Sada je: sri 09 ruj, 2026 7:37 pm.

Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 5 post(ov)a ] 
 Gdje i kapetani idu pješke 
Autor/ica Poruka
Lieutenant
Lieutenant

Citiraj (i odgovori)
Post Gdje i kapetani idu pješke
Ispričavam se ako ću sad pitati neku svima vama općepoznatu stvar, ali čujte - ja sam iz Slovenije pa nemam pojma :oops:.
Dakle - da li znate tko je odgovoran za fenomenalnu 30-minutnu sinhronizaciju jedne epizode Enterprise-a (ne znam točno koja) u kojoj KAO svi na brodu traže WC? :lol: Jel to napravio tko od vas? Jel postoji još takvih pi*darija?
Naime... vjerojatno će autorima biti drago - u Sloveniji se je ta epizoda dila na cedeima (jer je ipak malo prevelika da se negdje uploada), kruži među ruljom (ja sam cede dobila od poznanika i prepržila ga valjda već 50 puta) i svi ispituju ak postoji još takvih "projekata".
Pa vjerojatno bi vi trebali znati, zar ne? :D

pet 16 lip, 2006 4:48 am
Prijavi post
Profil ICQ Web stranica
Inquisitor
Inquisitor

Citiraj (i odgovori)
dakle ovako... ja bum se prvi javio da pokupim pohvale :)

to smo radili: Shadowmaster (Leo), maX (Mario), Gul Remal (Grgo), Amir (nije na forumu) i moja malenkost (Dragan).
Vodja ekipe je bio (a i bit ce :) ) Mario.
To nam je jedini projekt (gledajuci samo sinkronizacije) koji smo zavrsili... poceli smo jos nekoliko sinkronizacija no uvijek smo na pocetku ili na pola odustali... zasto?... ili je lose ispalo... ili se nismo mogli naci... ili nismo imali ideja kako dalje... itd.

http://usscroatia.hr/holodeck/index.asp <- tu imas za skinuti tu sinkronizaciju, ali i nase ostale projekte (tocnije... marijeve projekte u kojima smo mi ostali sudjelovali :) )

btw. ne mogu vjerovati kako se to prosirilo tako daleko... pa sad nas dakle i Slovenci gledaju :shock: :)

pet 16 lip, 2006 4:59 am
Prijavi post
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Koje si vrste?: BORG
Citiraj (i odgovori)
Ma ja mislim da je to obišlo sve zemlje bivše juge. :)

Samo me interesira da li Slovenci kuze sve fore na htvatskom ja naprimjer nemrem gledat NMK na slovenskom jel nis ne kuzim, a nisim nikada ucio jezik, vi isto kuzite Hrvatski a nitko vas nije ucio, to mi nikak nejde u glavu isto kako Poljaci i Česi kuže naš jezik a mi njih ne kontamo ni 20% njihovih fraza i izraza.

Ali gle jednog dana ako vidimo da ima interesa napravimo sinhronizaciju i na ostale jezike, "tako da nas cjeli svijet razumije". :P

Inace ima ista tema u holodecku:
http://www.usscroatia.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=42

pet 16 lip, 2006 10:35 am
Prijavi post
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Citiraj (i odgovori)
dakle bio bi red da se javi i tzv. "vođa nereda" i kaze...

Wow.. kaj se to jos gleda?

to je staro -onak- skoro 5 (pet) godina... i radio sam te stvari samo sebi za gust i za ekipu iz kluba... a eto danas :)
...eh kad se sjetim tih dobrih starih dana iz srednje skole :)

znate...
"Bog nije mrtav. On živi i
radi na jednom manje
zahtjevnom projektu."

Grafiti
(ko me pozna zna na kaj mislim:) )

pet 16 lip, 2006 11:03 am
Prijavi post
Profil ICQ
Lieutenant
Lieutenant

Citiraj (i odgovori)
Joj, ispričavam se jer nisam vidjela da tema već postoji - nisam ulazila u Holodeck. :oops: (Možete moderatori ovo zaključati, idem komentirati u staru temu.)

sub 17 lip, 2006 3:13 pm
Prijavi post
Profil ICQ Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Forum je zaključan Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 5 post(ov)a ] 
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: