| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 SHE IS BACK
He he dobila sam novi čin.......
Sada se spremam pokrenuti revoluciju,u petak ili sutra idem u redakciju RTL-televizije i napraviti ću sranje ako me ne budu saslušali
Vidjeće sa kakvom oni trekkericom imaju posla he he
Inače oni prošli postovi su bili pisani sa strane moje podvojene LIČNOSTI
He He tko ide samnom u bitku protiv netrekkija
Mi smo početak i KRAJ
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 09 svi, 2006 9:26 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: pon 08 svi, 2006 8:22 pm Postovi: 66 Lokacija: Suhopolje K Tomislava 268
|
 Stiže borg
Bježte s RTL-a ak ja pozovem mamu to jest borg qeen bit će ih na sve strane
_________________ Yu wil be asimilated resistanc is futail
|
| uto 09 svi, 2006 9:32 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Tak treba udružimo se i ujedinimo se ovo je borba u kojoj samo najbolji opstaju
TREK je naš život ujedinimo se i učinimo svijet boljim
JESTE LI UZ MENE????? 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 09 svi, 2006 9:35 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Mislim da bas nije dobra ideja, ali poznavajuci tebe kako si pitala policajca na maskenbalu da li je pravi policajac ili maskiran, a nakon toga te nije dao nista "da puses" nadam se da ce tvoj posjet proci u miru i informativnim razgovorom na koji ces dobiti odgovor da RTL ili Nova nemaju planove o otkupnji St-a zato jer im se to jednostavno ne isplati, kad mogu dadilju za besplatno prikazivati n-ti put. Po meni bi bilo korisnije da upises tecaj njemackog i pocnes pratiti ST na satelitu (SAT1) jer tamo znaju pustat po tri epizode za redom, TNG, DS9, VOY, ENT. Tako da je to nesto poput onog americkog SCIFI-a samo na njemackom. 
| uto 09 svi, 2006 11:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: SHE IS BACK
Ted;DeA je napisao/la: Mi smo početak i KRAJ
Teddea is the begining and the end. She is the Alpha and Omega!
|
| uto 09 svi, 2006 11:39 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Možda im se ne isplati ali vjeruj mi moj posijet će pamtiti za svagda HA HA HA
I znaj otkupit će oni ST pa makar im ja do smrti budem dosađivala
Ići ću od kuće do kuće i skupljati peticije,
pa makar to morala učiniti milijun puta.
SVE ZA STAR TREK,nađoh snagu u činu i trudu Bjoa Trimblea
|
| sri 10 svi, 2006 11:13 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
 Re: SHE IS BACK
T'Grel je napisao/la: Ted;DeA je napisao/la: Mi smo početak i KRAJ Teddea is the begining and the end. She is the Alpha and Omega!
She is the Omega particle.
Ako RTL ne pusti ST, Tedea će postati razorna poput Omega čestice. 
| sri 10 svi, 2006 11:29 am |
|
 |
|
Predsjednica
|
Vjeruj mi nitko ne želi osijetiti moj BJES ako me ove izdavačke kuće škartiraju 
|
| sri 10 svi, 2006 11:31 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I sama znas kako je prošlo a najbolje starci. 
| sub 13 svi, 2006 10:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Shadowmaster je napisao/la: I sama znas kako je prošlo a najbolje starci. 
Valjda zato i nema naše TeddeE na forumu 
|
| sub 13 svi, 2006 10:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: čet 27 tra, 2006 1:58 am Postovi: 206 Lokacija: Bird of pray....(New model)
|
Opet ta Teddea zagusuje server 
_________________ ..." I am constant as a northern star! "....
http://www.kmt-ts.com
|
| sub 13 svi, 2006 11:52 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
General Chang je napisao/la: Opet ta Teddea zagusuje server 
Pa ne tražim ja da oni pričaju o mojem ludom provodu na RTL-u,
ajde započni neku pametnu temu o ST,pa neću ja zagušivati server 
|
| ned 14 svi, 2006 5:24 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
EVO teme: Rekao sam da napraviš govor ili esej ili kaj već za tvoj ročkas na temu "ZAŠTO VOLIM STAR TREK" pa ako si gotova da ćujemo. 
| ned 14 svi, 2006 6:12 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
KAJ NIJE PREMIJERA TOG GOVORA TREBALA BITI U UDRUZI A NE NA FORUMU? 
|
| ned 14 svi, 2006 6:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Uvijek mozes napisat kratak sadržaj  Ali bez brige i ja mogu cekati. 
| ned 14 svi, 2006 6:15 pm |
|
 |
|