| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 JA NISAM PRAVI TREKKI
Evo sada da dam gušta pojedinim osobama javno izjavljujem da nisam pravi trekki........
Stvarno više ne znam kako da vam dokažem da STVARNO VOLIM STAR TREK..........Jednostavno lakše mi je ovo napisati i pomiriti se sa time da za vas nikad ne ću biti pravi trekki 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 08 svi, 2006 6:26 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Pogledas sve epizode u miru doma i biti ćeš. 
| pon 08 svi, 2006 6:56 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
 Re: JA NISAM PRAVI TREKKI
Ted;DeA je napisao/la: Evo sada da dam gušta pojedinim osobama javno izjavljujem da nisam pravi trekki........ Stvarno više ne znam kako da vam dokažem da STVARNO VOLIM STAR TREK..........Jednostavno lakše mi je ovo napisati i pomiriti se sa time da za vas nikad ne ću biti pravi trekki 
tda tda... pa nije vrag da si konacno slomljena
ajde ajde... i ti si trekkie
vidim da cu morati prestati zezati i tebe kad me ozbiljno shvacas
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 08 svi, 2006 8:31 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: JA NISAM PRAVI TREKKI
Ted;DeA je napisao/la: Evo sada da dam gušta pojedinim osobama javno izjavljujem da nisam pravi trekki........ Stvarno više ne znam kako da vam dokažem da STVARNO VOLIM STAR TREK..........Jednostavno lakše mi je ovo napisati i pomiriti se sa time da za vas nikad ne ću biti pravi trekki 
Ah, to je jednostavno divno kad si konačno priznala. Ja sam sada jako zadovoljan!
Tako je TeDDea, ti nisi pravi trekkie!
|
| pon 08 svi, 2006 10:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ma ti si trekkie, ali ja zelim da budes trekker!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 08 svi, 2006 10:16 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Šmrc 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| uto 09 svi, 2006 12:14 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
I ja oču da postanes Trekker! 
| uto 09 svi, 2006 3:23 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Sada svi odjednom govorite kako želite da budem trekki itd.,itd.,no meni ne TREBA NIČIJE ŽALJENJE.
Dobili ste što ste htijeli moje javno priznanje da nisam trekki,
i što još hočete???????????
Možda čete uskoro i potpisivati peticiju da me se izbaci iz udruge 
|
| uto 09 svi, 2006 8:46 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
ok ok... nisi trekkie...
jesi sad konacno zadovoljna
nisi zadovoljna kad te zezamo da nisi trekkie, nisi zadovoljna kad kazemo da stvarno jesi trekkie
ne znam sto bi te zadovoljilo
zene zene 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| uto 09 svi, 2006 9:02 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
ma ti si trekkie, ali ja zelim da budes trekker!
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 09 svi, 2006 9:05 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Jedino što hoču da mi iskreno kažete,
kaj sam ja,ako za vas nisam trekki onda nisam više ništa.
I hvala max-u na tome što želi da budem trekker
Eto što mogu kad mi je stalo do toga kaj vi mislite,
jer ipak ste vi na vrhu vlasti u udruzi
|
| uto 09 svi, 2006 9:10 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
da ti ja lepo velim kao žena ženi...
ti voliš tos pa si TREKKI.
oni ti preporučuju da pogledaš (a onda vjerojatno i zavoliš) tng, pa ćeš onda bit TREKKER.
ak se dobro sjećam, u tom bi trebala bit razlika... :?
_________________ njanjanja
|
| uto 09 svi, 2006 9:53 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
dobro se sjecas

|
| uto 09 svi, 2006 10:13 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Znate li vi što je to kad se počnete gubiti.........
Kad više ne znate što je fikcija a što stvarnost....
Kad vaš um zauzme samo jedna misao,samo jedna tema..STAR TREK.....
Kada bi prodali cijelu obitelj,samo da bi doprinjeli stvaranju star treka...
I onda u onim rijetkim trenucima kada ne mislite o treku,
obuzme vas tama........
I za vas više ne postoji granica između stvarnosti i fikcije.....
Nema vše zraka,nema više niti jednog čimbenika potrebnog za nastavak života.....
I na kraju kada završiš sam u maloj crnoj sobici sam sa svojom luđačkom košuljom,kaj će onda biti...
Ja znam da ni onda neću biti sama,uz mene će sjediti hrabri ljudi koji služe zvijezdanoj floti....
Tada ću ući u moj svijet gdje će biti mjesta za moju jedinu pravu realnost STAR TREK
|
| sri 10 svi, 2006 11:46 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Zvuci kao pocetak jedne dobre knjige, a istovremeno malo vuce na jednu epizodu DS9-a kada Sisko bude u ludnici i cijela strka oko ST-a nije stvarna vec zivi u njegovoj glavi. 
| sri 10 svi, 2006 11:49 am |
|
 |
|