Autor/ica |
Poruka |
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
 Re: Najveće mane ENT-a
_Oz je napisao/la: Vidi se da si novi na forumu. "These Are The Voyages" nije zadnja epizoda Enterprisea... These Are The Voyages" nije uopće epizoda Enterprisea... These Are The Voyages" je spam!  oce reci da TATV za nas ne postoji

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
ned 10 sij, 2010 8:41 pm |
|
 |
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 08 sij, 2010 7:14 am Postovi: 119 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Generations Opis Stanja: "I'm Flying Jack!"
|
ned 10 sij, 2010 8:46 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Ja neznam o kojoj epizodi vi pričate...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
ned 10 sij, 2010 9:18 pm |
|
 |
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
These are the voyages...
|
sri 13 sij, 2010 4:21 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Ja neznam o kojoj epizodi vi pričate... PrincMatias je napisao/la: These are the voyages...  Sarkazam, Matias. Sarkazam.
|
sri 13 sij, 2010 4:22 pm |
|
 |
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Meni je dapače kraj ok. Mislim nije svršilo onako kako bi mi željeli ali to je dobro da se da publici na maštu i pripremi teren za nove epizode i po mogućnosti ENT filmove.
|
sri 13 sij, 2010 4:27 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
U TATV su doista trebali prikazati taj povijesni govor Archera pred par tisuća ljudi...čitava serija o nastajanju Federacije, da na kraju nemamo točan uvid u to službeno osnivanje. Naravno, ima onaj dosta banalan i kratak Archerov govor na sjednici zbog koje je Soval pljeskao; no više me zanima ovaj 'veći', 'povijesniji' govor kojeg klinci u 24. stoljeću uče napamet (mislim da je to u par puta spomenuto u nekim serijama). Umjesto toga, vidimo bucmastog Rikera kak kaže 'Computer, end program.' 
|
sri 13 sij, 2010 5:38 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
sri 13 sij, 2010 7:13 pm |
|
 |
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.bobo je napisao/la: Miki je napisao/la: Naravno, ima onaj dosta banalan i kratak Archerov govor na sjednici zbog koje je Soval pljeskao; : ...on je jednostavno savršen... !Nije savršen, jer ga nisam ja pisao. Ali govor je zbilja jako dobar.
|
sri 13 sij, 2010 7:15 pm |
|
 |
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Pa ne znam; nekako mi je taj govor bio prekratak i neupečatljiv, i da prostiš na izrazu: kliše Jonathan Archer je napisao/la: Do prije 100 g. jedno je pitanje mučilo svakog čovjeka. Proučavali smo zvijezde i sanjali o putu među njih. Jesmo li sami? Naš je naraštaj privilegiran. Znamo odgovor na to pitanje. Svi smo istraživači, želimo znati što je iza horizonta. Što je iza naših obala. Ali...Što sam više toga iskusio, više sam bio svjestan jednoga. Koliko god daleko putovali, kako god brzo stigli onamo, najveća otkrića ne nalaze se nužno iza iduće zvijezde. Nalaze se u nama. Utkana su u tkivo koje nas povezuje. Sve nas. Jedne s drugima.Nepoznato područje počinje u ovoj dvorani. Istražimo ga zajedno. Zgodno, ali prekratko. Nedostojno jednog pljeska, pogotovo od vječno nedirnutih Vulkanaca.
|
sri 13 sij, 2010 9:25 pm |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa kaj je trebal, pol epizode mljeti... ? ...to je bilo kratko, jasno i svima razumiljivo, bez previše okolišanja... 
...ali način na koji je taj govor odradio/odglumio je impresivan...
sri 13 sij, 2010 9:56 pm |
|
 |
bubica
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa kaj je trebal, pol epizode mljeti... ? ...to je bilo kratko, jasno i svima razumiljivo, bez previše okolišanja...  Osim toga, njegova sažetost je bila primjerena s obzirom na dosta tužne okolnosti.
|
sri 13 sij, 2010 9:56 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Upravo si rekao da epizoda nije toliko loša jer je toliko loša da zbog toga nije mogla biti bolja...
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
sri 13 sij, 2010 10:41 pm |
|
 |
bubica
|
The Boz je napisao/la: Upravo si rekao da epizoda nije toliko loša jer je toliko loša da zbog toga nije mogla biti bolja... Ček, šta je ovo... Ja uopće... Huh?
|
sri 13 sij, 2010 10:51 pm |
|
 |
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
najveca mana Enta je sto je dosao nakon TOSa, TNGa, DS9a i Voya.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
pet 15 sij, 2010 10:00 pm |
|
 |
|