu koji je gotovo uništio Rimsku Republiku. Odlično je odglumio svoju ulogu. A što se tiče slike.... Bashira je ovdje lagano prepoznati ali za Garaka bi se ipak trebalo malo više zagledati. A i nekako ga godine baš i nisu štedile. 
| sri 04 sij, 2012 1:18 am |
|
 |
|