| Autor/ica |
Poruka |
|
Cadet 2nd year
|
 ST in ST
planira li se odrzati ista ikad u Splitu? mislim, nije bas lako potegnuti svako malo do Zagreba, a sigurno postoji dosta zeljne publike i ovdje? (here's one!  )
|
| sri 26 ruj, 2007 12:22 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
 Re: ST in ST
"...planira li se odrzati ista ikad u Splitu? ..." Planira ..jos jedna utakmica na Poljudu ..s Dinamom..a za ostalo neznam tesko.! Pozdrav Planske privrede 55

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 1:07 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
samo ti zezaj.... al trekkiji ovdje su malo previse uspavani... i samo cekaju da ih neko trgne...
|
| sri 26 ruj, 2007 1:12 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Pa cudno je da Split i okolica nemaju trekersku udrugu .. ipak su dovoljno veliki da mogu skupit clanstva i neku festu [xxkon , STkon].organizirat .!? Pozdrav Zajedno smo slabiji !

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 1:25 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
kolko ja i moji prijatelji znamo, nema nista ovdje...
|
| sri 26 ruj, 2007 1:26 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
heh... mi u zagrebu imamo problema za organizirati stvari... a kamoli u splitu  moj savjet ti je da objavite na raznim domacim SF/Trek forumima, stranicama i newsima da organizirate sastanak rijecnkih trekera u nekom kaficu u to i to vrijeme... pa se pocnete druziti... i ako se skupi dovoljno drustva i bude dovoljno zainteresiranosti organizirate se u nekakav klub itd. itd. no prvi korak bi vam trebao biti neki veliki sastanak
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 26 ruj, 2007 4:29 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"..da organizirate sastanak rijecnkih trekera.." Mislin prijedlog nije los samo st ni covik reka da je u Splitu [okolica] !?.. Pozdrav Sreca ne prati uvjek hrabre neki put se ponasa kukavicki...!

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 6:07 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
Chaky je napisao/la: da organizirate sastanak rijecnkih trekera u nekom kaficu u to i to vrijeme... pa se pocnete druziti... drago mi je sto se fino pazljivo cita sto drugi pisu... buco, klanjam se... al dobro... oprastam, valjda je to od prekomjernog buljenja u ST  al jos fino tema ST in ST (Split) ma sta se mene tice, samo da postoji podruznica, ljudi bi se prikljucili, ne mora se ni organizirat nista cesto, samo tu i tamo organizirano otic na kavu, popricat o pravim stvarima s ljudima koji se kuze... Chaky je napisao/la: i ako se skupi dovoljno drustva i bude dovoljno zainteresiranosti organizirate se u nekakav klub itd. itd. vec sad znam bar 10 ljudi koji bi bili aktivni... al ono.. sve je to mlada ekipa... ne bi nam bio problem ici na kave  al ipak... ljepse je kad je nesto oficial... pa makar bila i samo podruznica... ne da mi se sa 18 godina bas bit predsjednik nekog kluba... tolika mi ambicioznost nije na umu... samo zelim biti clan!!!  Chaky je napisao/la: no prvi korak bi vam trebao biti neki veliki sastanak aaaaaaaaaaaaaaaah to znam i ja... al sto cu ja vodit rijec pred nekih 10-20-100-200 ljudi od kojih su neki i duplo stariji... bacat ce jaja na mene...
|
| sri 26 ruj, 2007 7:27 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@PD jes ti cuja za onu "sreca prati hrabre" ...!? Eto uz malo hrabrosti kad vec ima zainteresiranih sumljan da ce bit vecih poteskoca bar u prvo vrime ...a poslije sta ti bog da .. Znas kak je poli nas ?!  Mogli bi te i gadjat jajima ..u borbi za pozicije.... Pozdrav Narodnog heroja 3

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 7:40 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
buco je napisao/la: @PD jes ti cuja za onu "sreca prati hrabre" ...!? Eto uz malo hrabrosti kad vec ima zainteresiranih sumljan da ce bit vecih poteskoca bar u prvo vrime ...a poslije sta ti bog da .. Znas kak je poli nas ?!  Mogli bi te i gadjat jajima ..u borbi za pozicije.... Pozdrav Narodnog heroja 3 Da, cuLA sam... hmmm sumnjam... i nikako da nadjem neku zenu da se prikljuci (koja voli/gleda star trek) tako da ne vjerujem da ce bas mene 100 muskih slusat... bas mene, jadno krhko djevojce...  ismijat ce me u roku od sekund (cudi me kako na Voyageru nikad pobuna nije izbila  )
|
| sri 26 ruj, 2007 7:51 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"...tako da ne vjerujem da ce bas mene 100 muskih slusat... bas mene, jadno krhko djevojce...." Da san na njihovon mjestu ja bi radje slusa to "krhko djevojce" nego 50 muskih ..a vijerojatno i oni..! ...zenske ti "hipnotiziraju " muske ..to znas !?.. Bez staha ak vole ST i ST oni ce te poslusat ! Pozdrav Nustrasiva 5

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 8:06 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
ti bi vjerojatno bio jedini... ma.. nije bitno... frend upravo radi kod za forum... krećemo prvo od toga, pa cemo vidjeti kamo ce nas to odvesti... mozda jednom budemo jednako veliki kao uss croatia a dotad... saljem pristupnicu uss-u 
|
| sri 26 ruj, 2007 8:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
Znaci pocinjete s forumom..zanimljivo... ! Pa ak se svi ovi zainteresirani "ST i STovci" prikljuce forumu i jos pocnu "postat" mogli bi vi imat jedan od jacih foruma za ST ...ak se broje stvarno aktivni ...! Pozdrav Juznjacka 33

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 8:17 pm |
|
 |
|
Cadet 2nd year
|
da... pocinjemo s tim... malo cemo prosvrljat po ostalim takvim forumima i podforumima, izreklamirat se na sve moguce nacine, makar poceli sa uzom rodbinom pa preko prijatelja, potaknit ljude da se ukljuce, pa sto bude... sirit ce se valjda polako ali uspjesno... postoje ambicije... ja sam iskreno zagrijana za to, a i jedan prijatelj mi se prikljucio (izgleda, lud je jednako kao i ja)... vremena se ima dovoljno valjda... pa sto bude... makar i ne trajalo dugo, pokusali smo se zaloziti za nesto sto volimo, a ne samo sjediti i cekati...
|
| sri 26 ruj, 2007 8:21 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
"..makar poceli sa uzom rodbinom pa preko prijatelja.." Jedan "micro" savijet ..ove gore navedene ni u snu ne stavljat za admine ili nedaj boze moderatore ....jer ...hmm...nesmin dalje pricat...vidit ces vec...! Pozdrav Sretno

Tehnika Pucanstvu !
|
| sri 26 ruj, 2007 8:25 pm |
|
 |
|