| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
 Program za veljaču
4.2 bord gejmanje i izrada daljnjeg programa zbog slabog odaziva na zadnjem sastanku  četvrtkom su sastanci na opatijskom,nedjeljom u španskom N 7.2 BSG bord game Č 11.2 Epka i kviz ( gledanje epizode treka,i kasnije pitanja o istoj ) N 14.2 Projekcija Avatar Č 18.2 Debata N 21.2 projekcija star wars 6 Č 25.2 SF kviz by maher ( provjerite koliko pratite popularne sf serije ) N 28.2 izrada konzola za potrebe filma
| uto 02 vel, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Program za veljaču
e, ja bi nesto novo, nesto divlje.  hocu reci, ne da mi se opet uno, munchkin i captains log.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 02 vel, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
Admiral
|
mozemo poker  ili nesto u tom stilu?
| sri 03 vel, 2010 12:07 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
meh... poker ne volim. ali ako je na skidanje... u biti, ne, i dalje ne bi poker. 
|
| sri 03 vel, 2010 12:08 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
Ne bih da potkopavam board gamove...ali volio bih da radimo nešto drugo...evo ja nešto napravim Dakle... u četvrtak dođite naoružani voljom i kreativnošću... jer će se igrat... GREAT MYSTERY.... Par natuknica... trebam vas u što većem broju... svi koji dolazite i želite igrat... javite mi se pm-om... - trebali bi doć u trek uniformama a oni koji ih nemaju u nekoj drugoj uniformi ali da sliči star trek svemiru ( to može bit i civilna odjeća...ali onakkava kao iz star treka...ergo...hipiji...  ) - igra je interaktivna, zabavna i uzbudljiva... neću vam otkriti kakva je to igra...ali ona NEĆE uklučivati...ni sramoćenje, ni trčanje, ni zamaranje... ni ozlijeđivanje... a nažalost neće biti ni medicine  ... AKO STE VOLJNI preuzeti na sebe odgovornost, da ispunite zadatak koji vam se da... i tako spasite cijelu grupu od psihopata... javite mi se na pm... Očekujem vas u sto većem broju... vidimo se...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 03 vel, 2010 12:18 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Poker na skidanje bi bila dobra ideja, da nemamo uvijek nedostatak ženskih članova u udruzi
And, WTF je taj great mystery?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 03 vel, 2010 12:18 am |
|
 |
|
Admiral
|
daso ok drzi svoju igru,al ako ne dodes ili ako to faila onda cu te zatuci 
| sri 03 vel, 2010 12:23 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign je napisao/la: Poker na skidanje bi bila dobra ideja, da nemamo uvijek nedostatak ženskih članova u udruzi
...ti znaš igrati poker...??
| sri 03 vel, 2010 12:30 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Poker na skidanje bi bila dobra ideja, da nemamo uvijek nedostatak ženskih članova u udruzi
...ti znaš igrati poker...?? Yep
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 03 vel, 2010 12:31 am |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
doći ću i ant će mi je pomoć realizirat... ajde sad....javljajte se na pm....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 03 vel, 2010 12:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ant je napisao/la: e, ja bi nesto novo, nesto divlje.  hocu reci, ne da mi se opet uno, munchkin i captains log. Što je najgore, program postoji ali premalo ljudi dolazi... za debatiranje treba više ljudi (Asimov, koliko je minimalan broj "igrača?") a toliko nije bilo, a u nedjelju u Španskom dok nije bilo projekcije i dok je padao snijeg ni ne moram govoriti kakav je odaziv bio... Došli samo Maher, Teddea i ja ... @Dašo, Dolazim u četvrtak.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 03 vel, 2010 1:23 am |
|
 |
|
the Red Viper
|
Cvicek je napisao/la: za debatiranje treba više ljudi (Asimov, koliko je minimalan broj "igrača?") sest ti treba, plus sudac (i ako moze jos jedan pomocnik sudca) ja sa kajnjim entuzijazmom cekam dan kad ce se to ostvariti.
|
| sri 03 vel, 2010 1:24 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Mene je sad strah doći 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 04 vel, 2010 12:13 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Hrčak je napisao/la: Mene je sad strah doći  pogresan stav.  nek te bude strah ne doci. svojim dolaskom sudjelujes u igri. tako ce se moj trud isplatiti i ja cu biti zadovoljan.
|
| čet 04 vel, 2010 12:50 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sad me je još više strah 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 04 vel, 2010 12:52 pm |
|
 |
|