| Autor/ica |
Poruka |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: Izlet u Varaždin
meni je zao kaj vam se nisam mogla pridruziti u subotu  ,ono ipak ste dosli u varazdin u kojem zivim,jednostavno sam bila zauzeta  . bude drugih prilika sigurno 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 23 stu, 2008 10:15 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Pa bit ce jos Bobokona a i ostalih konova pa mozes doci... 
| pon 24 stu, 2008 3:08 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...to sigurno... 
...eto... sve je dobro prošlo, drago mi je da ste došli... ...sljedeći put će biti bolji tajming... pa neće trebati zimske jakne 
...standardno, puno smo se smijali i zafrkavali... ...zavukli se na skrovita mjesta u Varaždinu... ...uspješno svi stali u moju sobu... ...i tako , bilo je super...!!
| pon 24 stu, 2008 11:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Evo malo slika i od mene: Cvičekova topčina:  Henry 5:  Ista mu kosa:  Ant & Vodoskok:  Neno & Paun:  Bobine ribice:  Bobo u vrtu:  Bobine medalje:  Bobina greda:  - ova je specijalna za klub štovatelja Bobine grede... 
| pon 24 stu, 2008 1:34 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Žao mi je što sam propusti posjet Bobi i prvom Hrvatskom Glavnom gradu. Nadam se da će biti još prilika.
| pon 24 stu, 2008 2:00 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...bobina greda... LOL
...brick, bit će prilika sljedeće godine... 
| pon 24 stu, 2008 2:17 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A što li to Dašo radi iza ovoga pauna?? 
| pon 24 stu, 2008 2:22 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
tu je i mašina glava ako bolje pogledaš....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pon 24 stu, 2008 2:24 pm |
|
 |
|
So Say We All
|
daso je napisao/la: tu je i mašina glava ako bolje pogledaš.... nisam je ni primjetio, nadam se da mi Maša ne zamjeri taj propust. Još se samo pitam gdje je Ant na toj slici.
| pon 24 stu, 2008 2:27 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: nisam je ni primjetio, nadam se da mi Maša ne zamjeri taj propust. Još se samo pitam gdje je Ant na toj slici. Ma naravno da Maša ne zamjera... Joj šta ce Ant na slici, Dašo je meni dovoljan 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 24 stu, 2008 10:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: daso je napisao/la: tu je i mašina glava ako bolje pogledaš.... nisam je ni primjetio, nadam se da mi Maša ne zamjeri taj propust. Još se samo pitam gdje je Ant na toj slici. Evo na ovoj slici se bolje vidi tko je iza  ... Inace... bilo je dobro u Varzdinu. Bio sam prosle godine i prosao sam sve sto i ovaj put (plus groblje i sl) ali bilo je lijepo vratiti se opet  Prosli smo kroz grad  Bili smo u slasticarni  Pogledali zanimljv dvorac   I eksponate oko njega...  Zamisljali smo kako bi izgledali da smo zivjeli u ono doba  Konacno smo vidjeli Bobin bazencic s ribicama    Bobinih mnostvo medalja...  Bobino blago - Bakulin potpis   Svi smo stali kod Bobe u sobu  
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 pro, 2008 8:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
LOL zadnja slika je genijalna... ...ja još trebam svoje slike staviti...
| uto 16 pro, 2008 2:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Pitanje koje se na kraju postavlja je - hocemo li opet biti pozvani na 'Bobokon'? Recimo u proljece na rostilj i tak to 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 pro, 2008 4:43 pm |
|
 |
|
Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 Izlet u Vilu Magic !!!
 Vidim fino ste se proveli !!!! Trebali bi razmisliti da na prolječe posjetite Vilu Magic ! Vila bi vam "donirala" pečenoga pajceka i vodiča po Đakovu...
| uto 16 pro, 2008 7:25 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
| uto 16 pro, 2008 7:40 pm |
|
 |
|