|
Sada je: pet 28 kol, 2026 5:33 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Re: SKUPŠTINA 21. 11.
Shadowmaster je napisao/la: Ja sam se kandidiro javno preko radija...  Mislim da su svi culi...  ček, al šta nije njoj trebo reć...,mislim osobno...ipak forum nije javno glasilo udruge...i informacije na njemu nisu službene...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 16 stu, 2009 2:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ajde ak je Bojan mogo bit dosadan na onoj zadnjoj skupstini kaj je bila u Drenovackoj mozemo mi primit jos wanebe predsjednika... 
| pon 16 stu, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ja sam za... mislim...što više kandidata...bolja demokracija.... ali to moraš vidjet s tihanom... ona mora znat do određenog datuma tko se kndidira....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 16 stu, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
...ja bi onda pustio skupštini da odlući želi li prihvatiti nominaciju...zar nije tak nekak bilo i za Bojana 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 16 stu, 2009 2:12 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
zašto mene pitaš... 
|
| pon 16 stu, 2009 2:16 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
El Zvonko je napisao/la: onda bi to trebalo biti to...od danas nema kandidacija više  p.s. od kad je predizborna šutnja  ? Valjda zadnji dan, petak  Treba li pripomenuti ljudima da za taj dan uklone predizborne sigove? El Zvonko je napisao/la: ...ja bi onda pustio skupštini da odlući želi li prihvatiti nominaciju...zar nije tak nekak bilo i za Bojana  Mislim da se nitko više javiti... Al što se mene tiče, neka skupština glasa dali je okej da se još netko kandidira, ako se netko u zadnji čas itko javi... i ima razloga zašto je šutio do sada.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 stu, 2009 2:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: p.s. od kad je predizborna šutnja  ? Valjda zadnji dan, petak  Treba li pripomenuti ljudima da za taj dan uklone predizborne sigove? naravno 
|
| pon 16 stu, 2009 2:24 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja bih stvarno htjela da kandidati izlože svoj program.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 5:20 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ja hoću u svakom slučaju ili na skupštini ili prije nje...kad se da prilika....
|
| pon 16 stu, 2009 5:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Za skupštinu za sada minimalno treba biti 11 redovnih članova 
|
| pon 16 stu, 2009 7:24 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
dašo je napisao/la: ja hoću u svakom slučaju ili na skupštini ili prije nje...kad se da prilika.... Ljudi imat ćete priliku u četvrtak u udruzi prikazat svoje programe... tko god bude htio...
| pon 16 stu, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Dašo - Suiki i još neki su predložili da u četvrtak program posvetimo (uz Siskoteku?) i oko stvari vezanih uz skupštinu... i apsolutno podržavam taj prijedlog Bolje da se poneka stvar riješi prije skupštine, nego da bude komplikacija na samoj skupštini pa da ne potraje duže od 4 sata Tako da ćeš vjerojatno u četvrtak imati priliku u udruzi prezentirati svoj program, imati konferenciju za novinare gdje ćeš odgovarati na pitanja koja zanimaju članove. A i mogli bi organizirati sučeljavanje predsjedničkih kandidata  (o tome se trebam još sa Shadowmasterom dogovoriti) El Zvonko je napisao/la: Za skupštinu za sada minimalno treba biti 11 redovnih članova  Moja pretpostavka je da će ih biti i više od 11 .... načuo sam da bi mogli doći i neki neaktivni članovi da svojim glasovima podrže Dašu i Teddeu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 stu, 2009 7:30 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Cvicek je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Za skupštinu za sada minimalno treba biti 11 redovnih članova  Moja pretpostavka je da će ih biti i više od 11 .... načuo sam da bi mogli doći i neki neaktivni članovi da svojim glasovima podrže Dašu i Teddeu  Samo u vezi toga... kako će se to dokazivat tko je aktivan član a tko ne?
| pon 16 stu, 2009 7:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Suikotreki je napisao/la: Samo u vezi toga... kako će se to dokazivat tko je aktivan član a tko ne? postoji popis, upravo sam ga updejatao 
|
| pon 16 stu, 2009 7:35 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Neka me Zvonko koji je u tome najveći stručnjak od svih nas razuvjeri ako sam u krivu - ali koliko ja znam svaki aktivni član koji je platio članarinu (neovisno da li je aktivan ili neaktivan) će imati pravo da glasa na skupštini... Tako da s pravne strane tu nema komplikacija... A kad smo kod članarina... Tajniče u ostavci - da li je konačno došla potvrda da je Teddea platila članarinu i nađeno / nadoknađeno onih 100kn? 
|
| pon 16 stu, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|