| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednik
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4453 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Izrada novih uniformi!!!!
Ako ste zainteresirani za izradu novih uniformi možete se za njih prijaviti u ovom topicu. Imamo jednu jako dobru krojačicu koja je već napravila dosta kvalitetne uniforme, pa da se na Sferakonu predstavimo u što boljem izdanju savjetujem svima koji nemaju uniforme da si ih izrade. Ako vas bude više udruga će sufinancirati materijal za uniforme, tako da vam umanjimo troškove izrade. Službena uniforma udruge je sive boje (kao ds9 ili star trek X) no možete si dati skrojiti i TOS, TNG, Voyager ili Enterprise uniforme no udruga to ne financira, eventualno samo crni materijal... Ovo je službena uniforma udruge:   Dolcevite mozete jeftino nabaviti na bilo kojem zagrebačkom placu ili se obratite nama ako ne nađete... za hlače su dobre bilo koje tamnije hlače, no niste obavezni poštivati dess kode barem što se hlača tiče... U ponedjeljak 19.04. u 19:30 (Opatijski trg 10) ispred ulaza u klub krećemo prema krojačici da damo mjere za uniforme pa nam se možete pridružiti. Ako vam taj termin ne odgovara dogovorite drugi na broj 0919588014.
_________________ "Oh my It's full of Stars!"

Citat: Things that bother you,never bother me I feel happy and fine! AHA! Living in the sunlight, loving in the moonlight Having a wonderful time!
|
| pet 09 tra, 2010 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 18130 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection
|
 Re: Izrada novih uniformi!!!!
...nemojte si napraviti ove... ne baš zanimljive uniforme... ...koje su u primjerima...
...ima i boljih kombinacija...

|
| pet 09 tra, 2010 12:48 am |
|
 |
|
Predsjednik
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4453 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Bobo mogu si oni napravit kaj žele no službeno je službeno.... 

Citat: Things that bother you,never bother me I feel happy and fine! AHA! Living in the sunlight, loving in the moonlight Having a wonderful time!
|
| pet 09 tra, 2010 12:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 18130 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection
|
Shadowmaster je napisao/la: Bobo mogu si oni napravit kaj žele no službeno je službeno....  ...zar su to službene uniforme udruge...?

|
| pet 09 tra, 2010 1:05 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5081 Lokacija: Kraljev Grudobran Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: posrano
|
Aj bobo da više vidimo te bolje kombinacije... 399
| pet 09 tra, 2010 1:23 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 5765 Lokacija: preselila kod Trapa u Kraljev Grudobran :D Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Aj bobo da više vidimo te bolje kombinacije... 399evo ih 
| pet 09 tra, 2010 1:31 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5081 Lokacija: Kraljev Grudobran Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: posrano
|
A dobro, nisam tražio dobitne kombinacije... 397
| pet 09 tra, 2010 1:35 am |
|
 |
|
Predsjednik
|
Joj ajmo Bobi jednu suknjicu napravit...  

|
| pet 09 tra, 2010 1:37 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 5765 Lokacija: preselila kod Trapa u Kraljev Grudobran :D Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma poklonim mu ja svoju meni je ionak velika  Bobi ce stajat kao salivena 
| pet 09 tra, 2010 1:39 am |
|
 |
|
Predsjednik
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma poklonim mu ja svoju meni je ionak velika  Bobi ce stajat kao salivena  Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ? 

|
| pet 09 tra, 2010 2:04 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 5001 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija
|
Uh, sve neke nove inicijative. Evo, ja danas dobio iskaznicu sa LT., a nadam se da će bit i LT.CMDR. jer se nadam da će se promijenit "pravilnik" o dodjeljivanju činova.  EDIT: Ja bi si možda napravil nekakvu drugačiju uniformu. Npr. onakvu kakvu su nosili u kasnom TNG-u, DS9-u i VOY-u, znači gornji dio jakne da je crvene/žute/zelene boje. Kulike bi to mene koštale? Mislim, izrada samo jedne boje, jel, ne bi sve tri? I kad to treba doć platit, dogovorit se za izmjerit i sl.?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 tra, 2010 5:56 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Shadowmaster je napisao/la: Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ?  Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje 
| pet 09 tra, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 5001 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ?  Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje  Pa ofarbaj se drugačije. Zašt mora bit zelena? 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 tra, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
Starfleet Legate
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 7379 Lokacija: Earth - Zagreb Bukovac - near the dark forest, Cardassia Prime, USS Dragonstar NX8000, DS9 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Transdimenzionalni svemirac XD
|
Ja bi ovakvu:

Samo mi nažalost paprena cijena od 3049 $ onemogućava da ju nabavim
_________________ ''The dark... are you afraid? I'm not. The dark is afraid of me.''

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 09 tra, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 9547 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje  ma zelena je totalno last year. ove sezone se trazi plavo! 
_________________ "In each human coupling, a thousand million sperm vie for a single egg. Multiply those odds by countless generations, against the odds of your ancestors being alive; meeting; siring this precise son; that exact daughter... Until your mother loves a man she has every reason to hate, and of that union, of the thousand million children competing for fertilization, it was you, only you, that emerged. To distill so specific a form from that chaos of improbability, like turning air to gold." Dr. Manhattan
|
| pet 09 tra, 2010 7:15 pm |
|
 |
|