| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Banshee
Ako niste znali....a vjerujem da jeste..
postoje zle vile i zli vilenjaci koji ubijaju ljude i hrane se ljudskim mesom
i krvlju..
Jedna od njih je i Banshee,tj.JA
znam teško vam je povjerovati,ali te vile su zapravo IZVANZEMALJSKA STVORENJA koja su došla ravno iz ST-svemira.
Terran Empire ih je stvorio mutirajući im gene...sve je to jedna jako duga,
zla i izopačena priča,a razlog zašto vam je govorim je taj jer vjerujem
da među nama postoji još takvih superijornih bića...
Vrijeme je da tajne budu otkrivene,a svaki Banshee da nam pomogne
riješiti se svakog stvora koji nije spreman vjerovati u viši cilj
TREKKERIZACIJU ZEMLJE... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 06 srp, 2006 10:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Jel Banshee ima kakve veze za BANĐI ĐAMPINGOM? 
| čet 06 srp, 2006 10:44 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 25 lip, 2006 8:24 pm Postovi: 901 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Nisam :P
|
 Re: Banshee
Ted;DeA je napisao/la: Ako niste znali....a vjerujem da jeste.. postoje zle vile i zli vilenjaci koji ubijaju ljude i hrane se ljudskim mesom i krvlju.. Jedna od njih je i Banshee,tj.JA znam teško vam je povjerovati,ali te vile su zapravo IZVANZEMALJSKA STVORENJA koja su došla ravno iz ST-svemira. Terran Empire ih je stvorio mutirajući im gene...sve je to jedna jako duga, zla i izopačena priča,a razlog zašto vam je govorim je taj jer vjerujem da među nama postoji još takvih superijornih bića... Vrijeme je da tajne budu otkrivene,a svaki Banshee da nam pomogne riješiti se svakog stvora koji nije spreman vjerovati u viši cilj TREKKERIZACIJU ZEMLJE...  Hehe, funny, zvučiš mi kao Borg. "Svi se moraju pokoriti Star Treku" To je stvarno funny, ali što nije bolja sloboda govora da svatko ima svoje mišljenja! Ali dobra fora hehe!!! Evo citirat ću te metaforično: Citat: We are Trekkies you will be asimillated, your mind will be pointed to most important thing Star Trek, you will be a fan And you will die as an Star Trek fan.

"This is usually the part where people start screaming."
|
| čet 06 srp, 2006 1:00 pm |
|
 |
|
Commander
|
I kako je sad čovijek nebi volio?
Moj klon je ženska...to nije moguče!!!!!!!!!!!!!!!!
_________________ I Pekar rekoše: Neka bude buhtle!
I buhtle nastadoše.
|
| čet 06 srp, 2006 1:07 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
NE,
Banshee je kraljica ZLA,tj.Zlih vila.
U Škotskoj ju nazivaju Nicnivin,a u Njemačkoj Berhta no ipak najpoznatije ime joj je Banshee.Svoju snagu crpi iz tamne strane Mjeseca koji skriva tajne zakrinkane mrakom i iluzijama.
Banshee je ta koja odvodi ljude u smrt i neoprezne u LUDILO.
Ona je jedina koja može uništiti one koji ne žele nastaviti put TREKA.
No zapravo ona nije zla,ona održava ravnotežu u svijetu-a ta ravnoteža će biti SAVRŠENA kad cijeli svijet bude TREKKERIZIRAN 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 06 srp, 2006 1:09 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
teddeaaaaa, čekam tvoj pm...! 
_________________ njanjanja
|
| čet 06 srp, 2006 1:50 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ted;DeA je napisao/la: NE, Banshee je kraljica ZLA,tj.Zlih vila. U Škotskoj ju nazivaju Nicnivin,a u Njemačkoj Berhta no ipak najpoznatije ime joj je Banshee.Svoju snagu crpi iz tamne strane Mjeseca koji skriva tajne zakrinkane mrakom i iluzijama. Banshee je ta koja odvodi ljude u smrt i neoprezne u LUDILO. Ona je jedina koja može uništiti one koji ne žele nastaviti put TREKA. No zapravo ona nije zla,ona održava ravnotežu u svijetu-a ta ravnoteža će biti SAVRŠENA kad cijeli svijet bude TREKKERIZIRAN 
Dobro,ipak nije moj klon...ali nije niti daleko. 
I buhtle nastadoše.
|
| čet 06 srp, 2006 2:01 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Lil'Mee je napisao/la: teddeaaaaa, čekam tvoj pm...! 
Dobila si ga
|
| čet 06 srp, 2006 2:13 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
bome je super 
_________________ njanjanja
|
| čet 06 srp, 2006 2:34 pm |
|
 |
|
Commander
|
Ajde dobro,
TDA je Banshee,nekakvo ludo zlo stvorenje...evo,sada i ona ima podvojenu ličnost.
Ja sam sa druge strane ćisto zlo.
TDA,Banshee...ok,ovo je novost.
Svijet je dobio novo zlo stvorenje i vrata pakla će se uskoro otvoriti. 
I buhtle nastadoše.
|
| čet 06 srp, 2006 2:39 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Svašta. Banshee je naziv za jedan tip auta u igrici GTA jer nemaju licence za orđiđije. 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 08 srp, 2006 12:22 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
TerNek je napisao/la: Svašta. Banshee je naziv za jedan tip auta u igrici GTA jer nemaju licence za orđiđije. 
ma mozda je tako i bolje.
dodaje taj "posebni car" igri 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 08 srp, 2006 12:30 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Bar nikome ne polažu račune oko nekih prava i mogu napisat na kraju da je svaka slučajnost sa stvarnošću slučajna (ili itekako namjerna).
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| sub 08 srp, 2006 12:38 am |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pon 24 tra, 2006 10:17 am Postovi: 288 Lokacija: Gama quadrant
|
 Re: Banshee
Ted;DeA je napisao/la: Ako niste znali....a vjerujem da jeste.. postoje zle vile i zli vilenjaci koji ubijaju ljude i hrane se ljudskim mesom i krvlju.. Jedna od njih je i Banshee,tj.JA znam teško vam je povjerovati,ali te vile su zapravo IZVANZEMALJSKA STVORENJA koja su došla ravno iz ST-svemira. Terran Empire ih je stvorio mutirajući im gene...sve je to jedna jako duga, zla i izopačena priča,a razlog zašto vam je govorim je taj jer vjerujem da među nama postoji još takvih superijornih bića... Vrijeme je da tajne budu otkrivene,a svaki Banshee da nam pomogne riješiti se svakog stvora koji nije spreman vjerovati u viši cilj TREKKERIZACIJU ZEMLJE... 
Nakon ovakvih postova nemaš pravo napisati da si najveća Trekkerica. Ovo što pišeš je protiv Star Trek ideje.
_________________ Live long and prosper!
HUSMOP member
|
| sub 08 srp, 2006 11:42 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
|
Sličnu priču je imao smrad Dukat, samo što je on skrivao pred naivcima pravu prirodu Pagh utvara i prikazivao ih kao ne znam kakve bogove i izbavitelje, iako su gadne i zle kao što ti opisuješ svoje "prijatelje". Zaboravljaš da cilj nikako ne opravdava radikalna sredstva.
|
| sub 08 srp, 2006 12:13 pm |
|
 |
|