| Autor/ica |
Poruka |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Ljetni sastanak - 25. 8. (subota)
Pa ima sokova u pivnici, samo mi se čini da su nažalost u pitanju oni gusti koji su meni osobno odvratni. Ja obično pijem Coca-Colu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| čet 23 kol, 2012 6:19 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Točkica je napisao/la: Pa ima sokova u pivnici, samo mi se čini da su nažalost u pitanju oni gusti koji su meni osobno odvratni. Ja obično pijem Coca-Colu. Pa ima i Coca Cola. Znam kad sam bio s curom tamo pa je naručila Colu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| čet 23 kol, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Točkica je napisao/la: Pa ima sokova u pivnici, samo mi se čini da su nažalost u pitanju oni gusti koji su meni osobno odvratni. Ja obično pijem Coca-Colu. Ali to je protiv njeg'vih moralnih načela.
| čet 23 kol, 2012 6:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Erlond je napisao/la: Točkica je napisao/la: Pa ima sokova u pivnici, samo mi se čini da su nažalost u pitanju oni gusti koji su meni osobno odvratni. Ja obično pijem Coca-Colu. Ali to je protiv njeg'vih moralnih načela. Baš tak! Kak mogu ić u pivnicu pit sok?? Onda idem u "sokovnicu"... zna se gdje se šta pije. Ili da na danima vina pijem pivo ili sok. Pa gdje bi onda ovaj svijet završio.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| čet 23 kol, 2012 9:01 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Ili da na danima vina pijem pivo ili sok. Pa gdje bi onda ovaj svijet završio. Da, to bi bio kraj svijeta kakvog poznajemo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 23 kol, 2012 11:03 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: sub 18 kol, 2012 5:25 pm Postovi: 90 Lokacija: Krapina/Zagreb, Hrvatska Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: komplicirano Koje si vrste?: Klingonac
|
T'Grel je napisao/la: Erlond je napisao/la: Točkica je napisao/la: Pa ima sokova u pivnici, samo mi se čini da su nažalost u pitanju oni gusti koji su meni osobno odvratni. Ja obično pijem Coca-Colu. Ali to je protiv njeg'vih moralnih načela. Baš tak! Kak mogu ić u pivnicu pit sok?? Onda idem u "sokovnicu"... zna se gdje se šta pije. Ili da na danima vina pijem pivo ili sok. Pa gdje bi onda ovaj svijet završio. Baš tak...ko zagorec te razmem 
_________________ http://botf2.star-trek-games.com/viewtopic.php?f=13&t=1356
Bitka je smisao života, uvijek ima bitaka za borbu, bitno je samo boriti se časno...samo tako možemo pobijediti kao ono što jesmo, čim izdamo sami sebe bolje da ni ne pobijedimo jer dokazujemo da smo gori od onih koje preziremo.
|
| čet 23 kol, 2012 11:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: sub 04 vel, 2012 10:47 pm Postovi: 102 Spol: Muški Opis Stanja: Homeless Koje si vrste?: 1/2vilenjak
|
Nekak.
| pet 24 kol, 2012 1:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Erlond je napisao/la: Nekak. baš ove sam štel napisat nego ga... Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ili da na danima vina pijem pivo ili sok. Pa gdje bi onda ovaj svijet završio. Da, to bi bio kraj svijeta kakvog poznajemo  2012 je tu  još čekamo dan kada nam T`Grel naruči sok u pivnici  Točkica je napisao/la: samo mi se čini da su nažalost u pitanju oni gusti koji su meni osobno odvratni. Ja obično pijem Coca-Colu. meni isto, nije mi dobro poslije njih u želucu, bilo je prije puno boljih a sada koji su u prodaji to je živa kemija. Zato se isto odlučim na manje od dva zla Colu, a u pivnici + neka žestica 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 24 kol, 2012 4:41 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Dobro, po pitanju kemije, i mi smo kemija, i sve oko nas je kemija. Nije kemija sama po sebi zlo. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| pet 24 kol, 2012 5:34 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
El Zvonko je napisao/la: 2012 je tu  još čekamo dan kada nam T`Grel naruči sok u pivnici  Taj film ne bute gledali. EDIT: Lijepo ste "zajebali" kolegu, mene, ostavili ga na cijedilu. Hvala vam, drugovi na tome. Nikad više!!!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 26 kol, 2012 3:41 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Grel je napisao/la: EDIT: Lijepo ste "zajebali" kolegu, mene, ostavili ga na cijedilu. Hvala vam, drugovi na tome. Nikad više!!! Što su ti napravili? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 26 kol, 2012 10:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Tgrel kao sto sam reko ja te castim za bozic a udruga nema nikave veze sa incidentom koliko znam jer je bio obicni sastanak a ne obljetnica.
| ned 26 kol, 2012 10:44 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: EDIT: Lijepo ste "zajebali" kolegu, mene, ostavili ga na cijedilu. Hvala vam, drugovi na tome. Nikad više!!! I tu komentari? c/p posta koji sam slao na facebook grupu: Pa šta piješ ako nemaš za platiti ili ti žao poslije? Uostalom, cijelo vrijeme si komentirao kak su ti sumnjivi ovi drugi koji slabo piju - došla su teška neoliberalna vremena i možda nisu svi antialkoholičari već nemaju love ni da sebi daju oduška, kamoli za slijevanje u rupu bez dna...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 26 kol, 2012 11:23 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Koliko vas se okupilo?
| ned 26 kol, 2012 11:59 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Dejanira je napisao/la: T'Grel je napisao/la: EDIT: Lijepo ste "zajebali" kolegu, mene, ostavili ga na cijedilu. Hvala vam, drugovi na tome. Nikad više!!! Što su ti napravili?  E, vidiš da si ti bila... do toga ne bi došlo jer bi nas dvoje se zadnji pokupili i otišli kao ljudi doma. Vidiš da si ti bila, bila bi mi moralna podrška, a ne da sam moram pit... I Leo, neću nikakva čašćenja za Božić... ne treba to meni... ali oću da se zna kako ste se ponijeli... stavit novce na stol i otić... i ko te... jel... snađi se sam. Fala Bogu pa nisam bio pijan pa sam platio sve uredno... i još mi je kelner dao broj od Cammea... Incident... itekako da je incident... Ljetni sastanak... lijepo ste me "ljetno" ostavili na cjedilu. Nitko da bi me zvao... čuj ideš u mom smjeru... idemo negdje jest i tak... nego ostavit mi novce i najednom se pokupit. Ajde, kelneri su bili više nego ljubazni... vidjeli su šta se dogodilo... rekao sam im da sad sve moram sam... a šta će reć... još mi je dao jednu cigaru i onda kad sam popušio, sam se zaputio doma...
|
| ned 26 kol, 2012 12:54 pm |
|
 |
|