| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Teddea & predsjednik
Otvorih ovaj topic tako da se ne bi činilo, a imam nešto protiv Teddee.
Naprotiv TDA se meni čini vrlo draga osoba, samo malo da se smiri  , te da ne zaboravim reč da je čak veći Trekker od mene.
No kako se kaže i to če vrijeme doči
Evo čak ju i sanjah sinoč  , što znači da definitivno nemam ništa protiv nje, te sam joj to telefonski rekao, a evo i svima tko če čitat.
TDA nadam se da češ pročitat ovaj post pa da češ se i sama uvjerit.
To što napišem protiv nije da sam protiv toga, jednostavno je rasprava, te još jednom nemam ništa protiv 
|
| sub 20 svi, 2006 9:34 pm |
|
 |
|
|
 Re: Teddea & predsjednik
predsjednik je napisao/la: Otvorih ovaj topic tako da se ne bi činilo, a imam nešto protiv Teddee. Naprotiv TDA se meni čini vrlo draga osoba, samo malo da se smiri  , te da ne zaboravim reč da je čak veći Trekker od mene. No kako se kaže i to če vrijeme doči Evo čak ju i sanjah sinoč  , što znači da definitivno nemam ništa protiv nje, te sam joj to telefonski rekao, a evo i svima tko če čitat. TDA nadam se da češ pročitat ovaj post pa da češ se i sama uvjerit. To što napišem protiv nije da sam protiv toga, jednostavno je rasprava, te još jednom nemam ništa protiv 
Malo je hiperaktivna,ali ipak...dečki to vole pa čemo joj oprostit.
|
| sub 20 svi, 2006 10:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Teddea & predsjednik
Malo je hiperaktivna,ali ipak...dečki to vole pa čemo joj oprostit.[/quote]
Naspram onog prijašnjeg tvojeg posta i ovo je neumjesno
|
| sub 20 svi, 2006 10:06 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ayan je definitivno odstranio.
 : Nema on šta nekome prijetit na forumu!
|
| ned 21 svi, 2006 12:21 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Grel je napisao/la: Ayan je definitivno odstranio.  : Nema on šta nekome prijetit na forumu!
Definitivno si u pravu kolega..takvo što ne prihvačamo, no skrenuo si s teme 
|
| ned 21 svi, 2006 12:42 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
E da btw ak češ ovo Teddea čitat nadam se da si i ti mene sanjala nočas kako si rekla da hočeš 
|
| ned 21 svi, 2006 12:44 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Jesam, za to sam i stavio onaj znakić OFFTOPIC. Nastavljamo sa sagom...
|
| ned 21 svi, 2006 12:44 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 totalno Malnarovski...
Mislim gledam Malnarov nightmare stage i uspoređujem sa Tdeddeom, kao ono Teddee nema pa ljudi zovite i trosite vrijeme na nju i mozete joj postavljat pitanja i ona odgovara, cak je mozete doc uzivo gledati u udrugu, pa dozivite pravi nightmare, a koliko vidim neki ljudi je vec i sanjaju.
Sto ja milim o njoj, apsolutno nista, evo dali smo joj kutak na ovom forumu koji sluzi samo njoj i (vama) da se ispucavate i zabavljate koliko vas volja, dok nasa Teddeica radi lude stvari okolo naokolo, te radi "scene" u udruzi sto zapravo u stvarnom zivotu ne radi jer nam je (tako kako sam cuo od naseg velikog Chakyja) rekla njena best frendica, da nije takva izvan udruge i da u udruzi samo "glumi" osobu kao sto ju vi dozivljavate, no da li je to istina ili nije dragi moji citatelji ovog foruma prosudite sami, te naravno nasa Teddeica o kojoj se ovdje prica, te da li ce ona napraviti nesto u vezi svog ponasanja ili ce nasa udruzna doktorica sljedeci puta donjeti injekcije sedativa ili hrpu apaurina to isto dovodi u pitanje, da li su to godine ili je nesto drugo po srijedi sto muci nasu Teddeicu svaki dan da ona zudi toliko za tim ST-om koji jos uvijek nije pogledala (do kraja) niti ne zna radi cega ga voli, vec samo zeli da ostatak nacije (Svijeta) gleda ST i zeli (najvejrojatnije njen alter-ego) zeli natjerati neku ekipu koja ne voli ST da ga isto gleda i mislim da je ona sama stvorila neku svoju "zivotnu misiju" koju zeli ostvariti pod svaku cjenu.
Teddeica nam zbog toga bas nije shvacena u danasnjem drustvu koje ju okruzije i velike televiziske kuce kao sto su HRT, RTL, NOVA i Z1 sigurno nece imati uha za njene probleme koje ju muce, no jos uvijek mislim da nasa Teddeica zudi za jednim velikim uhom koje ce ju poslusati i napravit ono sto ona zeli, no saslusati ju nije problem, problem je kako joj objasniti neke stvari da drago dijete skuzi sto zapravo hoce i da joj se pojasni kako funkcionira drustvo koje ju okruzuje no ako smo vec kod toga podrzavam sve njene stavove koji idu kontra ovog drustva da proba uciniti sto god zeli dok ima mladost i nadu u tome sto radi, jer ako ubijemo tu ideju koja tako gori u njoj mislim da cemo potpuno "izgasiti" nasu Teddeicu zauvjek i ponovno ce postati ona obicna djevojčica koju ste upoznali na prvim sastancima kada ju je Lidija prvi puta dovela u klub.
Moje alternativno rjesenje je da Teddea sjedne u sobu sa velikim plazma TV-om dobije beskonacan izvor hrane i vode, te da joj se spoji racunalo sa konrolama PLAY i PAUSE te da pocne sa kompletnim ST-om koji postoji te da odgleda koncentrirano koliko moze sve epizode ST-a i onda kaze svoje misljenje zasto voli ST i zasto zeli da cijeli svijet gleda st i zivi po nekim St pravilima koliko se dalo zakljuciti iz njenog razgovora u cetvrtak. Mislim da ako uspije sve pogledati njeno misljenje ce biti puno vise konsturktivno argumentirano nego kako je do sada bilo, pa ce ju neki ljudi ili mozda neki ljudi na pozicijama bolje shvacati nego nokog LEVEL 1 trekkyja koji je tek poceo gledati ST.
To je zasad to, tko hoce ovo komentirati moze, tko nece ne mora, a ja cu kao Malnar uzet si za pravo da svaka moja misao bude moja i samo moja, te ako netko ne misli nista korisno za rec stinut cu f*off ili delite tipku na post koji nema veze sa ovom temom da se nastavi dalje ova struja misli sto mi je sada pala u ovim kasnim satima na ovom forumu.... 
| ned 21 svi, 2006 5:06 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
 Re: totalno Malnarovski...
Shadowmaster je napisao/la: Mislim gledam Malnarov nightmare stage i uspoređujem sa Tdeddeom, kao ono Teddee nema pa ljudi zovite i trosite vrijeme na nju i mozete joj postavljat pitanja i ona odgovara, cak je mozete doc uzivo gledati u udrugu, pa dozivite pravi nightmare, a koliko vidim neki ljudi je vec i sanjaju.
Nemoj mi Leo uspoređivat Teddeicu sa Malnarom, razljutit ču se
samo to
|
| ned 21 svi, 2006 10:53 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Leo...šefe...svaka čast 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| ned 21 svi, 2006 11:03 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Nije to u redu Tomica..mislim neki djelovi su točni ali ne i cijeli post 
|
| ned 21 svi, 2006 11:07 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Meni je čitav post jedan vel'ki masterpiece 
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| ned 21 svi, 2006 11:08 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
A šta češ kad ti voliš predavanja
jednostavno...kratko...jasno+-to je moj moto 
|
| ned 21 svi, 2006 11:12 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
predsjednik je napisao/la: E da btw ak češ ovo Teddea čitat nadam se da si i ti mene sanjala nočas kako si rekla da hočeš 
I ni dalje ne znamo jel si me TDA nočas sanjala ili ne, zaboravih ju pitat?
NO evo uredno je brzo odgovorila na sms poruku.
Gdje si nema te na forumu 
|
| ned 21 svi, 2006 11:22 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Kao sto kazem to je samo moje razmisljanje koje sam dobio u rane jutarnje sate.
Usporedba ili ne je na citatelju da sam prosudi. 
| ned 21 svi, 2006 11:58 am |
|
 |
|