| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Program za veljaču
T'Rapavi je napisao/la: Hoće li bit 2D ili 3D?  zar je bitno? To je Avatar i ima divnu originalnu pricu i pouku da svi trebamo zivjet u skladu s prirodom i zaradio je puno novaca i totalno je nebitno kako cemo ga gledat, bitno je da ga gledamo, jer je bolji od Star warsa A ja sad spamam, pa da napisem nesto on topic... erm.. kak je bilo u udruzi? Jeste igrali na kraju tu misterioznu igru? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 05 vel, 2010 12:37 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jesmo 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 05 vel, 2010 12:51 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
I? Tko je bio? Kak je bilo? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 05 vel, 2010 12:52 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Pa bilo je jako zanimljivo. Dosta ljudi je došlo no samo nas je 6 moglo igrati. Igrali su Cvicek, Maher, Mislav, Suiko, Suzana i ja. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 05 vel, 2010 1:03 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 vel, 2010 1:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
bilo je dobro, ja sam zadovoljan. zabavio sam se, a vjerujem da si se zabavili i drugi. pa da kazem i koju rijec o toj misterioznoj igri. svaki od igrača dobio je sovj unaprijed zamišljen lik, i oni su se svi našli ograniceni u jednoj kabini na sat/dva. i da ne duljim, dogodilo se ubojstvo i trebali su pronaci ubojicu. svaki likova je imao i svoje dodatne ciljeve koje je samostalno i u tajnosti pokusavao ostvariti, svaki je imao tajne koje je pokusavao od drugih sakriti, a bilo je i posebnih sposobnosti. tako je vulkanac (kojeg je igrao Mislav) mogao izvesti mind meld, a Cvicek kao opetativac odjela 31 je dobio povjerljive informacije o drugim likovima. uglavnom, ubojica Maher je naposlijetku ulovljen, uz malo navođenja od strane GMa. (ipak nam je bilo prvi put, i vama i meni) na kraju je ispalo mozda i malo prelako, s tim da su neki djelovi preskoceni.
uglavnom, zabavan sastanak, i nadasve koristan jer sad znam sto i kako cu popraviti za iduci put. (a mislim da bi ovako nesto mogli organizirati i na Istrakonu)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 05 vel, 2010 1:59 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
T'Rapavi je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Hoće li bit 2D ili 3D?  2d osim ako imas projektor za 3d  @dejanira sto se kviza tice nisam jos 100% ,ali ocekujte star gate,star trek ,star wars,andromedu,farscape,battlestar galacticu ,mozda dodam jos nesto 
| pet 05 vel, 2010 2:13 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MAHER je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Hoće li bit 2D ili 3D?  2d osim ako imas projektor za 3d  predlazem ovo.
|
| pet 05 vel, 2010 2:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...LOL... cvičeku je vjerujem genijalno sjeo jegov lik...
| pet 05 vel, 2010 3:57 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dobar sam lik dobio  ali s njim i stranicu-dvije teksta Sljedeći put će oni koji igraju (ako će se unaprijed znati) dobiti koji dan prije upute za svoga lika, da se stignu popamtiti svi podaci. Pozdravljam inicijativu da se održi na Istrakonu I svaka čast Daši i Antu koji su se u kratkom vremenskom roku potrudili pripremiti nešto novo i zanimljivo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 05 vel, 2010 4:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Znači bilo je dobro, eh sad mi je žao kaj nisam napravio neke obveze ranije da mogu doći. Ah niš čekati ću Istrakon  , ako bude nekaj takvo na konu btw, tko je ovo na ovoj slici do Sova, sjedi za stolom http://s233.photobucket.com/albums/ee19 ... resize.jpg
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 05 vel, 2010 9:21 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ajme kak fora, hocu to igrat Valjda cete organizirat bar jos jednom prije istrakona Btw, tko uopce planira na istrakon? I tko je ovaj stariji gospodin na slici?  @Maher- izbaci Andromedu i ubaci Firefly 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 05 vel, 2010 12:04 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
@ Maher: izbaci Farscape i ubaci Firefly.
(moja sugestija je dakako bolja, s obzirom da firefly i farscape pocinju na isto slovo pa je evidentno da je takva zamjena bolja.)
|
| pet 05 vel, 2010 12:46 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 05 vel, 2010 12:48 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: I tko je ovaj stariji gospodin na slici?  misli da se gospon zove Goran, učlanio se na Sferakonu, ali ja pitam za onoga tik do Sova
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 05 vel, 2010 1:38 pm |
|
 |
|