|
Sada je: uto 25 kol, 2026 6:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 24.1.2008.
Znaci, poker. Igrali smo Texas holdem na dva stola. Za mojim su bili ja, josip, tomica, bojan, zvonko i novi tip. Nakon sat vremena u igri su ostali josip i tomica. Tada sam morao otici. Za drugim stolom koliko sam vidio su igrali ternek, bricktop, cvicek i jos netko, zaboravio sam. Osim pokeraša, bilo je puno ljudi koji su svašta komentirali.
| pet 25 sij, 2008 9:16 am |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
 Re: 24.1.2008.
that "netko" was me  ali sam brzo odnio gache na shtapu, kad nemam pokerashku facu...ostavio sam je doma... 
| pet 25 sij, 2008 9:20 am |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
Mislave, malo egocentrican izvjestaj!!!dakle, nisam bila skroz od pocetka al dosla sam negdi prije 9. bilo je jako puno ljudi ovog puta - u jednom trenutku nas je bilo 25 (od cega cak 4 zene!  ) modesty nas je po drugi put pocastila svojim dolaskom, ostala je dosta dugo i obecala da ce se vratit (i uclanit, btw.  ) Black_Raven je takoder dosao i nadam se da ce se vratit! dosli su i neki stari-novi clanovi, koje nazalost ne znam pa nek me netko nadopuni... eh, jos da nam Ezri dode malo cesce bilo bi savrseno vecina ljudi je igrala poker, a ostatak se vrtio okolo i radio svastam (ja sam uglavnom vodila rasprave  ) nakon pokera (za desnim stolom je pobijedio tomica, ne znam tko je za lijevom) dosta ljudi je otislo doma, a "vrh" udruge se povukao na kat i odrzao sastanak. za to vrijeme smo mi obicni smrtnici odrzali kratku ali ludu zabavu u podrumu. nakon povratka "vrha" jos se malo raspravljao oko odlazaka u Rijeku i Samobor, odigrala se i jedna partija kockica (koju je predsjednik bezobraznicki dobio) onda sam otisla pa-pa, a u druzi je ostalo jos par ljudi koji ce me dovrsit...
| pet 25 sij, 2008 1:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Novi clan se zove Tin Jarak i tko je gledao prvu epizodu ST HAS NOTHING TO DO WITH IT sigurno ga je trebao vidjeti... igrao je ulogu Admirala... 
| pet 25 sij, 2008 2:06 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: ned 20 sij, 2008 11:49 pm Postovi: 426 Lokacija: Mrachni i skroviti kutak...
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: Black_Raven je takoder dosao i nadam se da ce se vratit! Ej, latinum ne raste na drvecu! Dao sam 50 krznasha za chlanarinu, nema shanse da NE dodjem  Lucrezia BORGia je napisao/la: a u druzi je ostalo jos par ljudi koji ce me dovrsit... Ma neeee...bilo bi prejednostavno za ovo skurit... Jednostavno recheno...zanimljiva rechenitza! 
| pet 25 sij, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
luda baba
Pridružen/a: čet 30 kol, 2007 11:53 pm Postovi: 1471 Lokacija: Middle-Earth
|
@ Black_Raven - OMFG 
| pet 25 sij, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: za desnim stolom je pobijedio tomica, ne znam tko je za lijevom Mislav je napisao/la: Za drugim stolom koliko sam vidio su igrali ternek, bricktop, cvicek i jos netko Za drugim stolom je uz Ravena jos bio i Simba. Ja sam manje vise cijelo vrijeme igrao poker, tako da ne znam sta se jos dogadjalo u medjuvremenu. U igri sam bio totalno dekoncentriran (od pospanosti) - u jednom trenutku m ise dogodilo da od micanja karata kad se usporedjuju ne bi ni kuzio da imam jace sekundarne karte, da mi drugi nisu rekli Kad smo ostali samo Ternek i ja isao sam na skalu koju nisam dobio ali na kraju sam imao srece da sam ipak nekako imao bolje karte i pobjedio  .... isao sam na "all in" jer mi je vec TOTALNO bilo sila na WC pa da zavrsim igru (a gore kraj WC-a me docekala "elita" na 'super tajnom sastanku' koja mi nije htjela dopustiti ni da odem na zahod, a da pljuge i ne spominjem )Steta sta se ljudi uvijek brzo razidju, bilo bi fora da smo na kraju igrali pobjednici s oba stola (Ternek, Tomica, Josip i ja),... ali budemo to valjda nekom drugom prilikom  'Zaradu' od pokera potrosit cu na MP3-djuboks veceras u Kutiji sibica 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 sij, 2008 3:18 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Sve je već rečeno kroz prethodne postove za sinoćnji sastanak. Samo da napomenem. Tin mi je ostavio 50 DVD-ova i ja ih zaboravio pokupit, ostali su na ormaru sa stvarima, nadam se da ću ih zateći u Nedjelju. 
| pet 25 sij, 2008 3:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ovako ja moram reci da mi organizacija ovog pokera nije uspjela kako sam ja to planirao... nisam bas zadovoljan. Bilo je puno ljudi pa mi se sve pretvorilo u kaos, tak da ne mogu rec da sam vas bas nesto naucio... Odlucio sam ostavit svoj poker u klubu pa mozda jedne nedjelje jos malo zaigramo.
+isprike svima koje smo stjerali s naseg tajnog (uuuu uuuuu...) sastanka (Ted;dea, Gul Remal, Cvicek)
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pet 25 sij, 2008 4:42 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
maX je napisao/la: ovako ja moram reci da mi organizacija ovog pokera nije uspjela kako sam ja to planirao... nisam bas zadovoljan. Bilo je puno ljudi pa mi se sve pretvorilo u kaos, tak da ne mogu rec da sam vas bas nesto naucio... Sto se mene tice, bilo je ok... ljudi koji inace ne igraju poker su se bar malo upoznali s time, naucili bar neka pravila. Ne znam kak je bilo na drugom stolu, ali na ovome gdje smo igrali mi koji kao znamo, isto je bilo nedoumica oko nekih detalja igre. Ali sve u svemu dobro je proslo. Drugi put ce biti jos bolje. Practice makes perfect... ili tak nekak maX je napisao/la: +isprike svima koje smo stjerali s naseg tajnog (uuuu uuuuu...) sastanka (Ted;dea, Gul Remal, Cvicek) Isprika prihvacena. Just don't do it again... jucer sam jos i pristojno reagirao 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 25 sij, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
cvicek je napisao/la: Lucrezia BORGia je napisao/la: za desnim stolom je pobijedio tomica, ne znam tko je za lijevom Mislav je napisao/la: Za drugim stolom koliko sam vidio su igrali ternek, bricktop, cvicek i jos netko Za drugim stolom je uz Ravena jos bio i Simba. Joj, da!
| pet 25 sij, 2008 9:37 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
cvicek je napisao/la: (a gore kraj WC-a me docekala "elita" na 'super tajnom sastanku' koja mi nije htjela dopustiti ni da odem na zahod hm... ne usudim se ni pomisliti sto je to udruzna elita tako tajno radila gore u WCu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 25 sij, 2008 11:09 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Lucrezia BORGia je napisao/la: jos da nam Ezri dode malo cesce bilo bi savrseno Evo mene slijedeći put 
_________________ It's me. Dax !
|
| pet 25 sij, 2008 11:39 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ezri je napisao/la: Evo mene slijedeći put  sljedeci put as in tomorrow ili sljedeci put as in a few years?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 26 sij, 2008 1:08 am |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ant je napisao/la: Ezri je napisao/la: Evo mene slijedeći put  sljedeci put as in tomorrow ili sljedeci put as in a few years? As next Thursday 
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 26 sij, 2008 10:00 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|