|
Sada je: pon 24 kol, 2026 2:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: DS9
Chaky je napisao/la: captain je napisao/la: Negledam batlestar galacticu ,ja spadam u one ljude kojima je trek jedini pravi sf  a kako znas da je trek jedini pravi sf, ako nisi pogledao nista drugo? ne smisla ogranicavati se sa prvom serijom koju si gledao... pa i trek ti promice ideju da treba biti otvoren prema novim iskustvima ... "explore strange new worlds" and stuff ... nekad me zacudi koliko dugo ljudi mogu gledati ST i propustiti neke velike poruke serije te se koncentrirati na detalje tipa "3 nacelle su lose jer su 2 nacelle puno ekonomicnije pa galaxy X nije neko unapredjenje u odnosu na obicni galaxy"... tak da, captain, treba gledat ST sa razumjevanjem  chakyjeva propovjed #147/08 disclaimer: sve ovo je samo moje misljenje i moj stav... i unaprijed se ispricavam ako sam ikoga povrijedio captain je gledao neke sf serije , kao npr andromedu ili ono cudo space above and beyond ali mi je jedino star trek sjeo kako treba Trek gledam od malena i bas se lako uzivim u tu seriju , dok sve ove ostale djeluju prolazno i ponekad nezanimljivo , nit invitro marinci , nit goa uld nit nitcheanci mi nemogu zamijenit klingonce , augmente , borga i trek ekipu jednostavno ja i kad to pocnem gledat , brzo i prestanem gledat
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 10 vel, 2008 6:54 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: pon 16 srp, 2007 7:35 pm Postovi: 692 Lokacija: BiH
|
Jako zanimljiva i dinamichna serija u kojoj su likovi medjusobno jako isprepleteni i ne bi mogli funkcionirati jedni bez drugih.
Josh sam u fazi gledanja, pa che ostatak komentara tek uslijediti.
Pozdrav.
| čet 19 lip, 2008 1:04 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
captain je napisao/la: Negledam batlestar galacticu captain je gledao neke sf serije , kao npr andromedu ili ono cudo space above and beyond ali mi je jedino star trek sjeo kako treba Trek gledam od malena i bas se lako uzivim u tu seriju , dok sve ove ostale djeluju prolazno i ponekad nezanimljivo , nit invitro marinci , nit goa ult nit nitcheanci mi nemogu zamijenit klingonce , augmente borga i trek ekipu jednostavno ja i kad to pocnem gledat , brzo i prestanem gledat ...ni meni BSG nije nešto... ...prva sezona je super, a sve dalje sve lošije...
...jesli li pogledao SG1? ...on ti je odmah uz ST...
...istina je da ST ima daleko najbolje razrađene rase... ...u svakom serijalu su drugačije... i to je super... ...no... pogledaj i to sve ostalo , pa će ti ST biti još bolji...
| sri 25 lip, 2008 1:40 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
focl, ljudi, bi mogli bar malo ostati on-topic? onako, meni za ljubav? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 25 lip, 2008 2:45 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: focl, ljudi, bi mogli bar malo ostati on-topic? onako, meni za ljubav?  evo, samo za tebe... on topic pocela ja gledat opet DS9 (nisam stvaaaaarno dugo, zadnji put kad se prikazivao na tv-u pogledala sam svega par epki  a i nikad ga ustvari nisam cijelog pogledala  ) i odlična je serija i julian je tak awwwwww e i onaj vedek je sexy ali... zašto, o zašto imaju onako ružne šalice? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 srp, 2010 5:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
E super Dejanira
Osobno meni DS9 počinje bit bolji kad Sisko dovede Defiant, a tek kad počne rat s Dominijem, e onda počinje prava zabava
@Dejanira: Kad dođe Damar, onda ćeš tek vidjet tko je seksi
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 09 srp, 2010 5:22 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: ali... zašto, o zašto imaju onako ružne šalice?  hehe, vidjela ih ja i kod nas 
| pet 09 srp, 2010 5:55 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
i kod nas? ajme meni mislim ono, snimaju super cool SF seriju, potroše hrpu novaca na dobre glumce, redatelje, scenografiju, efekte... čovjek bi pomislio da ce imat i neko fancy posuđe... al neeeeeeeee... oni stave ovo: 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 srp, 2010 10:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: kako ih peru kad se zakori na dnu 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 10 srp, 2010 1:36 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
da... zbilja... oni svaki put kad repliciraju hranu/piće, repliciraju i tanjure, šalice, čaše... šta rade s tolikim posuđem 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sub 10 srp, 2010 1:40 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pa vrate ga u replikator i idući put se pretvori u burek sa gaghom.
|
| sub 10 srp, 2010 1:49 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
@Dejanira: Jooooj, zašto al zašto se ljudi zamaraju nepotrebnim trivijalnim stvarima
Anywayz, jel ti ovo ljepše:

?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 10 srp, 2010 7:19 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
lol, pa ne zamaram se, samo me bode u oči xD i da, ovo je ljepse e i dukat je sexy 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 11 srp, 2010 3:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
sove ima kod nas viljamovka u ovakvoj ambalazi furamo ladno ovakve flase 300 godina pre kardasijanaca 
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 11 srp, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| ned 11 srp, 2010 9:58 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|