| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Commander
|
 Osnove
Daj mi molim te reci, članarina udruge je 50kn godišnje?!
Što točno znači kad se učlaniš, mislim koliko se nalazite, koje su ti povlastici i/ili obveze, ima li uopće smisla biti član ako ne živiš u Zg?!?
Ono...osnove!
| uto 13 vel, 2007 8:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
po meni se ne isplati bas ak nisi iz zg-a...
a za vise informacije preporucam ovaj malo stariji post
http://usscroatia.hr/phpBB2/viewtopic.php?t=46
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 13 vel, 2007 8:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
Ato bi to znacilo da za nas seljake nema mogucnosti nikakve udruge osim HSS i slicnih !?
Ni medju zvijezde nas nece... ! 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 13 vel, 2007 9:09 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
 da
Ni medju zvijezde nas nece... !
Live long and prosper, I'll try to do the same
|
| uto 13 vel, 2007 9:10 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm Postovi: 3972 Lokacija: U polju kukuruza Naj Serija: ENT Opis Stanja: Sranje
|
@neeData Morat cemo osnovat podudrugu "Seljaci/Uss Croatia" !!
Evo vec smo 2 !!?? 

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 13 vel, 2007 9:40 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
buco je napisao/la: Ato bi to znacilo da za nas seljake nema mogucnosti nikakve udruge osim HSS i slicnih !? Ni medju zvijezde nas nece... !  nisam ja reko da vas necemo - ocemo mi i vas i vase pare! ak nam ih date
ali trekeri ste i ak se ne uclanite (ko mnogi ljudi koji su sve pogledali ali nisu nasi clanovi) a dal vam ima smisla uclanit se ak niste iz zg-a odlucite sami
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| uto 13 vel, 2007 10:08 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
|
@neeData Morat cemo osnovat podudrugu "Seljaci/Uss Croatia" !!
Evo vec smo 2 !!?? dogovor je pao!!!i 
| ned 18 vel, 2007 8:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Maxxx kako ti pravis antireklamu...  Ak se covjek oce uclaniti neka se uclani pa nismo cijelo vrijeme u zg. A ustalom ako plati zagarantirano mu je slanje fanzina na kucnu adresu. 
| pon 19 vel, 2007 11:40 am |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
i iskaznice 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 19 vel, 2007 4:41 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Chaky je napisao/la: i iskaznice 
I to u boji. 
| uto 20 vel, 2007 12:24 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
I sta da radim s iskaznicim !! Mi seljaci mozemo ic u ministarsto poljoprivrede dobit popust na gnojivo !???!!
ili je to onako za "fintu" !!  Jel na chip kartici ta iskaznica !?? ili ...!??
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| uto 20 vel, 2007 4:15 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Dođeš s iskaznicom u društvo i kažeš: " Ja sam član Udrgue ljubitelja Zvjezdanih Staza!" Svi te čudno pogledaju i udalje se od tebe. 
| čet 22 vel, 2007 11:34 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
buco je napisao/la: I sta da radim s iskaznicim !! Mi seljaci mozemo ic u ministarsto poljoprivrede dobit popust na gnojivo !???!! ili je to onako za "fintu" !!  Jel na chip kartici ta iskaznica !?? ili ...!?? Pozdrav
...a, moraš prije dobiti iskaznicu, no to traje...
| čet 22 vel, 2007 11:49 am |
|
 |
|
Fi'ta Gul
Pridružen/a: pet 19 svi, 2006 2:09 pm Postovi: 6485 Lokacija: Cardassia Prime
|
Mr.bobo je napisao/la: buco je napisao/la: I sta da radim s iskaznicim !! Mi seljaci mozemo ic u ministarsto poljoprivrede dobit popust na gnojivo !???!! ili je to onako za "fintu" !!  Jel na chip kartici ta iskaznica !?? ili ...!?? Pozdrav ...a, moraš prije dobiti iskaznicu, no to traje...
Nemoj i ti negativnosti implicirat. Malo se čeka, ali kad je dobiješ, onda si faca.
@ Buco - Pokažeš ljudima iskaznicu i kažeš: "Gle'te papci, imam magični broj 47 na iskaznici. Oć'te se tuć'?" Možeš uletit i u Min. poljoprivrede i na blef im provalit: "Gospodo, na temelju aneksa 2. Khitomerskkog sporazuma, imam pravo na 5 tona gnojiva za potrebe mog poljoprivrednog gospodarstva. Oću da mi to dostavite u moj dvor sutra do podne." Možda uspije ako ih uhvatiš "na prepad".
(Sry za OT, nemojte me jako izmodat.)
_________________ William T. Riker: "Fate. Protects fools, little children and ships named Enterprise."
|
| čet 22 vel, 2007 3:46 pm |
|
 |
|
Dai-zvizda
|
@Ternek mislim da naseg ministra nebi ni romulanci presli , a kamoli obican seljak !!
Znaci iskaznica sluzi ak zagusti a nema papira ...!?  ili je plastificirana pa nije ni za to dobra !??
Razmatram ideju da se uclanim , samo ako bude dosta ribe i povrca ..da mogu platit clanarinu !
Pozdrav

Tehnika Pucanstvu !
|
| čet 22 vel, 2007 5:27 pm |
|
 |
|