|
Sada je: uto 06 lis, 2026 8:32 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Nova anketa - Najbolja ST epizoda
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
 Nova anketa - Najbolja ST epizoda
Pozdrav svima...
Kao sto vam je Chaky rekao, ja cu voditi novu anketu, pa da vam kazem dvije tri rijeci o njoj...
U prvom krugu ce se naci sve epizode iz svih Star Trekova. Prvo ce ici po sezonama, iz svake sezone ce biti 4-5 skupina sa po pet epizoda unutra. Broj skupina ce ovisiti o broju epizoda u sezonu (znaci, S1 Voyagera ima 16 epizoda i bit ce 3 skupine, a S1 TOSa ima 30 epizoda i bit ce 6 skupina). U vecini skupina ce biti po pet epizoda, no negdje to nece biti moguce jer broj epizoda u sezoni nije djeljiv s 5, pa ce biti jedna-dvije skupine sa 4 ili 6 epizoda. Zdrijeb je odlucio koja ce epizoda u koju skupinu. Iz svake skupine ce proci jedna epizoda, ona s najvise glasova, naravno.
Epizode u dva dijela (npr. Scorpion part I i part II) ce se racunati kao jedna epizoda, osim onih koje nemaju isto ime (npr. Homefront i Paradise Lost), te ce se racunati kao dvije epizode.
Prvih 6 skupina u kojima su piloti serija cu sada otvoriti i oni ce stajati tjedan dana. Nakon tjedan dana, lockat cu ih i onda cu svaki dan otvarati dvije ili tri nove skupine. Svaka skupina ce trajati tjedan dana. Mozda neki dan iz nekog razloga ne otvorim nove skupine, al nemojte se uzrujavati oko toga.
To bi bilo to o prvom krugu... Kasnije cu vas informirati o daljnjem tijeku ankete.
Ako imate nekih pitanja, slobodno pitajte.
I povremeno citajte ovaj post jer ce biti updateova
|
| uto 12 pro, 2006 5:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
|
| uto 12 pro, 2006 6:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I jos jedna bitna stvar... Ako negdje uocite gresku tipa da je jedna epizoda u dvije ankete i sl., obavezno recite
|
| uto 12 pro, 2006 6:21 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
eh da... da se javim i ovdje...(ako smijem  )
za sad sve izgleda dobro. sretno u daljnjem radu ankete i zelim ti jos 2 stvari: da izdrzis cijelu anketu (  ) i da imas sto manje problema sa varanjem prilikom glasovanja (T'Grel, T'Grel...  )
eh da... prvo pitanje:
sto ce se desiti kada jedna serija ispuca svoje grupe za neku sezonu a druga bude imala jos grupa...
jel cekas da sve serije ispucaju svoje sezone ili kreces odmah na sljedecu sezonu?
jesi uspio skuzit pitanje? 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 12 pro, 2006 6:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Hvala na podrsci
Inace, ako primjetis neku gresku/problem ili ako imas neku primjedbu ili ideju, javi mi se na pm ili ovdje.
To vrijedi i za druge.
|
| uto 12 pro, 2006 6:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: eh da... prvo pitanje: sto ce se desiti kada jedna serija ispuca svoje grupe za neku sezonu a druga bude imala jos grupa... jel cekas da sve serije ispucaju svoje sezone ili kreces odmah na sljedecu sezonu? jesi uspio skuzit pitanje? 
Mislim da jesam
Ukupno ima 140 skupina, 6 je sad na pocetku i 6 ce ih bit na kraju, zadnji tjedan, onda ce u skupinama bit finala serija. Izmedju toga ima 128 skupina i svaki dan ce izaci dvije nove skupine, neovisno o seriji/sezoni... Znaci, jedan dan mozda izadje skupina iz 3. i 6. sezone TNGa. I nece ici po redu (prvo prve sezone, pa druge itd.), nego mjesano (znaci, nakon ovih 6 skupina se mozda pojave dvije skupine iz sedmih sezona. I okusat cu ici sto ravnomjernije, tako da se druga skupina iz TASa pojavi negdje nakon trecine ankete, a treca negdje nakon dvije trecine ankete...
jesi uspio skuzit odgovor? 
|
| uto 12 pro, 2006 7:13 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
MacGyver je napisao/la: Izmedju toga ima 128 skupina i SVAKI DAN ce izaci dvije nove skupine, neovisno o seriji/sezoni...
ne kuzim, kaj nisi rekao da ce ankete trajati tjedan dana... ili sam ja nekaj krivo shvatio? MacGyver je napisao/la: I okusat cu ici sto ravnomjernije, tako da se druga skupina iz TASa pojavi negdje nakon trecine ankete, a treca negdje nakon dvije trecine ankete...
a ni ovo ne kuzim... da li to znaci da TAS dio ankete nece biti zastupljen svaki tjedan (ako je to istina, da li to znaci da ce neka druga serija imati dvije skupine?)
sorry... malo sam ti spor danas 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 12 pro, 2006 7:22 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|

Chaky je napisao/la: MacGyver je napisao/la: Izmedju toga ima 128 skupina i SVAKI DAN ce izaci dvije nove skupine, neovisno o seriji/sezoni...
ne kuzim, kaj nisi rekao da ce ankete trajati tjedan dana... ili sam ja nekaj krivo shvatio? Da, al ce nakon tjedan dana (kad zavrse ovih prvih 6 skupina) svaki dan izlaziti dvije nove skupine, i one ce trajati tjedan dana... Znaci, skupine 1 i 2 ce trajati od 1. do 8. 12., skupine 3 i 4 ce trajati od 2. do 9. 12. skupine 5 i 6 ce trajati od 3. do 10. 12. itd. (ove datume sam uzeo bezveze). Prvo sam mislio da bude slicno kao i na tvojoj anketi, odnosno da svakih tjedan dana otvaram 7-8 skupina, al sam zakljucio da bi to predugo trajalo, a i ovako mi je jednostavije. Chaky je napisao/la: MacGyver je napisao/la: I okusat cu ici sto ravnomjernije, tako da se druga skupina iz TASa pojavi negdje nakon trecine ankete, a treca negdje nakon dvije trecine ankete...
a ni ovo ne kuzim... da li to znaci da TAS dio ankete nece biti zastupljen svaki tjedan (ako je to istina, da li to znaci da ce neka druga serija imati dvije skupine?) sorry... malo sam ti spor danas 
TAS ima 22 epizode koje su u samo 4 skupine, pa zbog tog razloga ne moze biti isto zastupljen kao npr. Voyager koji ima 172 epizode (33 skupine).
|
| uto 12 pro, 2006 7:48 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Chaky je napisao/la: ... i da imas sto manje problema sa varanjem prilikom glasovanja (T'Grel, T'Grel...  )...
Mislio sam da smo to izgladiti i da se to više neće spominjati, a kad ono opet...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 12 pro, 2006 8:03 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
oh oh... to sto spominjem to je najmanje sto mogu napraviti
no necemo sad o tome

|
| uto 12 pro, 2006 8:44 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
samo jedna preporuka: pukni u svakoj anketi uz imena epizoda i link na sadrzaj te epizode na memory alphi. to bi uvelike pomoglo pri prisjecanju sadrzaja epizode, i ustedilo bi vrijeme jer ovako moram otvoriti memory alphu, pa onda potraziti trazenu epizodu...
inace, super je anketa, pohvaljujem ideju! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 13 pro, 2006 10:59 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ant je napisao/la: samo jedna preporuka: pukni u svakoj anketi uz imena epizoda i link na sadrzaj te epizode na memory alphi. to bi uvelike pomoglo pri prisjecanju sadrzaja epizode, i ustedilo bi vrijeme jer ovako moram otvoriti memory alphu, pa onda potraziti trazenu epizodu...
Jel bolje ovako?
|
| sri 13 pro, 2006 1:01 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
odlican dodatak!

|
| sri 13 pro, 2006 5:46 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
MacGyver je napisao/la: Jel bolje ovako?
puno 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 13 pro, 2006 7:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Evo jos dvije novosti... Jedna je Special Guest Star, to je uglavnom za glumce koji glume u drugim Star Trekovima pa su se pojavili u sporednoj ulozi u toj epizodi i za neke poznate glumce, iako takvih nema puno. Druga su ove slike.
Recite dal je to potrebno ili ne, jer mi oduzima dosta vremena, pa ako vam nije posebno lijepo, ili ako vam smeta, necu ih vise stavljati, ali ako vam se svidja, budem ih i dalje stavljao.
|
| sri 13 pro, 2006 7:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|