| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 lokalizacijske polemike proizasle iz iritantnih likova
Ted;DeA je napisao/la: Pa i ENT je na početku bio očajan pa nikom ništa ...jel to znaći da si ga počela konačno gledati??
| pon 24 ruj, 2007 2:48 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: Milijun razloga zašto nabosti Wesleya Crushera na kolac?
"......jel to znaći da si ga počela konačno gledati??..." @bobo mora da joj je T'grel uvalija neku 'kukaracho" sapunicu i reka da je to ENT ... I stos..cura sad misli sta misli.... Pozdrav Neinformirana 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 24 ruj, 2007 3:20 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
 Re: Iritantni likovi ST-a (svi osim Wesleya, on je počasni irita
Joooj kad vam to TDA vidi nadrljali ste! Niš od kolača nebu bilo... 
_________________ It's me. Dax !
|
| pon 24 ruj, 2007 10:43 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ja san ionako predaleko pa ionak nis od kolaca ..a za @bobu hmm.. neznam od bi se moga i pripazit sta pise ..ak voli slastice...! Pozdrav Prezaljenih cupavaca 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| pon 24 ruj, 2007 11:31 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
A gdje predaleko?
Drugi kvart, grad??
|
| pon 24 ruj, 2007 11:40 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"..A gdje predaleko?.." Preko x brda i dolina....sve do sinjeg mora ....! Pozdrav Ca je more da bi bilo polje , sve bi gospe tezakinje bile ...

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 25 ruj, 2007 1:34 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Kako ti sve nas zahebavaš ovdje...
|
| uto 25 ruj, 2007 5:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ezri je napisao/la: Kako ti sve nas zahebavaš ovdje... iz rijeke je (ili okolice rijeke)
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 25 ruj, 2007 5:36 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...Kako ti sve nas zahebavaš ovdje..." Pa izvini ako mislis da te zajebavan.. ali odgovor ti se krije u tekstu stiha ispod "Pozdrav" ! Mislin da se uci u osnovnoj u predmetu hrv. jezik i knjizevnost [ ak knizevnost jos postoji !? ] . Pozdrav knjizevnog kluba 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 25 ruj, 2007 8:38 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
bez rasprave, sve ću da vas posaljem na Novi Zeland u kažnjeničku koloniju:;)
| uto 25 ruj, 2007 8:49 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
buco je napisao/la: "...Kako ti sve nas zahebavaš ovdje..." Pa izvini ako mislis da te zajebavan.. ali odgovor ti se krije u tekstu stiha ispod "Pozdrav" ! Mislin da se uci u osnovnoj u predmetu hrv. jezik i knjizevnost [ ak knizevnost jos postoji !? ] . Pozdrav knjizevnog kluba 5 E nemoj mi spuštat ili nešto.....
|
| uto 25 ruj, 2007 8:55 pm |
|
 |
|