| Autor/ica |
Poruka |
|
Ensign
|
 Re: Quark lik i djelo !
Quark je car, meni definitivno jedan od najdražih likova.Nemogu zamislit DS9 bez njega.
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| sri 29 tra, 2009 1:07 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Solid Snake je napisao/la: Quark je car, meni definitivno jedan od najdražih likova.Nemogu zamislit DS9 bez njega. Quark je legenda. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 10 svi, 2009 12:05 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pon 13 tra, 2009 3:20 pm Postovi: 139 Lokacija: Red Dwarf
|
Da sam Ferengi bio bih Quark! Morajem si napravit takviu majicu
_________________ Nisam pročito forumska pravila.
|
| ned 10 svi, 2009 3:01 am |
|
 |
|
Ensign
|
Smeg Head je napisao/la: Da sam Ferengi bio bih Quark! Morajem si napravit takviu majicu Haha slažem se...luda mu je obleka
_________________ Building the future and keeping the past alive are one in the same thing.
|
| čet 14 svi, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
_________________ resistance is futile!
|
| uto 14 srp, 2009 1:35 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Hm, Quark. Jako zanimljiv i pun protuslovlja. Vjerojatno je ubačen radi komičnosti. Ne mogu reći je li pozitivac ili negativac. Da upoznam osobu poput njega u stvarnom životu, vjerojatno bih je smatrala negativcem, ali ponekad iznenadi - je li itko primijetio da je za svoju voljenu Kardasijanku kupovao odjeću kod Garaka? Rom mi je ipak bolji, moram priznati.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| ned 19 srp, 2009 10:40 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
quark je naj trek lik, uostalom pojavljiva se osim u DS9, u TNG i VOY.. da ga nema trebalo bi ga izmislit. vidi stvarno 
|
| pon 20 srp, 2009 3:02 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
hunter je napisao/la: quark je naj trek lik, uostalom pojavljiva se osim u DS9, u TNG i VOY.. da ga nema trebalo bi ga izmislit. vidi stvarno  U TNG-u? Kad u kojem nastavku se Quark pojavljuje u TNG-u? 
| pon 20 srp, 2009 3:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
neznam tocno., ali sigurno se pojavljuje, jer je jedini u sva 3 novija treka utrosen..
|
| pon 20 srp, 2009 3:14 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Hmm jel možda ona epizoda kad je Worf otišao spasiti oca... Tam gdje se pojavljuje Bashir... jer stvarno se ne mogu sjetit niti jednog drugog nastavka di bi se Quark mogao pojaviti...
| pon 20 srp, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
P: u kojoj/ kojima se epizodama pojavljuje quark u TNG? - [hunter]
O: TNG: "Firstborn"
|
| uto 21 srp, 2009 7:04 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
hunter je napisao/la: P: u kojoj/ kojima se epizodama pojavljuje quark u TNG? - [hunter]
O: TNG: "Firstborn" Dobra epka u svakom slučaju.....
|
| uto 28 srp, 2009 1:56 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Quark je bio zakon! Bio je egoističan do bola, ali fora lik. Imao je podjednako dobre strane kao i mračne strane. Pogotovo taj specifičan odnos sa Odo slažem se - poštujem te - ali ću te vjerovatno prvom prilikom shebati ako ću moći 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| čet 08 lis, 2009 3:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Quark je zanimljiv lik. Iako ovako na prvi pogled djeluje skroz pokvareno, zapravo ima puno toga dobroga u sebi. Ali malo ti ferengijski obicaji i pravila stjecanja ga nekako koce. Dosta zabavan lik kojeg je uvik bilo zanimljivo vidjet u epizodama.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 08 lis, 2009 4:36 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
 Re: Quark lik i djelo!
quark me podsjeca na delboya iz mućki... del je oličenje pravog ferengija¨¨¨¨ quark je idol mladima apsolutni bog
|
| ned 20 lip, 2010 1:28 am |
|
 |
|