| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Povratak DS9-a?
DS9 će se vratiti kad tad.... Nada postoji. A nije toliko negativno da je pola posade otišlo bar će priliku dobiti mlađi časnici puni želje za pustolovinama i dokazivanjima....
|
| ned 12 srp, 2009 12:35 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Zadnja epizoda sedme sezone
PrincMatias je napisao/la: DS9 će se vratiti kad tad....
Sumnjam. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 14 srp, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
 Re: Zadnja epizoda sedme sezone
a mogli bi jedan film, defiant istraziva alfu i prolazi skoz breensko podrucje i otkriva nove vrste, i neki rat, ulaze ferengiji otkriva se romulanska ptica, stizu kardasijanci, i s nekog planeta dodu jam hadari zaboravljeni od svih...bla bla bla. 
_________________ resistance is futile!
|
| pon 20 srp, 2009 3:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Povratak DS9-a?
Nema šanse da se DS9 ikad više vrati. Jednostavno ne postoji dovoljan interes.
|
| pon 20 srp, 2009 3:21 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: Nema šanse da se DS9 ikad više vrati. Jednostavno ne postoji dovoljan interes. Priča DS9-a je završena... Dovoljan dokaz tome je taj da je Sisko napustio ovaj svijet i pridružio se Prorocima... a nekako sumnjam da bi radili dalje DS9 bez Siskoa...
| pon 20 srp, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: _Oz je napisao/la: Nema šanse da se DS9 ikad više vrati. Jednostavno ne postoji dovoljan interes. Priča DS9-a je završena... Dovoljan dokaz tome je taj da je Sisko napustio ovaj svijet i pridružio se Prorocima... a nekako sumnjam da bi radili dalje DS9 bez Siskoa... Istina. A za one kojima baš DS9 toliko fali, relaunch romana ima na tone. Evo, baš ih trekmovie.com obrađuje u svom "DS9 relaunch guideu"
|
| pon 20 srp, 2009 5:44 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Pa Sisko je samo privremeno otišao kod Proroka da nauči neke stvari i može se vratiti kad poželi, jednog lijepog i sunčanog dana....
|
| pon 27 srp, 2009 1:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja neznam kaj si si ti zabrijao... 
...ali DS9 da su htjeli iako vratiti napravili bi film jedan ili dva s tom posadom... 
...ali kako Oz kaže... nije bilo interesa...
| sri 29 srp, 2009 8:12 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja neznam kaj si si ti zabrijao... 
Mislim da je apelirao na to kad je rekao Cassidy da ne zna kad će se vratiti. Nije rekao da se neće vratiti.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 30 srp, 2009 12:05 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma po meni bi DS9 bio najnepovoljniji za ozivljavanje. on je valjda od svih trek serija najpostenije zavrsio. prica je gotova, i ljepo su je zgotovili. stvari imaju glavu i rep, i to je to. po meni nema smisla vise po tome prckati.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 30 srp, 2009 2:09 am |
|
 |
|
bubica
|
Ant je napisao/la: ma po meni bi DS9 bio najnepovoljniji za ozivljavanje. on je valjda od svih trek serija najpostenije zavrsio. prica je gotova, i ljepo su je zgotovili. stvari imaju glavu i rep, i to je to. po meni nema smisla vise po tome prckati. Potpis... Ovaj... Oz approves! 
|
| čet 30 srp, 2009 2:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ant je napisao/la: ma po meni bi DS9 bio najnepovoljniji za ozivljavanje. on je valjda od svih trek serija najpostenije zavrsio. prica je gotova, i ljepo su je zgotovili. stvari imaju glavu i rep, i to je to. po meni nema smisla vise po tome prckati. ...ja se baš i ne bi složio... ...pitanje Siska je ostalo visiti u zraku... ...i to je ono što me najviše smeta...
...mogli su ga vratiti...
| čet 30 srp, 2009 3:00 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ja se baš i ne bi složio... ...pitanje Siska je ostalo visiti u zraku... ...i to je ono što me najviše smeta...
...mogli su ga vratiti... ha, cuj, to je vise stvar osobnog ukusa. volis li vise kad ti doslovno nacrtaju sve sto se dogodilo ili volis da ti ostave i malo prostora za razmisljanje. ali ako mene pitas, ne volim bas kada mi serviraju zavrsene zivotne price svih likova i pokusaju me uvjeriti da su zivjeli sretno do kraja zivota. realno gledano, ako su u sedam godina privukli toliko problema, koja je sansa da ce sada odjednom zivjeti mirno iducih cetrdesetak godina? a sto se samoga Siska tice, po meni je njegova prica zavrsila. DS9 govori o njegovom sazrijevanju kao casnika i vođe, o njegovom emocionalnom oporavku, o njegovom odgajanju sina. sve to je do kraja serije zavrseno. i doslo je vrijeme da on krene u neke nove pustolovine, ali to vise nije na ovoj seriji da nam pokazuje. isto tako mislim da ne bi bilo potrebno da nam pokazuju daljnji tijek veze između Bashira i Ezri. ja sam sretan sto su oni napokon zavrsili zajedno, nakon sto ju je on ganjao sedam godina. to kako ce njih dvoje sada provoditi vrijeme nije premisa ove serije.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 30 srp, 2009 10:34 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: Istina. A za one kojima baš DS9 toliko fali, relaunch romana ima na tone. Evo, baš ih trekmovie.com obrađuje u svom "DS9 relaunch guideu"...šta bi dala da se dokopam tih knjiga  ...i ja bih voljela da se snimio kakav film o njima, ali ocito nije pokupio takav interes publike kao TNG da se snimi film...a sada mislim da bi vec bilo kasno jer ja bih osobno voljela ponovo vidjeti iste glumce u svojim ulogama a ne neke nove...
| pon 03 kol, 2009 3:22 pm |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: _Oz je napisao/la: Istina. A za one kojima baš DS9 toliko fali, relaunch romana ima na tone. Evo, baš ih trekmovie.com obrađuje u svom "DS9 relaunch guideu"...šta bi dala da se dokopam tih knjiga  Neke od tih knjiga imaju u VBZ knjižarama (naravno, nisu prevedene). No, postoje naravno i alternativne metode 
|
| pon 03 kol, 2009 3:39 pm |
|
 |
|