|
Sada je: ned 13 ruj, 2026 12:34 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Commander
|
 Isprika
Evo,
moram se isprićat određenim osobama.
Kao prvo,htijeo bi se ispričati cijelom forumu i poštovanim memberima koji će jednoga dana otići tamo gdje niti jedan čovijek nije bio.Da,ja sam Ayan,ali nisam bio onaj gost koji vas je zajebavao.Mislim da sam samo jednom postao kao gost,ali zato što se nisam loginao.Svi ste vi ok i da,to sam ja bio na sastanku udruge u nedelju.Ja sam bio onaj lik koji je lurkao u mraku i otišao doma sa Teddeom=(citiram Q-a...pm).
Zatim bi se trebao ispričat svima vama zato što sam bivši ST fan koji sada voli SW.To je grijeh,ali obečajem pred svima vama da ću se popravit i preći ću na ST.Znam da baš i nevolite warsere,ali hebiga,takva je sudbina.
Također,htijeo bi se ispričat zbog svoga nedoličnog ponašanja u zadnjih par dana.Jako sam povrijedio neke osobe i među njima jednu osobu koja mi je posebno draga i neznam što bi ja bez te osobe.Ako nije problem,izbrišite mi account Ayan i ostavite mi moga kapetana J.L. pekara.
Naravno,moram se ispričati Teddei koju sam povrijedio svojim prenaglim ponašanjem i donošenjem loših odluka.Teddea,stvarno te nisam htio povrijediti i znam da sam kriv.Došlo je do velikoga nesporazuma i doista mi je žao.Znaš da te nikad nebi povrijedio i znam da se pretjerao,ali moraš pokušat razumjeti da te nisam htio izgubiti,a u toj cijeloj zbrci nesporazuma sam reagirao poprilićno...loše.Molim te za još jednu priliku,
I opet,svima se vama ispričavam zato što stvor poput mene postoji.Opametit ću se,postat ću fan ST-a i želim da znate...volim vas sve.
|
| sri 21 lip, 2006 10:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
bravo za TDU... rekla je da ce te okrenuti ST ponovno... i uspjela je...
go TDA! 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 22 lip, 2006 12:58 am |
|
 |
|
Commander
|
Sumnjam da postoji nešto što ta cura nebi mogla napraviti.
|
| čet 22 lip, 2006 1:13 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
tisinu mozda 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| čet 22 lip, 2006 1:26 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Bravo Chaky,točan odgovor-TIŠINA je jedina stvar koju ne mogu napraviti..
Ali zato mogu puno drugih stvari kao npr.okrenuti Warsere prema TREKU 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 22 lip, 2006 10:37 am |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: Isprika
J.L. pekar je napisao/la: Evo, moram se isprićat određenim osobama.
Kao prvo,htijeo bi se ispričati cijelom forumu i poštovanim memberima koji će jednoga dana otići tamo gdje niti jedan čovijek nije bio.Da,ja sam Ayan,ali nisam bio onaj gost koji vas je zajebavao.Mislim da sam samo jednom postao kao gost,ali zato što se nisam loginao.Svi ste vi ok i da,to sam ja bio na sastanku udruge u nedelju.Ja sam bio onaj lik koji je lurkao u mraku i otišao doma sa Teddeom=(citiram Q-a...pm).
Zatim bi se trebao ispričat svima vama zato što sam bivši ST fan koji sada voli SW.To je grijeh,ali obečajem pred svima vama da ću se popravit i preći ću na ST.Znam da baš i nevolite warsere,ali hebiga,takva je sudbina.
Također,htijeo bi se ispričat zbog svoga nedoličnog ponašanja u zadnjih par dana.Jako sam povrijedio neke osobe i među njima jednu osobu koja mi je posebno draga i neznam što bi ja bez te osobe.Ako nije problem,izbrišite mi account Ayan i ostavite mi moga kapetana J.L. pekara.
Naravno,moram se ispričati Teddei koju sam povrijedio svojim prenaglim ponašanjem i donošenjem loših odluka.Teddea,stvarno te nisam htio povrijediti i znam da sam kriv.Došlo je do velikoga nesporazuma i doista mi je žao.Znaš da te nikad nebi povrijedio i znam da se pretjerao,ali moraš pokušat razumjeti da te nisam htio izgubiti,a u toj cijeloj zbrci nesporazuma sam reagirao poprilićno...loše.Molim te za još jednu priliku,
I opet,svima se vama ispričavam zato što stvor poput mene postoji.Opametit ću se,postat ću fan ST-a i želim da znate...volim vas sve.
Kao dokaz moraš učiniti sljedeću stvar......dati si sašiti ST uniformu-onu iz TNG-a i u njoj doći na WARSERSKI sastanak,a nakon toga si zabrijati da si BORG i cijelo vrijeme hodati tako po opasnim mjestima.... 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| čet 22 lip, 2006 10:47 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...koje ti fantazije imaš...
...znam kaj još ted dea na može... skočiti s motkom 2 metra...
| čet 22 lip, 2006 2:48 pm |
|
 |
|
Commander
|
A kako ti to znaš,osim ako... 
|
| čet 22 lip, 2006 10:21 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Neću ovo komentirati....... 
|
| pet 23 lip, 2006 1:33 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa nikad je nisa vidio da skaće s motkom... (a pri tom mislim na atletsku disciplinu, da nebi bilo zabune... )
| pet 23 lip, 2006 4:02 pm |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: ...pa nikad je nisa vidio da skaće s motkom... (a pri tom mislim na atletsku disciplinu, da nebi bilo zabune... )
Da, da nebi erverznjaci pomislili na motku, je li 
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| pet 23 lip, 2006 5:26 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
......i još uvijek ništa ne komentiram.... 
|
| pet 23 lip, 2006 6:02 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...aha, vidim... ...bolje da sam krenuo sa skokom u dalj... 
| pet 23 lip, 2006 6:43 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Ok ljudi za ovo imate temu BOLESNO......a ova tu tema je ovorena tako da se možete ponižavati ispričavajući se meni 
|
| pet 23 lip, 2006 6:45 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da sam samo htio dokazati da nisi svemočna!! ...inaće sorry...
| pet 23 lip, 2006 6:57 pm |
|
 |
|
Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|