|
Sada je: sub 05 lis, 2024 7:58 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Autor/ica |
Poruka |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Re: Udružna brbljaonica
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
uto 29 srp, 2014 12:40 am |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prije cca nekih mjesec i pol je bila poplava. Ovi koji su išli vidjeti kažu da se parket digao, vlaga se upila i za sada nije funkcionalno, a kad će biti ne zna se... šerif i sve to... I naravno, ako do jeseni kad bi udruga trebala opet nastaviti s radom to ne bude sanirano, već kruže razne priče gdje ćemo se preseliti
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
uto 29 srp, 2014 6:39 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Netko je zaboravio vodu negdje, ili ?
|
uto 29 srp, 2014 9:44 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Koliko sam shvatio, bila je gadna kiša i voda se probila kroz onaj prozorčić i napunila prostoriju. Ali tko zna šta je bilo, nisam u detalje upoznat sa situacijom, išli su gledati Leo i još poneko ako se dobro sjećam. Možda da provjerim da li je Šerif nedavno osigurao prostorije na neki veći iznos?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
sri 30 srp, 2014 3:02 pm |
|
|
Egzobiolog
|
OMG... ...šerif je kao lik (u Harryu Potteru) čije ime se ne spominje...
|
čet 31 srp, 2014 4:16 pm |
|
|
anarho trekkie
|
A ja ga eto spomenuo .... dvaput! Nisam upoznat s HP likovima. Hoće li braindead zombiji doći po mene ili tako nešto....? Da se vratim na ontopic.... za sada sam čuo za 4-5 planova za preseljenje. Al niš konkretnije od toga.
|
čet 31 srp, 2014 5:02 pm |
|
|
Egzobiolog
|
Jel zapravo netko vodi brigu o tome?
I ne zaboravite reći T'Grelu di treba doći... (ili zaboravite slućakjo) ...
|
čet 31 srp, 2014 7:03 pm |
|
|
anarho trekkie
|
Brigu o čemu? Onak na neviđeno (udruga i vođenje brige?!) mislim da je odgovor - ne.
|
čet 31 srp, 2014 7:25 pm |
|
|
Cadet 1st year
Pridružen/a: uto 18 lis, 2011 10:20 am Postovi: 16 Koje si vrste?: breen
|
šta ima ljudi,sve mrtvo
|
sri 09 pro, 2015 8:51 pm |
|
|
Egzobiolog
|
|
sub 13 svi, 2023 1:04 pm |
|
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9989 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
thot gor je napisao/la: šta ima ljudi,sve mrtvo Nažalost jest u 99% slučajeva. Tu i tamo netko od nas još svrati se prisjetit starih dobrih vremena. Sad jedino ako društvene mreže dožive kolaps vidim mogućnost da se forum vrati na staru slavu, ali inače teško. No ja se i dalje bar mrvicu nadam tomu. Naposljetku sam preko foruma upoznao 2 ili 3 cure za dulju vezu, što ne mogu nažalost reći i za društvene mreže. Ono što je zanimljivo jest da je forum.hr i dalje na životu, no mislim da je to iz činjenice što je dotični i tada bio puno veći i posjećeniji, za razliku od ovakvih foruma baziranih oko uglavnom jedne određene teme ili tek par njih.
_________________ You shouldn't like things because people tell you you're supposed to.
ST battles audio/video tribute!
|
uto 16 svi, 2023 11:41 pm |
|
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|