Ovo pišem jer sam tak ljuta da jednostavno ne želite znati kako sam ljuta
Inaće moja sastra je jedna grozna i zla osoba ali ne u "dobrom" smislu
kao ja
Stalno misli da je pokupila svu pamet svijeta i da to što ima 26 godina
znači da su svi ispod tog godišta gluplji.I pošto se jako "ljepo" ponjela prema meni namjeravam joj vratiti istom mjerom.
Dakle išle smo na more i NARAVNO

ona se sa svima trekkijima super složila iako ne OBOŽAVA ST.No ajde i to bi prihvatila da nije počela sa zaje*ancijama na moj račun....no ok Lil'Mee kaže:"Pa to je sve šala..".
I sve to ja nekak prihvatim iako sam se još naslušala dosta takozvanih "šala" na moj račun.
A trekkijima je ona bila tako COOOOOL,čak su ju i pozvali u udrugu....
Valjde će joj uskoro ponuditi i članstvo i ići će i na FedCon i na Istakon,SFerakon...
I sve me to tako jako ljuti.....
No pazite sad ovo...ja se neki dan našalim kakve grimase radi(imam slike kao dokaz)..a ona onako slaba na živce odma pop*izd*i...
I tu se ide upetljati stara i naravno moja "draga" sestrica ispada žrtva.
To što se ona želi petljati i u udrugu i u ST,zapravo u jedina dvije stvari do kojih mi je stalo to kao nema veze
I da ako misli da me može zamijeniti u udruzi gadno se prevarila jer ona nikad neće biti poput mene....poput TERRAN EMPIREA i poput Paranoične ANDORIJANKE
Zapravo svi znaju da me mrzila od malena...kad je čula da sam se rodila plakala je dan i noć....kad joj je trebalo nešto reći uvijek sam ja stala na njenu stranu....nije mama stala na njenu stranu već JA...
No čim se ona ne istiće sa svojim "filozofskjim znanjem" odmah se trči jadati mamici.
Što je jadno jer je ona 10g starija od mene a ja nikad ni zbog kakve gluposti ne trčim staroj.
Kad bolje pogledam uvijek je bila ovisna o staroj....ma kaj se ja zamaram.
Jednostavno mrzim ju toliko da ju ne mogu vidijet....i bolje da stanem jer ne znam što će mi još pasti na pamet od svih gluposti koje mi je napravila...Al neka platiti će za sve to i nikad joj neću dopustiti da se učlani u udrugu to će se dogoditi jedino preko MENE MRTVE :evil