|
|
Registracija • Chat • ČPP
• Pretražnik • Prijava |
|
Sada je: ned 23 kol, 2026 11:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Usred rata epizode koje nisu o ratu
| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
 Re: Usred rata epizode koje nisu o ratu
Baš su dobre te neratne epke, malo nas opuste ali i drže u neizvijesnosti što će biti dalje sa ratovanjem. Dobre su mi bile onako mali odmak od ajmo reći te neke ratne stvarnosti.  Fakat bi bio rat nekako preforsan da su bile samo takve epke za epkom.
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 08 lis, 2009 3:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Iako nije da san neki ljubitelj velikih ratova i ratova u Star Treku, mislim da ovakve epizode ipak malo ubijaju ritam serije. Mislim, ponekad su i potrebne te opustajuce epizode i ne mogu se bas sve bavit ratom, ali kada ti prakticki usred nekih velikih bitaka ekipa igra baseball u holodecku i za to se sprema tjedan-dva... pa ima li to smisla uopce?
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 08 lis, 2009 4:49 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Nema, naravno da nema ali logično je da iskusimo da se ljudi malo zabave uvečer kad dođu nakon posla.
|
| sub 31 lis, 2009 3:41 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Što se tiče tih opuštajućih epizoda, njih je bilo čak i previše i nekako se i nisu uklapale u to ratno stanje. A i sam rat, uvijek sam imala osjećaj da je rat negdje drugdje. Jer čak i one epizode koje su bile o ratu nisu imale baš puno bitke, naravno uz nekoliko iznimki. Uglavnom su prave ratne epizode samo pri kraju serije.
|
| sub 31 lis, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Slažem se.
|
| sub 31 lis, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
I ja isto...
| ned 01 stu, 2009 9:41 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|