|
Sada je: pon 24 kol, 2026 12:52 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Tragom svinjske gripe
Cvicek je napisao/la: - Globalna ekonomska kriza Gdje je tu netko raskrinkan za nekakvu urotu? Cvicek je napisao/la: - Ulazak Amerike u Vijetnamski rat Preventivni rat za zaustavljanje širenja komunističkoj utjecaja, isto kao i Korejski rat prije toga. Nikakva skrivena agenda neke "vlade u sjeni" il šta ja znam. Cvicek je napisao/la: - Dovođenje demokracije u Irak LOL, pa time samo potvrđuješ moju poantu iz jednog od prethodnih postova. Naftni lobiji upravljaju svijetom, nikakva tajna bratstva. Iako je to samo vrh sante leda. Tu su još i razni prehrambeni lobiji, energetski, farmaceutski, svi kojima je u interesu jedina svetinja modernog doba - profit. U ovom našem slučaju (svinjska gripa) ja mislim da su farmaceutske kompanije jednostavno stvorile paranoju kako bi povećale potražnju za njihovim nedovršenim i nedovoljno testiranim, potencijalno opasnim proizvodom. Ništa novo. Dakle, jedina "urota" u koju ja vjerujem je isforsirano stvaranje panike, a ideje o namjernom širenju bolesti su ipak malo previše Holivudske.
|
| sub 05 pro, 2009 9:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
danas se naš ministar zdravstva cijepio protiv svinjice 
| sub 05 pro, 2009 10:14 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
pahuljica je napisao/la: danas se naš ministar zdravstva cijepio protiv svinjice  Hm, neznam ja... Šta to znaš šta su mu uštrcali... Možda je najobičniji "publicity stunt."
|
| sub 05 pro, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Možda se radi o injekciji vitamina koliko mi znamo. 
|
| sub 05 pro, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| sub 05 pro, 2009 10:24 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Za globalnu krizu još nitko nije raskrinkan, makar ima sumnji, nekome je očito odgovaralo da kriza nastane... No to oko krize bi bilo materijala za novi topic  ... je li za krizu kriva skupina ljudi, ili je kapitalizam i način "stvaranja" novaca samo po sebi pošten, ili je u srži, sam takav sustav, predodređen za fail... Za vijetnam sam mislio baš na povod za početak rata - navodni napadi na neke brodove i ono što je tome predhodilo i tak to  A ovo što si napisao za naftne, farmaceutske i ostale lobije - to bi se dalo uvrstiti u teoriju zavjere onako kako si slično definirao koji post prije - tj. tajni plan napravljen cilju stjecanja određene koristi manjine na uštrp večine... to po meni jeste urota...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 05 pro, 2009 10:28 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
| sri 09 pro, 2009 11:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Citat: Unosom snažnog cjepiva s pojačivačem direktno u tijelo zdrave osobe može doći do tzv. citokinske oluje. Kod određenog broja ljudi nastali metež rezultirat će time da tijelo i vlastito tkivo počne smatrati stranim i pokrene proces samouništavanja, tj. razvoja autoimunih bolesti. Prvi znaci ove bolesti pokazali bi se tek za pet, 10 ili više godina nakon cijepljenja, tvrdi dr. Sladoljev.
Zanimljivo, čak i ako se izuzmu teorije zavjere, cjepivo samo po sebi može biti loše... Ljudi dobrog zdravlja se samo dovode u opasnost ako idu koristiti to cijepivo... A to da Ameri (i još ponetko) imaju jednu vrstu cjepiva (bez tog opasnog "pojačivača" skvalena) a ostali sa skvalenom - bit će vjerujem i oko toga raznih pretpostavki i teorija 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 10 pro, 2009 1:22 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Ma triba ist kapule i pit rakije i nema gripe.  Kakva cjepiva... 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 10 pro, 2009 1:23 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
Mr.Good je napisao/la: Ma triba ist kapule i pit rakije i nema gripe.  Kakva cjepiva...  I poslije isprati s vodom ....
|
| čet 10 pro, 2009 1:38 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Cvicek je napisao/la: Citat: Unosom snažnog cjepiva s pojačivačem direktno u tijelo zdrave osobe može doći do tzv. citokinske oluje. Kod određenog broja ljudi nastali metež rezultirat će time da tijelo i vlastito tkivo počne smatrati stranim i pokrene proces samouništavanja, tj. razvoja autoimunih bolesti. Prvi znaci ove bolesti pokazali bi se tek za pet, 10 ili više godina nakon cijepljenja, tvrdi dr. Sladoljev.
Zanimljivo, čak i ako se izuzmu teorije zavjere, cjepivo samo po sebi može biti loše... Ljudi dobrog zdravlja se samo dovode u opasnost ako idu koristiti to cijepivo... A to da Ameri (i još ponetko) imaju jednu vrstu cjepiva (bez tog opasnog "pojačivača" skvalena) a ostali sa skvalenom - bit će vjerujem i oko toga raznih pretpostavki i teorija  To je inače... ne toliko strana nuspojava s ikojim cijepivom.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| čet 10 pro, 2009 4:51 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Eto, a oni forsaju to cijepivo ko da je dar božji, a netko tko je zdrav se s time može samo zaj**ati.... barem u 99.95% slučajeva u kojima preživiš gripu  ... ja na linku koji si poslao nisam našao informacije o visokoj smrtnosti, a drugi koji podaci koje sam našao su puuuno niži od onih koje si ti naveo... npr. do sada u HR je bilo 50000 zaraženih i 20 umrlih... Mene to cjepivo nebude taknulo 
|
| čet 10 pro, 2009 5:05 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|