|
Sada je: sri 24 lip, 2026 10:37 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Program za svibanj 2010
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa kaj je to ovaj četv. ali mi neki imamo druge planove možda ću morati eskivirati 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 26 svi, 2010 12:07 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Zvonko da ti nebi Jacu citirao!
| sri 26 svi, 2010 12:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
a probat ću doć  no ne obečavam nije moja zadnja 
|
| sri 26 svi, 2010 12:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Baš se pitam da li će ta radionica biti bazirana na etičkim pitanjima u/o treku ili će se bazirati na etici općenito? Nemam ništa protiv da ponekad imamo takve vrste aktivnosti, i vjerujem da će biti zanimljivo večeras, ali nekako sam dojma da četvrtkom sve manje radimo trek sadržaj, a sve više općeniti. Orfej nije imao veze s trekom, ST debata je (suprise, suprise) propala i na kraju je jedina trek aktivnost (osim snimanja reportaže) ovaj mjesec bio onaj "moj" okrugli stol o AI 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 27 svi, 2010 2:31 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Cvicek moras shvatit da je reklama kluba bila jako bitna i morali smo napravit iznimku, sto se tice debate tu ti ne mogu odgovorit nista, a sto se tice vanjskih predavaca ja mislim da je to bila dobra i originalna ideja posto takvo nesto nismo dugo imali, ako zelis da ti srce bude na mjestu evo dogovorio sam jedno skriveno turbo mega ultra trekersko predavanje koje ce biti 17.06. a predavac se odaziva imenom "Trpko", no molim da ovo ostane tajna skroz do momenta dok ne objavimo sluzbeno sadrzaj Trpkovog predavanja...  Sto se tice danasnjeg predavnaja ja zelim da ljudi iznose sve moguce eticke polemike iz treka te da ih spojimo sa onim iz stvarnog zivota. Ova radionica ce bit trekerska toliko koliko vi budete trekizirali. Profesorica nazalost nije pogledala sve epizode pa cete joj morati malo objasniti situaciju ako bude potrebno.
| čet 27 svi, 2010 5:12 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Cool! Vjerujem da će i radionica i predavanje biti zanimljivi. I kad smo kod programa, već dugo nismo imali neki kviz... bilo bi fora da ga netko od kviz-makera pripremi za neki od sastanaka u 6. offtopic: To kaj sam pisao nije kritika, već komentar, glasno razmišljanje. Glavno je da programa ima, i da postoji dobra volja da se ljudima dozvoli da predlože što bi htjeli organizirati. Ja sam se baš bunio u ono doba dok skoro nikakvog ni trek ni drugog programa nije bilo, predsjedništvo je često sabotiralo pokušaje, i gdje sam se na razne načine trudio da se nešto pokrene, i program, web, forum i na kraju donekle i uspio 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 27 svi, 2010 6:18 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja bih samo napomenuo da je bilo bas super danas. zena je stvarno genijalna i vidi se da bas voli to o cemu govori. ma da ju svaki sastanak dovucemo nebi bilo dovoljno.
uglavnom, fakat mi je drago sto sam se natjerao dovuci do Opatijskog danas.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 27 svi, 2010 11:31 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
meni je bilo genijalno, mislim problematika grupe je baš ono što mene zanima i čime se između ostalog bavim...tako da...sve same pohvale... evo pala je i suradnja...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| čet 27 svi, 2010 11:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Meni je drago da vam je bilo super i sto je pala suradnja, vjerujem da kad profesorica bude mogla ponovno ce nam doci u udrugu. Inace samo da znate udruga "petkom u 5" se nalazi u prostorijama u Drenovačkoj, tamo gdje smo jednom odrzali skupstinu. Pa ako netko zeli moze doci petkom ili ponedjeljkom isto od 5 sati...
| pet 28 svi, 2010 3:38 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
 Ovo je jedno od rijetkih ne-SF aktivnosti u udruzi koje mi se svidjelo. Na kraju, kako sam i pretpostavljao, nije ispala radionica o etici, već o međuljudskim odnosima u udruzi, zavrzlamama grupiranja u skupine, ljudima koji čine most među dvije podgrupe, i sve to usput prikazano i s grafikonima... prava znanost o nečemu o čemu sam u zadnje vrijeme razmišljao i bavio se I povremeno smo se i šalili tokom predavanja (ili barem ja  ). U prikazivanju različitih vrsta grupacija nalazili smo stanje udruge iz te i te godine, na svakom grafikonu smo nalazili sličnosti sa stvarnim situacijama, i imali hrpe raznoraznih komentara. I kad smo na papir trebali anonimno napisati 3 osobe s kojima bi išli na izlet... i predali... i onda ulazi Ternek i ja molim da mi se vrati papir da ga apdejtam... a ekipa prasne u smijeh...  Pomalo mi je žao šteta što nisam uspio pokrenuti neku od tema koje sam se sjetio da bi mogli prodiskutirati, nego smo ostatak vremena nakon teoretskog djela pričali o (ne)odazivu ekipe na snimanje trek filma koji je Dr.Jones potaknula... pa smo onda pola sata to komentirali... i bilo je dosta emotivno na trenutke Tako smo, nadam se, razjasnili neke stvari glede toga i pomaknuli stvar u pravom smjeru. Pa krećemo s probnim snimanjima, i možemo, ako se ekipi da, početi snimati kratke zajebantske isječke, a ne odmah krenuti na veliki scenarij, ozbiljnu glumu... već ono što nam se baš sviđa   Uglavnom, mislim da nam je radionica bila pun pogodak i jer smo počeli o svemu tome pričati, i započeli smo suradnju s drugom udrugom ("Petak u 5"), i počeli rješavati situaciju sa izradom kulisa i snimanjem filma. Što se mene tiče, trebamo to opet ponoviti, ako će gospođa Uvodić imati volje i vremena. @SM, namjeravam vam se pridružiti u ponedjeljak u Drenovačkoj. Sve u svemu - (i sad prekidam pisanje reporta da ne ne odvratim ljude od čitanja radi predugog teksta )Ant je napisao/la: bilo bas super danas. dašo je napisao/la: meni je bilo genijalno Drago mi je da vam se je svidjelo  Šteta što Dejanira i još neki nisu došli. dašo je napisao/la: problematika grupe je baš ono što mene zanima i čime se između ostalog bavim... LOL
|
| pet 28 svi, 2010 5:56 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
moram priznati bilo je super i isplatilo se doći, a pogotovo aluzije Cviceka i mene na "ta neka doba udruge" i da kako ste mogli zaboraviti novi udružni par  ja sam se potrgao 
|
| pet 28 svi, 2010 8:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Na koji par ti aludiraš? 
| pet 28 svi, 2010 10:54 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Shadowmaster je napisao/la: Na koji par ti aludiraš?  kaj se ne sječaš, pa to je highlight večeri; oni kaj su rekli da su ostali u udruzi zbog onog drugog 
|
| pet 28 svi, 2010 10:56 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
El Zvonko je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Na koji par ti aludiraš?  kaj se ne sječaš, pa to je highlight večeri; oni kaj su rekli da su ostali u udruzi zbog onog drugog  Sovix i Suiki? 41

|
| pet 28 svi, 2010 11:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Rapavi je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Na koji par ti aludiraš?  kaj se ne sječaš, pa to je highlight večeri; oni kaj su rekli da su ostali u udruzi zbog onog drugog  Sovix i Suiki? 41Nope Frodo i da Suiki nisam znao da Sovix ima te sklonosti isto 
|
| pet 28 svi, 2010 11:09 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|