Sada je: sri 24 lip, 2026 7:50 am.

Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 
 Prijedlog za izmjenu dana sastančenja :) 
Autor/ica Poruka
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Post Prijedlog za izmjenu dana sastančenja :)
Evo ljudovi zanima me vaše mišljenje, pošto sam o ovome razgovarao sa jednom osobom i složili se da bi bilo bolje i produktivnije :D .
Znaći da se sastanak prebaci sa četvrtka na petkove isto vrijeme isto mjesto.

Neznam kakvo je stanje u prostorijama, jel taj termin slobodan, pa ako je Frodo ili netko drugi od vas upoznat sa situacijom neka kometira slobodno ovdje.

E sad one prednosti koje mi vidimo su:
-ljudi koji idu u školu, faks, rade, pretežno su subotom free pa bi mogli dolaziti
-moglo bi se do kasnije ostajati, s time da bi više ljudi došlo
-od ekipe kaj petkom baš ne izlazi nekud van, imali bi kamo doći malo se podružiti
-a opet ekipa kaj izlazi vikendom može se koji puta prebaciti na subotu ;)
-ako ima još udružnih biljara u kutiji šibica prebacili bi sastanak taj tjedan tamo i naglasili to u programu.

Kako vidim četvrtkom dolaze večinom samo ljudi koji ne rade/idu u školu/ili su u nekim free zanimanjima.
Onima kojima je radni dan sutradan, odlaze prije 10 doma, i možda uopće i ne uspiju doći jel im se ne isplati gubiti 2 sata u prijevozu da bi bili sat do dva u uduzi.

neznam kaj velite? :neznam:

pet 18 svi, 2012 9:41 am
Profil ICQ YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Naj Film: ST: IV
Koje si vrste?: Vulcan
Post Re: Prijedlog za izmjenu dana sastančenja :)
Kao što sam napisao i na Facebooku:

Slažem se sa Zvonkom oko petka jer ni meni se ne da dolaziti s jednog kraja grada na drugi (s istoka na zapad) i to je razlog što me rijetko ima u udruzi. Lako je onima koji su 10 min. od udruge, koji žive na zapadu... a nama s istoka nije baš svaki put lako doći. Kao prvo: javni prijevoz ne vozi do iza 23 h (govorim za buseve ali i tramvaji su tad rijetki, oni noćni, jel). Kao drugo: mi koji imamo auto ne možemo si priuštiti da svaki čet. dolazimo jer, kao što i sami znate, gorivo je skupo. A i naravno ako je netko nezaposlen, kao ja, ne može si dozvolit financijski da dolazi često, bilo autom bilo tramvajem.
Ovako, ako bi bilo izvedivo dolaziti petkom, je već neka druga priča. Ali opet, naravno, da ne bi dolazio svaki put. Subota i općenito vikend su rezervirani za eventualna obiteljska druženja, neke posjete i sl. A da ne govorim o nedjelji: nedjelja je dan za odmor i tada rijetko kad nekuda idem. Pretežno uvijek sam doma.
Sad se postavlja pitanje kako to izorganizirati i je li možemo dobiti, primjerice, prostor iza 21h ili 21.30h. Jer kažu da je neka "japanska" udruga u to vrijeme tamo. No, znam da rijetko tko dođe prije 21h i obično tada počne program. Ali to se Predsjedništvo treba dogovorit sa vlasnikom tj. predstavnikom vlasnika prostorija.

pet 18 svi, 2012 5:07 pm
Profil Web stranica
Častoljupka

Naj Serija: ENT
Naj Film: ST: XI
Jedna riječ. Ichidan.

Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov

pet 18 svi, 2012 6:33 pm
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Mir'Na Riker je napisao/la:
Jedna riječ. Ichidan.

Tak je. To si napisala i na fb-u. Ha, ne preostaje nam ništa drugo nego i dalje se koristiti istim terminom kao i do sada. Nije loš taj četvrtak... dapače, vrlo je solidan. I trebali bi bit sretni što uopće imamo prostore i što su besplatni.

A razgovor u eventualnom novom terminu će doći na red. Jednom.

P.S. Sad sam gledao na netu o toj udruzi. I imaju dosta dorađeniji Statut od našeg. U nekim stavkama ali nisu baš dosljedni u korištenju nekih stvari (npr. prvo kažu da imaju potpredsjednika onda ga kasnije nazivaju dopredsjednikom...).

pet 18 svi, 2012 7:02 pm
Profil Web stranica
Felis Minor

Opis Stanja: namjerila se kosa na brus
Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
Šteta, već sam se ponadala... A subota?

da ne bude tako nam.

Hugo Badalić, Otkud pjesan?

pet 18 svi, 2012 8:06 pm
Profil Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

Točkica je napisao/la:
Šteta, već sam se ponadala... A subota?

Eh, kad bi sve bilo tako jednostavno... da možemo izmjenit dan kad se sastajemo. Ali ne možemo jer dolje se sastaje par udruga.

Za subotu, kako sam i napisao na fb-u, to će biti još teže izvedivo. Prvi, zato jer neki odlaze na vikend (koji su ovdje zbog studija), drugi jer neki izlaze van, a trećima jednostavno subota ne odgovara jer žele biti doma sa svojima ili nekome ići u posjet. Postoji i druga strana "subote": mislim da ti prostori nisu nikako otvoreni vikendom, pa tako ni subotom, jel. Ali nisam siguran.

pet 18 svi, 2012 11:32 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Film: First Contact
Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
T'Grel je napisao/la:

P.S. Sad sam gledao na netu o toj udruzi. I imaju dosta dorađeniji Statut od našeg. U nekim stavkama ali nisu baš dosljedni u korištenju nekih stvari (npr. prvo kažu da imaju potpredsjednika onda ga kasnije nazivaju dopredsjednikom...).

:neznam: što te se tako dojmilo
hm ovo za potpredsjedika je isto samo malo drugačiji naziv
meni je čudno što im godina traje od 1.9. do 30.6. kao školska - malo neozbiljno - ali njihova udruga njihova pravila :mrgreen:

sub 19 svi, 2012 11:22 pm
Profil ICQ YIM Web stranica
Historiotrekolog
Historiotrekolog

El Zvonko je napisao/la:
:neznam: što te se tako dojmilo

Dojmilo me se jer imaju neke stvari bolje uređene. Meni, recimo, i dan danas smeta što voditelji sekcija nisu uvršteni u naš statut kao radna tijela udruge, a glavni urednik fanzina je. E to me smeta. I trudit ću se, pogotovo sad kad sam na funkciji da se to izmjeni. Rečeno je da će se napisati pravilnici, a od pravilnika ni P. Voljan sam napisati pravilnik o sekcijama. Ali želim da se voditelji sekcija spomenu i u statutu. Pa bar ti, generalni sekretaru (ponovno na veliku radost), si voditelj jedne, one astronomske.

El Zvonko je napisao/la:
hm ovo za potpredsjedika je isto samo malo drugačiji naziv

Ma znam za to. Ali prvo ga nazivaju potpredsjednikom (prvi potpredsjednik :lolsmjeh: ), a onda dopredsjednikom. Nisu baš efikasno dosljedni.
El Zvonko je napisao/la:
meni je čudno što im godina traje od 1.9. do 30.6. kao školska - malo neozbiljno - ali njihova udruga njihova pravila :mrgreen:

Ma znam ja
A ovo za godinu... ha, ko će ih znat... i oni imaju ferije.

ned 20 svi, 2012 11:17 pm
Profil Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 8 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: