Sada je: čet 30 srp, 2026 12:37 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 74 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5
 DS9 je najbolji serijal od svih! 
Autor/ica Poruka
Fi'ta Gul
Fi'ta Gul

Post Re: DS9 je NAJBOLJI serijal od svih!!!!!
MacGyver je napisao/la:
NAJGORI

Kako u mnogočemu, tako si i u ovome endem.

uto 10 ožu, 2009 8:59 pm
Profil ICQ Web stranica
Fire and Blood

Opis Stanja: jet lagno....
Koje si vrste?: Time Lord
PrincMatias je napisao/la:
Mimi Sky je napisao/la:
po meni, TNG je najbolji
od sviju je najviše 'evoluirao' od prve svoje emisije (usporedite Entcounter at the Farpoint i Best of Both Worlds)

priča je uvijek dosta realna, a gluma uglavnom odlična

DS9 je dobar i zanimljiv, ali svi ostali ST-ovi su bolji

Meni su dobri i Entcounter at the Farpoint i Best of Both Worlds, svaki na svoj način. Ne znam zašto bi početak bio loš :?:

naravno da je Entcounter at the Farpoint dobar
nisam ni tvrdaila da je loš
samo sam htjela naglasiti da se Best of Both Worlds puno razlikuje od njega

ostali ST-ovi nisu se promijenili od prve epizode kao TNG
zato mi je baš on najbolji

u Entcounteru je zanimljiv veliki utjecaj TOS-a na sam izgled i koncepciju emisije
malo po malo, TNG postaje svoj
zato je zanimljiv kroz svih 7 sezona

uto 10 ožu, 2009 10:00 pm
Founder

Koje si vrste?: er
TerNek je napisao/la:
T'Rapavi je napisao/la:
Valjda neće opet krenuti ratovi na forumu. [-o<

Bit će svjetskih ratova ako ne prestanete u topicu koji se zove "DS9 je NAJBOLJI serijal od svih!!!!!" kenjat drugačije. DS9 je najbolji Trek, a ostale serijale veličajte u njihovim topicima.
E da, jesam li spomenuo da je DS9 najbolji Trek? :mrgreen:

DS9 je najbolji nakon TNG-a :zubo: jer ipak ako zbog ničeg drugog onda zbog karizme koju posjeduju: Picard,Riker , Data i Troi a tako vrhunski simpatično-kvalitetnih likova ipak nema u DS9-u
:baeh:

čet 12 ožu, 2009 10:10 pm
Founder

Mimi Sky je napisao/la:
PrincMatias je napisao/la:
Mimi Sky je napisao/la:
po meni, TNG je najbolji
od sviju je najviše 'evoluirao' od prve svoje emisije (usporedite Entcounter at the Farpoint i Best of Both Worlds)

priča je uvijek dosta realna, a gluma uglavnom odlična

DS9 je dobar i zanimljiv, ali svi ostali ST-ovi su bolji

Meni su dobri i Entcounter at the Farpoint i Best of Both Worlds, svaki na svoj način. Ne znam zašto bi početak bio loš :?:

naravno da je Entcounter at the Farpoint dobar
nisam ni tvrdaila da je loš
samo sam htjela naglasiti da se Best of Both Worlds puno razlikuje od njega

ostali ST-ovi nisu se promijenili od prve epizode kao TNG
zato mi je baš on najbolji

u Entcounteru je zanimljiv veliki utjecaj TOS-a na sam izgled i koncepciju emisije
malo po malo, TNG postaje svoj
zato je zanimljiv kroz svih 7 sezona

Da, velika je razlika ali po meni s vremenom TNG premašuje TOS i uzdiže se tako da ga je jednostavno nemoguće ne voljeti. :zubo:
Ako hoćete nekom preporučiti da počne gledati Trek prvo neka pogleda koju epku TNG-a i to je najlakše da postane fan. Ali s druge strane svaka čast DS9 koji je bolji od drugih sf serija ali nije TNG. :D

čet 12 ožu, 2009 10:14 pm
nešt po svom izboru

Spol: Muški
Naj Serija: ENT
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
Entcounter at the Farpoint je najgluplja epizoda cijelog TNG serijala a i cijelog Star Treka..
...stvarno po meni jedna od najlosijih epizoda ikada..!! [-( :thumbs3: :thumbs3:

čet 12 ožu, 2009 10:22 pm
Profil Web stranica
Founder

Cmd Data je napisao/la:
Entcounter at the Farpoint je najgluplja epizoda cijelog TNG serijala a i cijelog Star Treka..
...stvarno po meni jedna od najlosijih epizoda ikada..!! [-( :thumbs3: :thumbs3:

Argumenti care :!:

čet 12 ožu, 2009 10:30 pm
nešt po svom izboru

Spol: Muški
Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
nema argumenata..jednostavno je dosadna epizoda, glupa mi je i gotovo..to je po mom misljenju..

čet 12 ožu, 2009 10:36 pm
Profil Web stranica
Founder

Cmd Data je napisao/la:
nema argumenata..jednostavno je dosadna epizoda, glupa mi je i gotovo..to je po mom misljenju..

Nije dosadna i glupa jer ima svoj smisao i dužnost da se gledateljstvo polako privikne na novu posadu i okolinu nakon TOS-a, premda je utjecaj prethodne serije jak. :vulcan:

čet 12 ožu, 2009 10:41 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Cmd Data je napisao/la:

Nije najlošija, ali definitivno spada među najlošije epizode star treka.

I to je definitivno najlošija prva epizoda neke st serije.

čet 12 ožu, 2009 11:37 pm
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.

Naj Serija: TNG
RAI'TARA je napisao/la:
I to je definitivno najlošija prva epizoda neke st serije.

Definitivno. Malo je falilo da ne zaspim dok sam ju gledala. :zubo:

pet 13 ožu, 2009 12:36 am
Founder

A vama ženama i picajzlama nikad prave stvari ne valjaju ................... :zubo: :mrgreen:

pet 13 ožu, 2009 12:45 am

Naj Serija: TNG
Pazi što pričaš. :roll:

pet 13 ožu, 2009 3:28 pm
Dai-zvizda
Dai-zvizda

Opis Stanja: Sranje
Pošto kažu da je ponavljanje majka znanja, u što sumljam ali... ,da ponovim rečeno prije :

DS9: Ima daleko najrazrađenije likove od svih serija ST serijala. Po svim osima su najbolje obradili likove.
Velikoj večini, kao i meni, se ne sviđaju epizode s Bajorancima i onim njihovim religijskim vođama. Kažu, oni kojima sam ga posuđivao, da su užasno dosadne i da su jedva čekali da prođu, a ne mali broj njih ih je jednostavno preskako.

Dominijski rat je mnogima najzanimljiviji dio serije, kao i dešavanja oko njega, koje sam scenarij odlično opisuje. Po meni jedna od najkompletnijih serija u serijalu. Bliska ljudskom ponašanju.

TNG: Čista suprtnost DS9. Ima razrađena samo 2 lika, kako treba, Pikija i Datu, koji je usput "mehanički klon" Pikarda. Tako da ustvari imate razrađen jedan jedini lik.
Rijetki su ga tražili na posudbu, a neki koji su ga posudili, kako rekoh u jednom postu, vraćali bi mi DVDe nevjerujući da to ima veze s ST-om.
To oko komentara i posudbi je vezano na ne "fanove". Fan-ovi koliko primjetih dođu na boare s DS9 ili VOY da su naj da bi nakom mjesec-dva promijenili stav. Mislim da je to do psihologije "čopora". Što apha misli to je dobro.... No to je samomoje mišljenje.

VOY: Apsolutno najpoznatija od svih serija ST serijala van "fan"-ovskih krugova. Ne treba objašnjavati zašto! :mrgreen:
Nebi bilo fer da se ne pripomene kako je ta ista publika (ne fan-ovska) imala jako pozitivne komentare na Doktora. Vrlo intrigantan i zanimliv lik, zapravo deklarirali bi ga više kao "smiješan". Naravno tu je mnogima zanimljiva i priča o vrsti Borg.
Uglavnom prvi dio serije većini nezanimljiv.
Gotovo nitko od te nefan-ovske publike nije imao pretjerane zamjerke na "scenarističke nedoslijednosti", što nije nerazumljivo.

TOS: vrlo rijetki traže da ga gledaju. A počesto oni koji su , bar mene, pitali za tu seriju tražili su onaj izvornik, nikakv remaster. Nisam ga gledao, nemam ga, pa nemam mišljenje o njemu (kao neki o ENT-u) nebi bilo korektno.

ENT: Hmm... od onih koji su ga gledali, kojima sam ga posudio, svidjela se jedna osoba i bilo je zanimljivih komentara.
Meni dakako najzanimljivija serija ST serijala, čini mi se nekako najbliža čovijeku, tj. onome što on jeste i što će i ostat ak' ga genetski ne modificiraju. Naravno i zato što mi se svidjeo način na koji su prikazali (pokušali) kako bi to izgledao prvi let u "nepoznato".
Većini je smetala ona završnica i epizode pri kraju serije. TCW tj vremeska putovanja, na moje iznenađenje, većini nije smetala, dapače kažu da im je bilo zanimljivo. Meni osobno su epizode putovanjem vremenom dosadne, bio to ENT ili drugi serijal. Nemaju ono osnovno, što mislim da bi trebale imati, logiku.

Eto pokušao sam dati moje mišljenje o pojedinoj seriji i uklopiti mišljenja ne fanovske publike koja je gledala pojedine ili sve serije (osim TOS-a, nemem) ST srijala.

Pozdrav
Neistomišljenička 3

Tehnika Pucanstvu !

pet 13 ožu, 2009 5:10 pm
Goddess in green
Goddess in green

Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
buco je napisao/la:
Pošto kažu da je ponavljanje majka znanja, u što sumljam ali... ,da ponovim rečeno prije :

DS9: Ima daleko najrazrađenije likove od svih serija ST serijala. Po svim osima su najbolje obradili likove.
Velikoj večini, kao i meni, se ne sviđaju epizode s Bajorancima i onim njihovim religijskim vođama. Kažu, oni kojima sam ga posuđivao, da su užasno dosadne i da su jedva čekali da prođu, a ne mali broj njih ih je jednostavno preskako.

Dominijski rat je mnogima najzanimljiviji dio serije, kao i dešavanja oko njega, koje sam scenarij odlično opisuje. Po meni jedna od najkompletnijih serija u serijalu. Bliska ljudskom ponašanju.

TNG: Čista suprtnost DS9. Ima razrađena samo 2 lika, kako treba, Pikija i Datu, koji je usput "mehanički klon" Pikarda. Tako da ustvari imate razrađen jedan jedini lik.
Rijetki su ga tražili na posudbu, a neki koji su ga posudili, kako rekoh u jednom postu, vraćali bi mi DVDe nevjerujući da to ima veze s ST-om.
To oko komentara i posudbi je vezano na ne "fanove". Fan-ovi koliko primjetih dođu na boare s DS9 ili VOY da su naj da bi nakom mjesec-dva promijenili stav. Mislim da je to do psihologije "čopora". Što apha misli to je dobro.... No to je samomoje mišljenje.

VOY: Apsolutno najpoznatija od svih serija ST serijala van "fan"-ovskih krugova. Ne treba objašnjavati zašto! :mrgreen:
Nebi bilo fer da se ne pripomene kako je ta ista publika (ne fan-ovska) imala jako pozitivne komentare na Doktora. Vrlo intrigantan i zanimliv lik, zapravo deklarirali bi ga više kao "smiješan". Naravno tu je mnogima zanimljiva i priča o vrsti Borg.
Uglavnom prvi dio serije većini nezanimljiv.
Gotovo nitko od te nefan-ovske publike nije imao pretjerane zamjerke na "scenarističke nedoslijednosti", što nije nerazumljivo.

TOS: vrlo rijetki traže da ga gledaju. A počesto oni koji su , bar mene, pitali za tu seriju tražili su onaj izvornik, nikakv remaster. Nisam ga gledao, nemam ga, pa nemam mišljenje o njemu (kao neki o ENT-u) nebi bilo korektno.

ENT: Hmm... od onih koji su ga gledali, kojima sam ga posudio, svidjela se jedna osoba i bilo je zanimljivih komentara.
Meni dakako najzanimljivija serija ST serijala, čini mi se nekako najbliža čovijeku, tj. onome što on jeste i što će i ostat ak' ga genetski ne modificiraju. Naravno i zato što mi se svidjeo način na koji su prikazali (pokušali) kako bi to izgledao prvi let u "nepoznato".
Većini je smetala ona završnica i epizode pri kraju serije. TCW tj vremeska putovanja, na moje iznenađenje, većini nije smetala, dapače kažu da im je bilo zanimljivo. Meni osobno su epizode putovanjem vremenom dosadne, bio to ENT ili drugi serijal. Nemaju ono osnovno, što mislim da bi trebale imati, logiku.

Eto pokušao sam dati moje mišljenje o pojedinoj seriji i uklopiti mišljenja ne fanovske publike koja je gledala pojedine ili sve serije (osim TOS-a, nemem) ST srijala.

Pozdrav
Neistomišljenička 3

Pogledaj TOS remastred ipak je on sad kanon. Odnosno ti novi efekti su sad kanon. A i bilo bi lijepo da pogledaš, sve st serije da daš konačnu ocjenu. :)

pet 13 ožu, 2009 6:48 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 74 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: