|
Sada je: pon 04 svi, 2026 9:06 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Program za srpanj i kolovoz 2010
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Program za srpanj i kolovoz 2010
Četvrtak, 1.7. Opatijski - Projekcije epizoda + boardgameanje
Četvrtak, 8.7. Opatijski - Projekcije epizoda + boardgameanje
Četvrtak, 15.7. Opatijski - Projekcije epizoda + boardgameanje
Četvrtak, 22.7. Opatijski - Projekcije epizoda + boardgameanje
...
Za srpanj i kolovoz nema neće biti većih aktivnosti, s obzirom na ljetne praznike i odlazak velikog djela članstva izvan Zagreba. Ukoliko netko želi organizirati aktivnosti, može se javiti predsjedništvu ili u ovu temu.
Ukoliko bude zainteresiranih, i u drugim datumima terminima četvrtkom će po dogovoru organizirati sastanci.
Alternativa sastancima tokom praznika bit će nalaženje u pivnicama ili kafićima četvrtkom, o čemu ćete biti obaviješteni u ovoj temi.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 28 lip, 2010 10:02 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Program za srpanj i kolovoz 2010 [draft]
Jel počinje u 8 ili kasnije?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 28 lip, 2010 10:32 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Alternativa sastancima tokom praznika bit će nalaženje u pivnicama ili kafićima četvrtkom, o čemu ćete biti obaviješteni u ovoj temi. Molto adagio. Sviđa mi se ova alternativa. Šta fali malo za promjenu malo bit na terenu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 28 lip, 2010 10:34 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Blah... baš i nisam imao nekih ideja šta da napišem u uvodni post Uglavnom, stanje je da hrpa ljudi preko ljeta odlazi iz Zagreba, a i kad krenu prave vrućine, u prostorijama zna biti poprilično vruće, pa je možda i bolja alternativa naći se negdje drugdje i rashladiti sa sokom ili pivom  A ako bi bilo zaniteresiranih, dogovorite se s ekipom koja ostaje. Koliko za sada znam, Mislav i Leo će neko vrijeme biti na moru, dok frodo za sada nema planova, pa će i on moći doći otključati. Hrčak je napisao/la: Jel počinje u 8 ili kasnije? Što se ova 2 sastanka tiče, koliko znam isto kao i do sada. A za birceve - po dogovoru 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 29 lip, 2010 2:11 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Program za srpanj i kolovoz 2010
Frodo isto ide na more 16.07 projekcije pocinju u 20:00
| uto 29 lip, 2010 11:26 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel izvršni odbor u četvrtak u udruzi?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 29 lip, 2010 2:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
A da, po novom i frodo ide. No za sada je sve sigurno za prva2 saststanka, a dalje ćemo vidjeti... @Hrčka, SM će ti točno odgovoriti ali koliko ja znam SM i frodo dolaze, za Mislava nisam siguran da li je već na moru 
|
| uto 29 lip, 2010 2:39 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
IO ode na more... a ko će nas onda "vodit" u pivnice, kafiće...?? 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 30 lip, 2010 10:05 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
T'Grel je napisao/la: IO ode na more... a ko će nas onda "vodit" u pivnice, kafiće...??  Nebrini ja cu vas voditi nemislim na moru biti više od 5 dana tako da cemo ipak posijecivati bertije 
|
| sri 30 lip, 2010 11:17 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Frodo je napisao/la: Nebrini ja cu vas voditi nemislim na moru biti više od 5 dana tako da cemo ipak posijecivati bertije  E, to TO! Znaš kak ide ona pjesma: "I tebe sam sit kafano (birtijo  ), da bog da se proširila..." 
|
| sri 30 lip, 2010 12:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Večeras me mane u udruzi 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| čet 01 srp, 2010 3:22 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Apdejtao sam početni post za udružne aktivnosti, konkretno za 15. i 22.7. kada će isto biti sastanaka. Iako će Shadowmaster i Mislav (koliko znam) biti na moru, frodo će biti u Zagrebu pa će za zainteresirane otključati prostorije i sastanci će se i dalje održavati.
Nanknadno će biti info za 8. mjesec...
|
| pon 05 srp, 2010 12:08 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Šta se tice Kolovoza ja sam u Zagrebu tako da možete racunati na mene u vezi kljuceva 
|
| pon 05 srp, 2010 1:54 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
A kaj je sa pivnicama?? 
|
| sri 07 srp, 2010 2:23 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
A očito ništa meni osobno isto nije bas jasno cemu forsiranje ovih ljetnih sastanaka... Mislim, aj da je smisljen neki zanimljiv program, ne bi nista rekla, ali projekcije i gameanje? leova ideja da se u sedmom mjesecu okupljamo u pivnici mi se puno vise sviđala al ok, uvijek se mi nezainteresirani za to mozemo dogovorit za odlazak u pivnicu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 srp, 2010 2:29 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|