| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
 Re: Brak između Nane i Alexandera
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| čet 05 ožu, 2009 8:10 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
PrincMatias je napisao/la: Da ja sam otvorio temu jer sam mislio na Nanu i Alexandera kao stvarne osobe i njihov odnos, te kako je utjecalo glumljenje u seriji na rađanje ljubavi i zašto im se veza raspala nakon 4 godine ............... Samo naprijed.... ponekad je zanimljivo čuti poneku informaciju iz života glumaca (često to i oni sami podjele pred fanovima na konvencijama), mada glumce samo cjenim i pratim po tome što su napravili dok kamera snima 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 05 ožu, 2009 8:44 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
|
| ned 08 ožu, 2009 8:56 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ja nisam ni znala da su bili u braku
tek sad kužim koja je fora kad Kira kaže Julianu da je kriv za njenu trudnoću u seriji
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 08 ožu, 2009 9:28 pm |
|
 |
|
Founder
|
Mimi Sky je napisao/la: ja nisam ni znala da su bili u braku
tek sad kužim koja je fora kad Kira kaže Julianu da je kriv za njenu trudnoću u seriji Good evening 
|
| ned 08 ožu, 2009 9:31 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Najbolja fora mi je bila kad su snimali jednu od mirror epizoda, a "Kira" i "Ezri" su se trebale poljubit, pa su namjerno zabrljale par puta da "Bashir" bude ljubomoran, jer su se nedavno prije toga on i "Kira" razveli. I da... lik je totalno pop***io i odjurio sa seta 
| ned 08 ožu, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
a tako mi ga je žao... nije mu to trebalo 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 09 ožu, 2009 2:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Alokin je napisao/la: Najbolja fora mi je bila kad su snimali jednu od mirror epizoda, a "Kira" i "Ezri" su se trebale poljubit, pa su namjerno zabrljale par puta da "Bashir" bude ljubomoran, jer su se nedavno prije toga on i "Kira" razveli. I da... lik je totalno pop***io i odjurio sa seta  A zašto su se razveli?
| pon 09 ožu, 2009 2:33 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pon 02 ožu, 2009 9:05 pm Postovi: 36 Lokacija: Kašina
|
imam osjećaj da je Siddig teški pacijent kao takav...  ))
_________________ We are the Borg. Lower your shields. Your biological and technological distinctivness will be added to our own. Resistance if futile!
|
| sri 11 ožu, 2009 12:30 pm |
|
 |
|
Founder
|
locutusofborg je napisao/la: imam osjećaj da je Siddig teški pacijent kao takav...  )) Ma dobar je Alexander 
|
| čet 12 ožu, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma ti brakovi između glumaca gotovo uvijek propadnu. Čast iznimkama. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 13 ožu, 2009 12:38 am |
|
 |
|
Founder
|
Hrčak je napisao/la: Ma ti brakovi između glumaca gotovo uvijek propadnu. Čast iznimkama.  Traju toliko koliko se serija prikazuje i ali ipak nastaju i mogu utjecati na uloge 
|
| pet 13 ožu, 2009 12:42 am |
|
 |
|
Trekker
|
Ma oni nekako ne pašu skupa... on je više za Daxove nego za Kiru... ali ajde, u stvarnom životu... očito su drugačiji, hm... Ona meni paše s Odom, ali više mi je u seriji pasala sa Damarom ili Dukatom A Julian i Ezri su mi onako... Nije s njim pasala ni ona Sarina, ni Leeta, ni Kira, očito... a jadan... 
|
| pet 26 lip, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
zasto se raspalo, vjerojatno je nestalo strasti u krevetu, kraj zaljubljenost maksimalno 4 godine traje.  julian je smokljanski tip u seriji , ali tko zna mozda je gul dukat u stvarnom zivotu. Johny depp je recimo teski sramezljivac pogledajte cure na youtubeu letterman depp. Mada niko im ne brani da glume gdje god hoce ako znaju dobro glumiti to postane zgodna navika.
|
| sub 27 lip, 2009 2:48 am |
|
 |
|
Founder
|
A bitno da se ne mrze pa ako se bude snimao film da opet mogu biti skupa u posadi.
|
| čet 09 srp, 2009 3:43 pm |
|
 |
|