| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Program za travanj 2010
Kad sam ja gledo njihov site nije bilo... no greska je ispravljena... inace 30.04. je isto petak...
| sri 07 tra, 2010 1:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Program... još ću u idućih dan - dva dodati koju sitnicu (opis i potvrda Asimovove ST debate, izrada programa za 5. mjesec i sl)
Trudim se da kroz koji mjesec imamo malo sređenije programe, da za večinu aktivnosti ima link za temu s više informacija i sl...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 tra, 2010 1:49 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ja se prijavljujem za debatu Asimov, daj brzo temu 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 tra, 2010 2:11 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja se prijavljujem za debatu znas da ti treba ekipa? 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 07 tra, 2010 3:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ant je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ja se prijavljujem za debatu znas da ti treba ekipa?  Ma ja živim u uvjerenju da su Ant i Maher "Dejanirin tim"  Uostalom, mogu ja to i sama Mislim, s obzirom da ćemo ovaj put temu dobit ranije  Pa cu moć progooglat o čemu se uopće radi 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 tra, 2010 3:27 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
a ja gdje ja spadam...ja nisam u dejanirinom timu...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 07 tra, 2010 3:54 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
dašo je napisao/la: a ja gdje ja spadam...ja nisam u dejanirinom timu... Pa normalno da si ti u mom timu, mislila sam da se to podrazumjeva Ti i ja smo onak, ko sijamski blizanci Dolazimo u paketu 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 tra, 2010 6:38 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
lol....tako je...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 07 tra, 2010 7:11 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
....ali.....ali jel to znaci da sam ja ispao iz tima 
| čet 08 tra, 2010 9:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
o čem se debatira? 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| čet 08 tra, 2010 9:37 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
MAHER je napisao/la: ....ali.....ali jel to znaci da sam ja ispao iz tima  Ma kakvi... daso i ja smo jedna osoba... jos ti i ant i taman nas je troje ma iskemijat cemo nest s asimovom Hrčak je napisao/la: o čem se debatira?  e to jos ne znamo 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 08 tra, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
LOL, ma naplačuj neke pristupnice za svoj tim... 405

|
| čet 08 tra, 2010 9:41 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
MAAAAAAAAAAAAAAARKOOOOOOOOOOOOO Kad ćemo dobit temu za debatu? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 14 tra, 2010 7:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nikad Ja sam ga DVAPUT PM-ao da se s obzirom na promjene termina Sferakona odluči da li vodi 22. ili 29. (pa u drugi termin uguram Q continuum ili tako nešto generičko) i po mogućnosti pošalje 1 rečenicu opisa šta je ST debata. I nije se javio A obadva je pročitao (Dašo se bar javio kad sam ga drugi put podsjetio) Asimov je saboter mojih nastojanja za poboljšavanje i pravovremeno objavljivanje programa udruge 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 14 tra, 2010 7:56 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
LOL I ja sam ga pm-ala, i isto nisam dobila odgovor A baš sam mu lijepi pm poslala 
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 14 tra, 2010 7:56 pm |
|
 |
|