|
Sada je: ned 14 lip, 2026 3:27 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
 Re: Sto ce biti 2012 godine?
Normalne, reko sam jestive i ukusne po mogucnosti.
Jasno ima smisla , ako bi bili jeftini, pa nebi morali ubijati zivotinje.
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pet 21 ožu, 2008 2:12 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
tunajt, 23-40 HRT1, na rubu znanosti: 2012 i mayanski kalendar.
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| pon 28 tra, 2008 3:10 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
a ja crknut ko pas i ne mogu gledat, a video rekorder mi strgan ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
| pon 28 tra, 2008 8:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Locutus DM je napisao/la: a ja crknut ko pas i ne mogu gledat, a video rekorder mi strgan ](./images/smilies/eusa_wall.gif) Ja sam si Maje snimio na Dvd, pa ako neko treba... Doduse jos nisam cijelu emisiju odgledao. 
_________________ Hvala Daso : “Shvatio sam da čovjek drugoga čovjeka smije gledati s visine samo kada mu pomaže da se pridigne.”
|
| pon 05 svi, 2008 11:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Vjerojatno je malo ljudi culo za Nibiru, Planet bogova po Sumeranskom vjerovanju Ti bogovi su se zvali Anunnaki i oni su napravili ljude na Zemlji kako bi im bili robovi Tocnije da radimo u rudnicima zlata da bi oni mogi procistiti svoju atmosferu I postoje dokazi da su drevni Sumerani znali za DNA, 10 planeta u suncevom sustavu, za ledeno doba, tocnu kartu zemaljske kugle itako dalje i tako daljee... Ali prprocanstvo (ne samo Sumeransko vec i egipatsko, Biblijsko, te od samog Nostradamusa) govori da ce biti smak svijeta (doduse Sumerani govore tocan datum kada ce se to desiti: 21 prosinca 2012) kad ace doci novo sunce (smedji patuljak koji je slabiji od sunca ali ce svejedno biti cesti uragani, potresi, poplave, tsunamiji... Ali vjerojatno najzanimljivije sto ce se desiti je to sto ce se zemlja prestati vrtiti oko svoje osi na 3-7 dana i onda ce poceti vjerojatno u suprotnom smijeru Ovo su vam sada snimke Planeta X iz NASE te malo texta o tome http://www.nasa.gov/vision/universe/sol ... mages.htmlhttp://www.nasa.gov/mission_pages/hubbl ... 60410.htmlA sada malo o prorocanstvima... Navodno kada bude smak svijeta Aninnaki ce ponovno doci na zemlju kako bi dosli po jos zlata Te da nas usavrse, Da nas jos jednom genetski modificiraju Ali kako ce izumrijeti 90% stanovnistva, nemojte se previse nadati da cete to biti bas vi Ja sam se s frendom dog kako cemo na smak svijeta raditi nered da nas se pamti 5 min duze laugh.gif Ali back on topic Nibiru ima eliptican sitem kretanja oko sunca pa ga se jos i naziva Planet of crossing I Sjeverna Amerika, Europa te Sjeverna Azija ce ga vidjeti na nebu vec slijedece god Pa kada vidite jos jedno sunce na nebu znajte da nam se blizi kraj great.gif Vise na http://www.planetxvideo.com/I za kraj malo filmica: Slike Nibiru i planeta X: http://www.youtube.com/watch?v=2AmdazwA ... re=relatedKako prezivjeti Nibiru: 1. dio http://www.youtube.com/watch?v=2AmdazwA ... re=related2.dio http://www.youtube.com/watch?v=e35UVaje ... re=related3.dio http://www.youtube.com/watch?v=X8gMBWFM ... re=related4.dio http://www.youtube.com/watch?v=ohG0myjg ... re=related5.dio http://www.youtube.com/watch?v=Cu-mVQE8 ... re=relatedSta vi mislite o smaku svijeta??
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| ned 11 svi, 2008 4:15 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bullshit! btw. sljedeci put kad copy pastasnecije tudje misljenje pazi da iskopiras citave linkove i da nemas slicne stvari "laugh.gif", "great.gif" 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 11 svi, 2008 4:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
btw to sam ja napisao samo na eydis.hr forumu
to sam malo istrazivao i ja se nadam da ce biti smak svijeta
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| ned 11 svi, 2008 4:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Shadowh86 je napisao/la: i ja se nadam da ce biti smak svijeta zasto?
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 11 svi, 2008 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zanima me kako bi izgledao smak svijeta kada bi bio Pa mislim da bi samo tako sigurno udovoljio svojoj znatizelji 
|
| ned 11 svi, 2008 9:25 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
inače, za one nasa - ine stranice piše pejđ not faund.
kako sam dobila dojam svi smatraju da će smak svijeta biti u smislu ekstinkcije čovječansta ili planeta Zemlje. nitko ne ostavlja otvorenu mogućnost da ćemo možda malo napredovati i da će era koja trenutno traje završiti. dakle, većina smatra ili da će nas pokoriti neka sila ili da ćemo na neki način svi umrijeti?
|
| pon 12 svi, 2008 4:33 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
modesty blaise je napisao/la: inače, za one nasa - ine stranice piše pejđ not faund.
kako sam dobila dojam svi smatraju da će smak svijeta biti u smislu ekstinkcije čovječansta ili planeta Zemlje. nitko ne ostavlja otvorenu mogućnost da ćemo možda malo napredovati i da će era koja trenutno traje završiti. dakle, većina smatra ili da će nas pokoriti neka sila ili da ćemo na neki način svi umrijeti? Uglavnom svi tvrde da ce 90% stanovnistva izumrijeti a onih 10% ce navodno napredovati ali to ne tehnoloski vec da ce utjecati nagla evolucija Sve cemo vidjeti na vrijeme Neznam sta je s time sada Ali odi na NASA-inu stranicu i upisi Nibiru ili planet X
|
| pon 12 svi, 2008 5:09 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Shadowh86 je napisao/la: Uglavnom svi tvrde da ce 90% stanovnistva izumrijeti ... ja ne tvrdim 

|
| pon 12 svi, 2008 5:12 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Nedavno je u emisiji Na rubu znanosti bila tema Majanski kalendar i njegov završetak 2012. godine. Gosti su sve aspekte objektivno sagledali i nema naznaka nikakve kataklizme, nego se sumnja na kraj jednog razdoblja ljudske svijesti i prelazak na drugi, mogli bi reći bolji.
| pon 12 svi, 2008 5:25 pm |
|
 |
|
Environmentalist
|
e, sad da se uhvatim ovog nagla evolucija. znam što hoćeš reći samo želim malo pokrenuti temu pa ću natipkati par mogućih slijedova.... znači, mali postotak će ići na višu razinu, bar što se inteligencije ili obrazovanja tiče. dakle, onda ispada da su svi obrazovani na višoj razini svijesti i da su već evoluirali. je l onda već došlo do tog smaka svijeta kad je obrazovanje postalo dostupno širim masama? jesmo li mi na višoj razini svijesti jer živimo u civilizaciji i zato jer znamo ono što je jednom zapisano i što su nam prenijeli naši profesori, a oni koji žive u plemenima i znaju puno o divljini, bilju i životinjama i kako funkcioniraju ciklusi kiša i ostalih prirodnih pojava nisu na višoj razini svijesti? spadaju li u tu višu razinu svijesti i prosvjetljenja samo ljudi koji su u civilizaciji? jer moramo uzeti u obzir da čovjek koji je odrastao u civilizaciji nema pojma kako funkcionira 'priroda' i ne bi opstao ni 5 dana sam u Amazoni. 
|
| pon 12 svi, 2008 5:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Mislim da se nemisli na to Visa razina svijesti znaci preci onih 10% mozga koji koristimo Znaci... Brze razmisljanje, Fizicki cemo biti jaci, a mozda ce neki ljudi cak i imati bolje razvijene psihicke moci, morat cemo cekati jos 4 god pa cemo saznati 
|
| uto 13 svi, 2008 5:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|