|
Sada je: ned 16 kol, 2026 10:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 4th year
|
 Re: Deep Space Nine Episodes
e pa to!  to sam i namjeravao nakon sto zavrsim kolekciju od ds 9, ali mi je moral pao kad su me napali.. jer tesko mi je gledat forum fanova star treka a nemaju postane epizode. Pa na primjer forum counter-strikea obavezno ima topic za linkovima za download igre, modova, mapa itd.. jer tako na taj nacin povecate broj fanova -jer gdje ce ljudi traziti svoju omiljenu igru za skinut nego po forumima. Mene je trazenje epizoda i dovelo na ovaj forum! DODATAK:ovo je jedan od mojih ILEGALNIH postova
| ned 01 ožu, 2009 5:03 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Benjamin_Sisko je napisao/la: e pa to!  to sam i namjeravao nakon sto zavrsim kolekciju od ds 9, ali mi je moral pao kad su me napali.. jer tesko mi je gledat forum fanova star treka a nemaju postane epizode. Pa na primjer forum counter-strikea obavezno ima topic za linkovima za download igre, modova, mapa itd.. jer tako na taj nacin povecate broj fanova -jer gdje ce ljudi traziti svoju omiljenu igru za skinut nego po forumima. Mene je trazenje epizoda i dovelo na ovaj forum! e već mi polako ideš na **** Jel ti znaš šta znači riječ ILEGALNO!!! Hoće li se već jednom moderatori oglasiti ovdje??
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 01 ožu, 2009 5:21 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
pa dobro ilegalni su torenti i rs, ali sto niste rekli da je postanje sa youtubea lagelno wtf 
| ned 01 ožu, 2009 5:24 pm |
|
 |
|
The Traveler
Pridružen/a: sub 05 sij, 2008 1:38 pm Postovi: 1198 Lokacija: In the Pale Moonlight Naj Serija: TNG
|
Benjamin_Sisko je napisao/la: pa dobro ilegalni su torenti i rs, ali sto niste rekli da je postanje sa youtubea lagelno wtf  pa nisam ja ni rekao da je YT ilegalan.. nego si ti i nakon moga prvog posta nastavio spominjati rs i torrente...
_________________ Picard: With first link, the chain is forged. The first speech censured, the first thought forbidden, the first freedom denied, chains us all irrevocably. Sisko: There's an old saying: Fortune favors the bold. Odo: There's no room in justice for loyalty, friendship or love.
|
| ned 01 ožu, 2009 5:26 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
evo izjašnjavamo se.... dopušteno je benjaminu i bilo kome da stavlja youtube epizode na forum... ali samo youtube... niti rapidshare niti torrenti nisu dopušteni zbog piratstva...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 01 ožu, 2009 7:12 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
oke dogovoreno . brišem sve ilegalno odmah (rs i torent riječi ^^)  btw smijem li ovo napravit i za ostale serijale. tak da smo kompletni, a ako loreu to nije po volji necu.. 
| ned 01 ožu, 2009 8:18 pm |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Što se mene tiče stavljaj epke sa Jubi tubija al daj da budu potpune i da idu točno jedna za drugom,tj. kronološki. 
|
| pon 02 ožu, 2009 12:57 am |
|
 |
|
Cadet 4th year
|
ma da.. nisu dobre ove kaj sam stavio ... glupa wiki pedia. Sad sam tek vidio da su ovo nekakve random epizode iz random sezona. Problem je youtube na zalost nema vecinu epizoda, sto je problem. Vecina su samo najave od 32 sekunde 
| pon 02 ožu, 2009 5:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|