|
Sada je: ned 03 svi, 2026 3:34 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: SKUPŠTINA 21. 11.
Tak je Cvicek, aktivni članovi, koji imaju pravo glasa su svi stariji od 18 i da su podmirili svoje obveze. Nema potvrde, ali kaže potpredsjednik i predsjednica da je ok...onda valjda je 100 kn još fali 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 16 stu, 2009 7:43 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: ... načuo sam da bi mogli doći i neki neaktivni članovi da svojim glasovima podrže Dašu i Teddeu  Kakvi su to članovi, molim te, koji su učlanjeni u udrugu samo radi skupštine?? Samo zato da bi došli nekoga podržat. Nije mi jasno, al dobro...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 16 stu, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Ne, mislio sam na članove kojih nije bilo u udruzi jako jako dugo (tipa godinu + ) a koji će se možda pojaviti na skupštini... pa ih onda opet nećemo vidjeti do sljedeće skupštine (takve stvari su se događale prije)
BTW, kad si već tu - koja je vjerojatnost da se i ti kandidiraš za neko mjesto u izvršnom?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 stu, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Grel je napisao/la: Cvicek je napisao/la: ... načuo sam da bi mogli doći i neki neaktivni članovi da svojim glasovima podrže Dašu i Teddeu  Kakvi su to članovi, molim te, koji su učlanjeni u udrugu samo radi skupštine?? Samo zato da bi došli nekoga podržat. Nije mi jasno, al dobro... Ja to isto ne kužim , ali to su ti nešto tipa ko oni šabani iz drugih država koji glasaju na našim izborima
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 16 stu, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Cvicek je napisao/la: Ne, mislio sam na članove kojih nije bilo u udruzi jako jako dugo (tipa godinu + ) a koji će se možda pojaviti na skupštini... pa ih onda opet nećemo vidjeti do sljedeće skupštine (takve stvari su se događale prije) E, pa ne može to tako. To se mora uredit na skupštini. Kako mogu postojat "skupštinski članovi udruge"? Da oni svojim glasovanjem na skupštini određuju kako će nama biti koji smo cijelu godinu aktivni članovi, a oni samo dođu na skupštinu. Dobro Sovereign u prošlom postu napisao da su to članovi isto kao i ovi koji glasuju na našim izborima tj. dijaspora. Cvicek je napisao/la: BTW, kad si već tu - koja je vjerojatnost da se i ti kandidiraš za neko mjesto u izvršnom? Vrlo mala.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pon 16 stu, 2009 9:29 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
T'Grel je napisao/la: Cvicek je napisao/la: BTW, kad si već tu - koja je vjerojatnost da se i ti kandidiraš za neko mjesto u izvršnom? Vrlo mala. kaj nisi zainteresiran za funkciju tajnika 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 16 stu, 2009 9:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
El Zvonko je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Cvicek je napisao/la: BTW, kad si već tu - koja je vjerojatnost da se i ti kandidiraš za neko mjesto u izvršnom? Vrlo mala. kaj nisi zainteresiran za funkciju tajnika  Možda bi i bio u drugim okolnostima.
|
| pon 16 stu, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
U kolko sati je skupstina? Vjerojatno negdje pise, al ja ne mogu nac 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 16 stu, 2009 10:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nove informacije iz Shadowmasterovog izbornog stožera: Priprema se predsjednički program koji će biti objavljen, a također je za četvrtak Shadowmaster 100% spreman za izravno sučeljavanje s drugim predsjedničkim kandidatom.
Čeka se dašina odluka da li je i on spreman za to. Također, treba nam moderator koji će to sve voditi - i za to mjesto predlažem Zmajček (ako će dolaziti u udrugu).
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 16 stu, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Nove informacije iz Shadowmasterovog izbornog stožera: Priprema se predsjednički program koji će biti objavljen, a također je za četvrtak Shadowmaster 100% spreman za izravno sučeljavanje s drugim predsjedničkim kandidatom.
Čeka se dašina odluka da li je i on spreman za to. Također, treba nam moderator koji će to sve voditi - i za to mjesto predlažem Zmajček (ako će dolaziti u udrugu). to moram vidjet 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 16 stu, 2009 10:31 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
A siskoteka?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 16 stu, 2009 10:32 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako bi se stiglo i jedno i drugo - super. A do sada je često program bio otkazan uz razloge tipa "bili smo došli u udrugu, sjeli se, i nekako nam se nije dalo krenuti sa [ono [to je već trebalo raditi]" Tako da ako ovaj puta ne bi bilo Siskoteke što se mene tiče nije toliko zlo - ipak je budućnost udruge u pitanju! 
|
| pon 16 stu, 2009 10:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: Ako bi se stiglo i jedno i drugo - super. A do sada je često program bio otkazan uz razloge tipa "bili smo došli u udrugu, sjeli se, i nekako nam se nije dalo krenuti sa [ono [to je već trebalo raditi]" Tako da ako ovaj puta ne bi bilo Siskoteke što se mene tiče nije toliko zlo - ipak je budućnost udruge u pitanju!  Tako je. Skupština nije kao što neki misle zabava. To je najozbiljnija stvar u udruzi i tamo se donose najvažnije odluke što se tiče udruge jer Skupština je najviše tijelo udruge. U udruzi se trebaju događati i ozbiljne stvari, a ne samo neke igrice.
|
| pon 16 stu, 2009 10:49 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
da se samo osvrnem na neke ideje iznešene ovdje... T'Grel je napisao/la: Cvicek je napisao/la: ... načuo sam da bi mogli doći i neki neaktivni članovi da svojim glasovima podrže Dašu i Teddeu  Kakvi su to članovi, molim te, koji su učlanjeni u udrugu samo radi skupštine?? Samo zato da bi došli nekoga podržat. Nije mi jasno, al dobro... @cviček...ja sam načuo iste stvari ali za protukandidatski stožer.... hhhhh @tgrel... zato ćemo i predložit skupštini da se za slijedeći put uvedu aktivni i pasivni članovi... mislim...glupo je da netko tko je došo 2 puta, i vjerovano će još toliko puta doć do slijedeće skupštine može i ima pravo odlučivati o njenom ustroju... iz nekoliko razloga: 1. sumnjam da poznaju kandidate i tko što ima za ponudit... 2. njega se svakako ne tiču ti izbori jer ga nema... 3. što mene spriječava da učlanim 10 prijatelja mjesec dana prije skupštine i osiguram si... uvjetno rečeno...pobijedu... tako da ćemo sigurno poduzet i nešto u vezi toga... Cvicek je napisao/la: Nove informacije iz Shadowmasterovog izbornog stožera: Priprema se predsjednički program koji će biti objavljen, a također je za četvrtak Shadowmaster 100% spreman za izravno sučeljavanje s drugim predsjedničkim kandidatom.
Čeka se dašina odluka da li je i on spreman za to. Također, treba nam moderator koji će to sve voditi - i za to mjesto predlažem Zmajček (ako će dolaziti u udrugu). ufff.ti to mene cviček izazivaš.... khm...pa ne preostaje mi ništa drugo...nego prihvatit izazov....(sad mi fali superman smajlić) samo se dogovori s voditeljem programa(antom) da ne bi bilo nismo znali.... i ja sam spremio svoj program... mislim imam brdo ideja i želja, al znam da ne stignem sve, pa sam si prioritetizirao ideje... tak da... i ostvarim ono što sam obećao... i ponudio u programu... Sovereign je napisao/la: Ja to isto ne kužim , ali to su ti nešto tipa ko oni šabani iz drugih država koji glasaju na našim izborima inače i ja sam taj šaban iz druge države... nije vam smetalo kad je moj stari i ostali "iz druge države" uzeli puške u domovinskom ratu i išli ispred vas... "iz hrvatske" 
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| uto 17 stu, 2009 2:19 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ok, par stvari, ajmo ovako:
cuo sam se s Tihanom oko onog Zvonkovog prijedloga o predizbornoj sutnji i dogovorili smo se da je ideja dobra.
takod a cemo imati predizbornu sutnju 21. 11.
e, radi toga ce predstavljanje programa i suocavanje predizbornih kandidata biti sada u cetvrtak. na samoj skupstini imati cete kojih desetak minuta za odgovoriti eventualno na par pitanja, tako da ako imate kakav program za predstaviti to ucinite u cetvrtak.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 17 stu, 2009 10:10 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|