Autor/ica |
Poruka |
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Da možete, u koje bi vrijeme otputovali?
Da imate u koje biste vrijeme otputovali i zašto?
Samo 1 putovanje je moguće...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
sub 01 ruj, 2007 11:41 pm |
|
 |
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: Da možete, u koje bi vrijeme otputovali?
40 godina od sada da vidim kaj mi se desilo... ako je lose da saznam sto lose i kako to promjeniti... ako je dobro da ne mjenjam nikaj 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
ned 02 ruj, 2007 3:32 am |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Vec samim time mjenjas nekaj... 
ned 02 ruj, 2007 11:14 am |
|
 |
Admiral
|
9 milijuna godina od sada. Baš me zanima da li svijet u toj godini i dalje postoji...
|
ned 02 ruj, 2007 2:23 pm |
|
 |
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
 ja bih kao george išla u budućnost da vidim nešto što se neće dogoditi. ne bih tamo ništa mjenjala ili si prisvojila neko znanje pa se vratila u svoje vrijeme i obogatila, ali bih voljela vidjeti kako stvari funkcioniraju u budućnosti. ako se vratim u pošlost mogla bih nešto promjeniti i onda možda zabrljati nešto i promjeniti tok povjesti. daso je napisao/la: Samo 1 putovanje je moguće...
je l to onda znači da se ne možemo vratiti u svoje vrijeme?
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
uto 04 ruj, 2007 1:34 am |
|
 |
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
ne... karta je povratna...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
uto 04 ruj, 2007 10:04 am |
|
 |
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
24 stoljeće
...mislim da bi to bilo idealno za mene...
sri 05 ruj, 2007 4:49 pm |
|
 |
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
pa nekih 100-tinjak godina u budučnost, evo iz radoznalosti što je naravno nezamislivo jel se ta budučnost nije ni dogodila najvjerojatnije bi se moglo putovat u prošlost..e sad da ne idem 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
ned 09 ruj, 2007 8:56 pm |
|
 |
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Otišla bi 100 godina u naprijed Vidla kaj ima...al sigurno ne bi nikaj mjenjala
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
sri 19 ruj, 2007 11:51 am |
|
 |
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Taf čojs...
ili jako daleko u prošlost ili stotinjak godina u budučnost
pet 21 ruj, 2007 11:20 am |
|
 |
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Ja bi otisao ili u buducnost ili u proslost.....najvjerovatnije,
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
sub 22 ruj, 2007 1:29 am |
|
 |
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
dvjesto godina u budućnost...također iz znatiželje
_________________ njanjanja
|
uto 25 ruj, 2007 11:36 pm |
|
 |
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Najvjerojatnije u prošlost... u doba gradnje piramida. Nije da mi budućnost nije zanimljiva ali ako je jedno putovanje moguće onda u prošlost.
Sad se tu postavlja pitanje putovanja vremenom. Mislim da to postoji. To su one dimenzije o kojima je Einstenin govorio: prostor, volumen (?), i vrijeme.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
sri 26 ruj, 2007 9:17 pm |
|
 |
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
daso je napisao/la: karta je povratna... Ja bih otisao samo koju godinu u proslost *... recimo u 1.1.2005. i vrlo vjerojatno bi promjenio neke stvari  Povratnu kartu bi zamjenio za 2 jednosmjerne, tako da ako mi se ne svidi ili odigram prelose, opet mogu napraviti jos jedan load/save iz jos malo "ranije pozicije" Eh, maloprije sam u jednoj strateskoj igrici odlucio krenuti ispocetka sada kada znam gdje sam sve pogrijesio u razvoju carstva, tak da je ovaj post mrvicu pod utjecajem toga  * pod uvjetom da se pri putovanju vratis "sam u sebe" ako si postojao tada
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
čet 27 ruj, 2007 12:02 am |
|
 |
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Eh, ja bih se vratio u 30.11.2005. oko 22 sata i krenuo doma drugim putem.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
čet 27 ruj, 2007 12:46 am |
|
 |
|