|
Sada je: ned 13 ruj, 2026 1:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Zatvoreno - S11 -> Hoshi,Scotty
| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Skupina 11:
# Ime lika (Ime glumca/ice) - serije i filmovi u kojima se lik pojavljivao
61. Charles Tucker III (Connor Trinneer) - ENT
62. Hoshi Sato (Linda Park) - ENT
63. Julian Bashir (Alexander Siddig) - DS9, TNG
64. Kasidy Yates (Penny Johnson) - DS9
65. Keiko O'Brien (Rosalind Chao) - TNG, DS9
66. Montgomery Scott (James Doohan) - TOS, TNG, DS9, ST1, ST2, ST3, ST4, ST5, ST6, ST7
Napomena: Dva lika prolaze dalje!
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 16 ruj, 2006 12:36 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Moj legendarni strojar, naravno.
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 16 ruj, 2006 12:40 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Bashir ili Trip, Bashir ili Trip?
neznam.
pretezak izbr.
jednostavno nemogu. ne sada, ne još.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 16 ruj, 2006 12:40 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Htio sam glasati za Tripa, Hoshi ili Bashira, ali kada sam vidio Scotty-a... Njemu nema ravna... 
| sub 16 ruj, 2006 1:24 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|

Kasidy, svakako zgodna i svatko bi je zaželio za ženu. Ali jednostavno pored ostalih likova izgleda kao nešto sitno što možemo zgaziti......mrav!  Keiko O'Brien, volim je zbog Irca za kojeg se udala, ali kao lik nimalo zanimljiva. Hoshi, haha  baš sam sada gledao jednu parodiju koju su napravili sa Enterprise-om  ona je bila glavna tema parodije! Naime da se vratim u zbilju, hehe zar sam rekao zbilju mislio sam u glasanje.  Zgodna je, svakako talent, moglo bi se reći ljudski, pa može i prenosivi  translator!  Tucker, inžinjer i pol, ali naspram Scotty-a, O'Briena, B'Elanne, tek je 4. po redu! Scotty, njegova dobacivanja Kirku se svakako uvuku pod kožu i svako malo ih se sjetiš i prasneš u smijeh! But other than that he's a joke! Kada bi one strojar složio po redu ovako bi bilo: 1. O'Brien, 2. B'Elanna, e sada sam se čak i predomislio, Scotty i Trip mi dijele isto mjesto, možda mi je čak Trip i bolji! Ali opet mogu se tu natezati sa njima koliko god hoću, kada oni nisu niti u konkurenciji u mojem glasanju, Čim sam vidio Bashira, on je bio taj kojemu ću dati glas. Jednostavno je genijalan. Gluma, Jadzija, znanje.....jednostavno ima previše toga a da ne glasam za njega! Hehe a one sve igre i natjecanja koje je imao sa O'Brienom(legendarnim Ircem), to se ne zaboravlja! 

"This is usually the part where people start screaming."
|
| sub 16 ruj, 2006 2:07 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
vb23 je napisao/la: svakako talent, moglo bi se reći ljudski, pa može i prenosivi  translator! 
dobar
za nju sam glasala, kolegicu lingvisticu 
_________________ njanjanja
|
| sub 16 ruj, 2006 4:34 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
2 stroja doktor i casnica za vezu u jednoj anketi?
Stvarno tesko, jako tesko.
Buduci da mi hosi nije ensto posebno, nju cu eliminirati, kao i kasady i keiko.
Ali ova trojca
1. Geneticki pobopljsan doktor, bivsi clan S31, sto povlaci zanimljivu proslost.
2. Najbolji strojar u povjesti federacije?
3. Odlican strojar, jazanimljiviji, i k tome sevio T'Pol
kvragu i sve.
Ako glasam za jednog strojara, drugi ce se durit...neka bude Julian
| sub 16 ruj, 2006 5:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 16 svi, 2006 7:02 am Postovi: 1066 Lokacija: Atlantis
|
Ovo je najgora dvojba do sada. Tu su mi tri jako draga lika - Bashir, Trip i Hoshi. nekako mi se čini da pored Scottyja njih dvojica imaju više šanse od ostalih u ovoj killer skupini. So let's make things more interesting - glasam za Hoshi. 
_________________ "That is Lt. Colonel errand boy to you."
|
| sub 16 ruj, 2006 6:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Oho! Ovo se stvarno zapaprilo. Situacija postaje zanimljiva! 
|
| ned 17 ruj, 2006 1:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ja sa svojim glasanjem cekam zadnji tren.
tako da mogu sagledati cijelu situaciju i odluciti ishod 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| ned 17 ruj, 2006 1:36 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Kalkulatoru. 
|
| ned 17 ruj, 2006 3:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ant je napisao/la: ja sa svojim glasanjem cekam zadnji tren. tako da mogu sagledati cijelu situaciju i odluciti ishod 
hey, that's my line
ako netko nije znao ja sam nakon prvih nekoliko anketa o naj sf seriji skuzio da mi je najpametnije sacuvati glas za kraj da njime mogu razbiti neodlucene situacije...
prije sam jednom morao zicati ljude okolo po forumuma da dodju dati nekome glas da se anketa moze nastaviti... i to sam radio oko 3 ujutro
a ako moj glas nije potreban za razrjesenje nerjesenih situacija onda glasam za svog favorita
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| ned 17 ruj, 2006 3:59 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
A jeste neki likovi. Pa nije li cilj svih anketa izraziti svoje mišljenje i glasati za ono što najviše cijenite od ponuđenog, a ne kalkulirati i bezveze šutirati nečijeg favorita u slučaju tijesne borbe?
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| ned 17 ruj, 2006 4:29 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
TerNek je napisao/la: A jeste neki likovi. Pa nije li cilj svih anketa izraziti svoje mišljenje i glasati za ono što najviše cijenite od ponuđenog, a ne kalkulirati i bezveze šutirati nečijeg favorita u slučaju tijesne borbe?
ja moram kalkulirati... cisto zbog tih situacija kad je nerjeseno... znam da zvuci nefer, ali nema mi druge
ali Ant nema isprike 

|
| ned 17 ruj, 2006 5:06 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Strojar koji radi čuda-Scotty.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 17 ruj, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|