Sada je: pon 31 kol, 2026 11:07 pm.

Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 9 post(ov)a ] 
 Oporavio sam se :) (ex: "Ne mogu više") 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Citiraj (i odgovori)
Post Oporavio sam se :) (ex: "Ne mogu više")
(sad valjda smijem nesto napisati, Šefice?)

sta je meni sve to trebalo??????

Prije 5 mjeseci i 25 dana odgovorio sam sa "Daj mi koji dan da razmislim o tome... Tnx" ... i nekoliko dana poslije prijavio sam se na natjecaj....

Po 'obecanju' nisam trebao dozivjeti ni priblizno takve stvari koje sam dozivio, niti sam imalo imao pojma u sta se u stvari upustam, niti sam razmisljao o tome zasto je nekoliko ljudi prije mene samo tako dalo ostavke na to mjesto...
To je kakti trebalo biti samo odrzavanje, uz poneku vecu odluku i nesto ekstra rada.... mislio sam si "netko mora biti 'crveni' da odrzava sve to, pa da svi zajedno mozemo nastaviti zabavu..."

Receno mi je "imao bi pristup skoro svemu, bio bi i globalni mod, konzultirao bi se sa mnom i m****** po pitanju promjena na forumu... ukratko uredjivao bi forum" ... "imao bi skoro totalnu slobodu sa oblikovanjem foruma (nacin moderiranja, politika na forumu, trash bin, biranje modova itd. itd.) no naravno i nesto posla je ukljuceno u to..."
Ono poslije toga ne bih nikome pozelio.

Zadnjih 4 mjeseca bio sam uvucen u vise gadnih stvari nego mozda i cijeli zivot do tada, dozivio sam toliko svadja, rasprava, prijetnji,... a samo jer sam zelio da forum nastavi u onom smjeru kojim je do tada isao...
Uvlacenje u svadje za koje do tada nisam ni znao da postoje (bar tim intezitetom),.. prozivanjem da sam provokator jer sam htio da se organizira sastanak o gorucim problemima na Forumu,.. gubitak frendova i poznanika radi nekih odluka koje sam morao izvrsiti...
Bio sam na tapeti jer sam s nekim tko je sa ***** dobar ja bio u losim odnosima, a s drugim koji je sa ****** posvadjan sam bio dobar frend.

Na kraju me je jedan od ljudi koji su me predlozili za to mjesto optuzio da glumim svemocnog sefa foruma (makar sam u stvarnosti zelio sasvim suprotno), drugi mi je prijetio izbacivanjem iz udruge i foruma jer sam se usudio traziti obrazlozenje zasto se nesto treba promjeniti na forumu, jos jedna djevojka je otisla iz foruma jer sam ju morao banati zbog 10ak puta gadnije prekrsenih pravila o vrijedjanju i psovanju, iako su mi i ti njeziti "prostacki" postovi (sad mogu priznati) vecino bili cak i zabavni i inace mi je cura bila cist okej....

Prozivalo me se na skupstini i dobivao sam opomene da sam preblag, da previse dopustam, optuzbe da odbijam naredbe (makar to nije bilo istina, htio sam samo malo normalnije ophodjenje prema "podredjenima" bez deranja i svadjanja, i malo manje autoritativno vodjenje Udruge...)
Na kraju sam jos od nekih ljudi bio proglasen jednim od vodja nekakve "frakcije" u udruzi, i da sam htio tuziti nekoga iz udruge (iako je to bilo samo odgovor u afektu na prijetnje o izbacivanju i sl, sto sam koju poruku kasnije i rekao)

Bilo je jos HRPA sitnih pizdarija za koje da ih nabrojim bi mi trebalo previse vremena.

A samo sam se na ovom forumu htio nastaviti zezati, napisati koji post, mozda poneki duzi report kona,.... glasati i komentirati epizode... i usput koliko treba i raditi da sve okej funkcionira....

A prije 6+ mjeseci....
Prije samo 6 mjeseci mi je Forum bio zabavno mjesto za zezanciju, raspravljanje i ekstra druzenje s frendovima koje i inace znam....
Uzivao sam u pisanju postova (makar nisam bas kvantitativno toliko postao), u pisanju reportova s konova i slicnih dogadjanja, sudjelovao sam u raznoraznim raspravama... udomacio sam se...
Ponekad mi je dan poceo tako da odem vidjeti je li je napisano nesto novo i zanimljivo.

To je postalo produzeno druzenje s frendovima s kojima sam se i inace druzio u Udruzi i izvan nje... Shadowmaster, MaX, Mr.Bobo, nenadg, El Zvonko, Gul Remal,... pa cak i Lil'mee, Chaky i ostali s kojima sam ponekad bio u sitnijim privatnim zavrzlamama, a kasnije su dosli i Ternek, Ant, Bricktop, Luce,... neka mi oproste oni koje nisam nabrojao....

Ukratko zavolio sam ovaj vrazji komadic Interneta.... i kad je bilo da ce na mjesto admina doci netko tko za to u principu i nije jako zainteresiran i nece ga biti previse briga za odrzavanje, izabrao sam ipak da se i ja prijavim na natjecaj, da dalje nastavimo to druzenje....

Kako sam bio u krivu...

Koji k**** mi je sve to trebalo... zelim se vratiti tih 5 mjeseci i 25 dana i na pitanje koje je krenulo "da li bi ti htio postati..." odgovoriti - NE!
Slom koji se prije cca 2 mjeseca desio, bi se ostvario bez obzira na mene... da li prije ili kasnije, i u vecem ili manjem intezitetu - ne znam... i nije sad to ni toliko bitno....

Ne smatram da sam naporavio bilo kakvu vecu gresku, ono sto sam zaj**o sam i priznao, i prihvatio opomenu za to,... bilo je gresaka, ali zaista mislim da nisu vrijedne spomena... i nisu one na koje se mnogi pozivaju.... kao sto bi Parni valjak pjevao "Tko bi moje grijehe mjesto mene brojao?, kad nitko drugi ne zna gdje sam grijesio"

Napravio sam ono sto sam smatrao da je ispravno, i ima dovoljno ljudi koji me u tome podrzavaju i slazu se s time, i spreman sam sve to do u detalje objasniti na iducoj skupstini ako bude potrebno,...

Ma od zadnjih 10ak megapostova koje sam htio napisati na ovu temu bih mogao dati stampati knjigu.... jer do sada sam toliko postova htio napisati, ali nisam jer sam se tako dogovorio s predsjednistvom.... nisam htio i sam stvoriti ekstra 'turbulencije na Forumu'
Kako je grozno kad na mjestu gdje ponekad pises svoje frustracije, vise ne mozes pisati nove - jer su te nove bas vezane uz to mjesto i zabranjeno ti je o tome pisati....

Ako radi ovoga prestanem biti i pomocni admin, ili me se bana - bas me briga - ili da jednom i ja bez zvjezdice opsujem: ma boli me kurac sta ce se dogoditi!
Ovakav post sam namjeravao napisati vec tjednima (pitajte ljude kojima sam to i rekao prije vise tjedana)

To za mene osobno ionako vise nije onaj forum koji je bio prije pola godine, i za koji sam se tada prijavio da cu ga voditi....

Naravno, bilo je i lijepih trenutaka - poput ovog ili pozitivne vibracije poput ove... ali to je vec tema za neki drugi post....

--
Ma, je**te se, devedesete, vas mogu jedino psovati...
Za vama niko nece zaliti niti vam stihove kovati...
Jednu ste mladost sludele, budite sretne ako vam i strofu udele...
Pred crkvom pravih vrednosti...
(Balasevic - Devedesete)

čet 31 srp, 2008 6:56 am
Prijavi post
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Citiraj (i odgovori)
Post Re: Ne mogu više
Uf znao sam da ovaj post bude tad kad dosao, Civcek ne gubi nadu, nije pomocni admin niti tako losa pozicija, prakticki nista se nije promjenilo, no ipak si javno rekao sto te muci i imas pravo na to. Ujeren sam da svi zelimo rijesti probleme ovog foruma, kako i ti tako i svi mi koji smo na njemu, no znas i sam da je taj posao jako tezak. Sjecas se kad sam ti napisao onaj veliki megapost o preuzimanju adminske funkcije. Vjerujem da si zivio po tim pravilima i da su ti uvijek bila oslonac ns ovom forumu. Ali vjeruj mi na neke stvari ne mozes utjecati, kao sto nisam mogao ni ja, no neke stvari se rijese mozda ne sada no za par mjeseci kasnije. Ali ja mogu biti sretan sto je zahvaljujuci tebi ovaj forum prezivio i sto si se zauzeo za njega dok to ja vise nisam mogao. Sada je dosao red na Frenkyja da malo preuzme vlast no nitko ne kaze da si ti tu vlast izgubio. Jos uvijek mozes dovrsiti sve sto si mislio dovrsiti, pravila, pluginove i sl... nitko ti to ne moze zabraniti i to ce kasnije uci kao stvar koju si napravio za udrugu, a ove zavrzlame koje su nastale oko svega toga tad kad ce se zaboraviti. Jer po pravilu svi bi trebali pamtiti samo dobra djela a ne losa djela, stoga ne gubi nadu i zivce nego zanemari okolinu, napravi ono sto si planirao, pa mozes na zasluzeni godisnji a ljudi koji imaju zivaca neka si dilaju sa problemima na forumu. Bitno je da si ti dao sve od sebe.

čet 31 srp, 2008 1:24 pm
Prijavi post
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Citiraj (i odgovori)
Shadowmaster je napisao/la:
Civcek ne gubi nadu, nije pomocni admin niti tako losa pozicija, prakticki nista se nije promjenilo,
Nema to toliko veze jesam li ili nisam glavni ili pomocni admin.... Ovaj post sam mogao poslati jos prije tjedan ili mjesec dana, mozda i prije,... sjecas se i sam da sam to spominjao jos koji jedan prije mora....
Samo sam htio napisati sazetak svih tih sr**ja koja su se dogadjala zadnjih mjeseci... malo olaksati dusu, izbaciti to iz sebe...

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

čet 31 srp, 2008 4:34 pm
Prijavi post
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Citiraj (i odgovori)
Sve mi je jasno ali eto doslo je u bas taj moment... no trebalo je...

čet 31 srp, 2008 6:18 pm
Prijavi post
Profil ICQ Web stranica
Egzobiolog
Egzobiolog

Naj Serija: ENT
Naj Film: Insurrection
Opis Stanja: Always positive
Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
Citiraj (i odgovori)
...nakon pročitanog prvog posta , evo i moj komentar...

…ja tebe doživljavam kao žrtvu dječje igre…

…kada netko razbije prozor… svi upere prstom u tebe, i ako ti ne znaš što se zapravo dogodilo…

…kad si preuzeo forum sve je bilo super… nastavak zezancije…

…no onda su se odjednom počele javljati kritike, negodovanja, upiti… a sve zapravo bezveze…
…situacije su se počele komplicirati do neshvatljivih razmjera…

…ja ne znam di to vodi , ni koliko će to daleko stići…
…no ne sviđa se to meni baš…

…tvoja jedina krivica je što si malo preposesivno shvatio forum i brinuo se o njemu kao o kraljevni na zrnu graška…
…brinuo se što će biti nekoliko godina unaprijed…
…te si u žaru pregovaranja izrekao neke rečenice preko kojih neki ljudi ne mogu dalje…
…ali ti si takav… ja samo očekivao da te oni poznaju…

…znaš ono pravilo stjecanja…
''Svako dobro djelo ne može proći nekažnjeno''

…to je to, kad se trudiš oko nečeg, i ulažeš svoje znanje, trud i vrijeme oko nečeg… i onda je najlakše taj rad popljuvati… i onda se pitaš ima li ovo uopće smisla…
(što zapravo stoji na kraju ovog posta)

…i pri tome ne mislim samo na tebe već o nekoliko osoba s foruma koje su doživjele slične situacije…

čet 07 kol, 2008 12:17 am
Prijavi post
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Citiraj (i odgovori)
Post Re: Oporavio sam se :) (ex: "Ne mogu više")
Mr.bobo je napisao/la:
…ja tebe doživljavam kao žrtvu djecje igre…
Eh, da... djecja igra koja mi je najgore iskustvo u zadnjih nekoliko godina...

Osim ako ne mislis onaj film "Djecja igra" sa krvolocnim lutkom Chuckyjem :lol:

Mr.bobo je napisao/la:
…kada netko razbije prozor… svi upere prstom u tebe, i ako ti ne znaš što se zapravo dogodilo…
…kad si preuzeo forum sve je bilo super… nastavak zezancije…

Zakon je bilo tih prvih mirnih mjesec dana dok mi je najveci problem bio da li uploadati neki novi smajlic ili ne :)

Mr.bobo je napisao/la:
…no onda su se odjednom pocele javljati kritike, negodovanja, upiti… a sve zapravo bezveze…
…situacije su se pocele komplicirati do neshvatljivih razmjera…
Yep... zivot je najgroznija i najcudnija knjiga.... kad pomislim da se moj "dio" svadje dogodio samo zbog trazenja objasnjenja jedne odluke predsjednistva... i kako je sve na kraju zavrsilo.. fakat weird....

Ali na kraju krajeva, sto te ne ubije, ojaca te.... ako nista drugo, korisno zivotno iskustvo za dalje...
Sljedeci put (ako ga ikad bude) cu biti spremniji i puno manje ce me tako nesto dirnuti.

Eh... zbilja bi o tim dogadjanjima trebao napisati knjigu :)

Mr.bobo je napisao/la:
…tvoja jedina krivica je što si malo preposesivno shvatio forum i brinuo se o njemu kao o kraljevni na zrnu graška…
Hmm.... ako je to zlocin - kriv sam :)
(ubilo te u pojam kad sam ti na Liburnikonu pokazao CD s backupom foruma... jelda? jelda? jelda? :mrgreen: )

Mr.bobo je napisao/la:
…brinuo se što ce biti nekoliko godina unaprijed…
Pretjerujes :P
Radilo se samo o cca 6 mjeseci - godini dana unaprijed (onda kad nam je ponestajalo webspacea i kad smo tjednima molili predsjednistvo da o tome popricamo)

Mr.bobo je napisao/la:
…te si u žaru pregovaranja izrekao neke recenice preko kojih neki ljudi ne mogu dalje…
…ali ti si takav… ja samo ocekivao da te oni poznaju…
Je*iga, i ja sam covjek....
Nakon tjedana gnjavljenja sam na trenutak i ja puknuo nakon sto mi se prijetilo da ce me se izbaciti iz Udruge i jos da ce se ""meni"" kakti za kaznu pobrisati cijeli forum... :? ... neki puta na takve stvari ne mozes ostati skroz miran...
Ali ja sam, za razliku, minutu kasnije povukao to sto sam rekao... tako da sam ipak unatoc svemu ostao korektan i savjest mi je cista.

Mr.bobo je napisao/la:
…to je to, kad se trudiš oko neceg, i ulažeš svoje znanje, trud i vrijeme oko neceg… i onda je najlakše taj rad popljuvati… i onda se pitaš ima li ovo uopce smisla…
(što zapravo stoji na kraju ovog posta)
Tako nekako... ali eto, pomalo sam idealist pa se ne predajem (sto valjda dolazi od previse gledanja Treka :) )

Enivej... razlog zasto sam sad isao replyjati je da kazem da me je prosao "bad" glede svega toga.
Naravno da mi je zao radi svega, ali niti sam kriv niti mislim da ista vise mogu napraviti.

Recimo jos dok sam bio u SADu sam kupio pravu lulu mira od jednog Navajo indijanca.... trebala je biti pusena prije par tjedana...
Napravio sam prvi korak,... ali dobio sam samo odbijanje ikakvog dijaloga (dvaput).... tako da dok se eventualno nesto ne promjeni "na drugoj strani", ta prica je za mene zavrsena i sto se Udruge tice okrecem se buducnosti...
Mozda se polunaivno nadam da ce sve biti super nakon iduce skupstine, ali mozes li biti treker ako ne vjerujes u bolju buducnost?

Uglavnom, vracam se aktivnijem forumarenju i Udruzi, novim pobjedama i porazima :D

(mogao bih konacno ovih dana napisati i nekakav report Liburnicona i Domikona :) )

--
Some would say tomorrow is just one step closer to death
I'd say tomorrow is just one step closer to life
And understanding and to know it's gonna be alright
(MxPx - One Step Closer to Life)

pon 29 ruj, 2008 4:41 pm
Prijavi post
Über Trekkie
Über Trekkie

Citiraj (i odgovori)
Cvicek je napisao/la:
........ ......... ..

Uglavnom, vracam se aktivnijem forumarenju i Udruzi, novim pobjedama i porazima :D

(mogao bih konacno ovih dana napisati i nekakav report Liburnicona i Domikona :) )

Tak treba Cvicek ! Pogotovo reporti :commbadge:

samo kada mu pomaže da se pridigne.”

uto 18 stu, 2008 12:43 am
Prijavi post
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Citiraj (i odgovori)
nenadg je napisao/la:
Cvicek je napisao/la:
........ ......... ..

He, he...nadam se da bu nekaj sa Esekona :wink:
p.s. neznam kak to da ovaj topic nisam prije skužio 8-[ :-k
jesam se načitao :shocked: :mrgreen:

uto 18 stu, 2008 1:00 am
Prijavi post
Profil ICQ YIM Web stranica
anarho trekkie

Citiraj (i odgovori)
El Zvonko je napisao/la:
nenadg je napisao/la:

He, he...nadam se da bu nekaj sa Esekona :wink:
Nadam se da si zadovoljan s Shadowmasterovim i mojim reportom :)
El Zvonko je napisao/la:
p.s. neznam kak to da ovaj topic nisam prije skužio 8-[ :-k
jesam se načitao :shocked: :mrgreen:
Je, i ja volim naci na neke lude topice koje do tada nisam primjetio, ko onaj "Zvonko zvoni" prije par tjedana :mrgreen:

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 19 stu, 2008 4:45 pm
Prijavi post
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 9 post(ov)a ] 
Odgovori
Korisničko ime:
Potvrdni kod:
Veličina fonta:
Stilove je lako, brzo i jednostavno primijeniti na tekst... 
Smajlići
:D :) :( :o :shock: :? :scratch: :| 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: ;) =D> :mrgreen: #-o [-X [-o< :-# :-s \:D/ :-$ :-& =; [-( :-k 8-[ =P~ O:) :inlove: :zubo: ](*,) :lolsmjeh: :thumbs2: :thumbs3: :zgrožen: :hallo: :baeh: :sesir2: :beee: :joj: :evilwait: :happy: :skok: :whatever: :eureka: :vrazicak1: :neznam: :zaljubljen: :naughty: :zbunj: :hail: :s_clap: :zzz: :plakanje: :omgy: :bier: :wtf:
Ostali smajlići
Citiraj prethodnu poruku
Citiraj selektirano

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: