| Autor/ica |
Poruka |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Zavrseno: "Quantum Leap" vs. "Andromeda"
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sri 10 svi, 2006 7:59 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Andromedu sam i čak gledao. 
| čet 11 svi, 2006 1:21 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 08 svi, 2006 8:22 pm Postovi: 66 Lokacija: Suhopolje K Tomislava 268
|
 Andromeda
andromedu sam gledo a za ovu drugu nisam ni čuo
_________________ Yu wil be asimilated resistanc is futail
|
| čet 11 svi, 2006 3:31 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
E, al u Quantum Leapu glumi Archer... 
|
| pet 12 svi, 2006 6:56 pm |
|
 |
|
|
Ne znam zasto je Quantum Leap uopce SF, jedino sto se na pocetku i kraju epizode prebacuje iz tijela u tijelo u razlicitim vremenskim razdobljima i vidi kao hologram svog ajde recimo to tako prijatelja i to je to SF mda ne bi.
Serija je vise kao neka drama ponekad komedija, ali od SF ni S.
Naravno glasam za Andromedu koja ce se u polufinalu sastati nadam se s Farscapeom i premocno izgubiti.
Nadam se da imas u pripremi za sljedeci krug natjecanja First Wave. Ipak tamo ima vise SF-a i vise lici na neki hibrid izmedju X-Fileka i Invasion.
|
| sub 13 svi, 2006 1:59 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
nece biti First Wave... sad sam prvi put cuo za to
na iskonovom SF forumu su mi rekli i za jos jednu seriju koja nece biti u konkurenciji: Surface (i za nju nisam takodjer cuo)
a 99% da ce, nakon sto pokazem sve parove, biti ljutih jer sam izostavio ovu ili onu seriju a stavio tu i tu seriju... (ali se bar nadam da su najvece i najpoznatije tu... da nisam zaboravio na neku)
ponudio sam vec 2 puta da pokazem sve parove (serije) koje su u natjecanju no do sada nije bilo zainteresiranih... evo nudim 3. put 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 13 svi, 2006 2:11 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja glasao za Quantum Leap...
...jedan glas smo u minusu...  ajd tko će to izjedančiti 
| sub 13 svi, 2006 11:05 am |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Nista od izjednacenja. Koliko god Andromeda od izvarendong pocetka postala teski promasaj, ipak mi je bolja od QL-a. Sori Bakula, but you failed...again.
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| ned 14 svi, 2006 12:51 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Chaky je napisao/la: nece biti First Wave... sad sam prvi put cuo za to na iskonovom SF forumu su mi rekli i za jos jednu seriju koja nece biti u konkurenciji: Surface (i za nju nisam takodjer cuo)
Da, Surface, glumi Rade šerbedžija. Nisam baš svbe pregledao pa nisam siguran jeste li stavljali Invasion, Treshold, Dark Skies, 4400 i sl?
Inače, glasah za Quantum leap, zbog Bakule i brothera Cavilla iz BSG-a (Dean Stockwell). 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 15 svi, 2006 5:35 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Ajde Chaky, reci sve parove!
| pon 15 svi, 2006 5:57 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
nema invasiona i dark skies...
a treshold i 4400 su vec u ovom dijelu ankete suprostavljeni 

|
| pon 15 svi, 2006 6:36 pm |
|
 |
|
Cadet 1st year
|

Chaky je napisao/la: nece biti First Wave... sad sam prvi put cuo za to na iskonovom SF forumu su mi rekli i za jos jednu seriju koja nece biti u konkurenciji: Surface (i za nju nisam takodjer cuo)
Inace ni ja nisam cuo za nju do prosle godine kad sam je skinuo s neta, serija ima tri sezone, pa ako imas bitmeTV account brzo skini seriju, meni je bila odlicna, nema nekih fancy efekata, ali ima dobru pricu, a to je u biti i najbitnije (moja ocjena 8/10) ili potrazi radnju na http://www.tv.com .
Surface i bolje da ne stavljas, serija je toliko naivna da se meksicke serije prema njoj mogu natjecati za dodjelu TV oskara. Izgubila bi vec u prvom krugu premocno od bilo koje druge serije. Previse djetinjasta, zapravo serija bas za 5-godisnje klince koja se treba prikazivati nedeljom u 10 ujutro  . Pogledao sam 10 epizoda i zao mi je uopce sto sam je skidao u HDTV-u, ne isplati se sat vremena koliko mi je trebalo za skinuti jednu epizodu (ocjena 4/10).
Hmmmmmmm, ima jos jedna dobra serija koja nazalost nije dosla do druge sezone, valjda zbog loseg prijema na Showtime TV-u, Odyssey 5 se zove i bas je napeto zavrsila i puk nema vise, glumi onaj glumac iz Robocap-a, ne mogu se sjetit sad napamet kak se zove (ocjena 8/10).
|
| pon 15 svi, 2006 9:10 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ajde drago mi je za surface...ne zato sto je losa serija... nego sto nisam pogrijesio sa izostavljanjem iste
za odyssey 5 sam cuo (stovise pogledao niz epizoda)... i bila mi je ok... do trenutka kad sam skuzio da to nije miniserija nego da se planira raditi punokrvna serija... nije mi se dalo cekati kroz niz sezona rijesenje misterije
ali svejedno bila je u konkurenciji da udje u 32... ali je ispala... eto tu sam bio subjektivan izgleda 

|
| pon 15 svi, 2006 9:31 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
a čuj, nikad ne možeš sve obuhvatit...
_________________ njanjanja
|
| pon 15 svi, 2006 9:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| uto 16 svi, 2006 12:52 am |
|
 |
|