|
Sada je: sri 09 ruj, 2026 7:36 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
Kao prvo ja nisam WARSERICA,zapravo kako i mogu biti kad sam pogledala samo jedan film STAR WARSA. 
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pet 05 svi, 2006 7:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ted;DeA je napisao/la: Kao prvo ja nisam WARSERICA,zapravo kako i mogu biti kad sam pogledala samo jedan film STAR WARSA. 
To ti je zato kaj te ljudi na forumu jos ne poznaju dobro.  ali kolko vidim imat ce prilike.
BTW DOBRODOŠLA NA FORUM!!!!!! 
| pet 05 svi, 2006 7:27 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Kao prvo ja nisam WARSERICA,zapravo kako i mogu biti kad sam pogledala samo jedan film STAR WARSA. 
dakle pogledala si jedan SW film previse 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 05 svi, 2006 7:28 pm |
|
 |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
U budućnosti STAR TREKA,
definitivno neće biti dreka
U budućnosti udruge naše
svakog dana biti će pune pivske flaše.
U budućnosti mojoj sve se ljepo piše
trekkera će na svijetu biti sve više.
Na mome grobu već sada piše
trekkerica je bila kakve svijet neće imati nikad više

_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| sub 06 svi, 2006 8:08 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Ted;DeA je napisao/la: Na mome grobu već sada piše
ne zna koje je rase Spock

_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 06 svi, 2006 8:18 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Znam da si ljubomoran što ja imam dara za pisanje,ali ne moraš se zato stalno vraćati na Spocka,kaj ti je on zadnja slamka za koju se HVATAŠ? 
|
| sub 06 svi, 2006 8:28 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ma ne... samo mi je cudno kako "trekkerica kakve svijet neće imati nikad više" može ne znati takvu stvar? 

|
| sub 06 svi, 2006 8:30 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Već rekoh znala sam da je SPOCKOVA stara sa Zemlje no činilo mi se kao suvišan podatak.Neću više raspravljati o tome jer je to bez veze.Trekkeri se prepoznaju po tome što ŽIVE za STAR TREK a ne po nekim ŠTOS-pitanjima sa kojima možeš zeznuti nekoga.Ja znam da sam prava TREKKERICA i to ne moram dokazivati nikom...Eto to je to od mene uživajte u MOJIM pjesmama i ne zaboravite da ne podnosim KRITIKU
|
| sub 06 svi, 2006 8:43 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
prava trekkerica koja okolo crta Vadere i ide na warserske sastanke
(prica se da si toliko dobra s warserima da ce ti platiti pizzu ako im se pridruzis  )

|
| sub 06 svi, 2006 8:53 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
...a ni zmajevi joj nisu strani... 
_________________ njanjanja
|
| sub 06 svi, 2006 8:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
Ted;DeA je napisao/la: Već rekoh znala sam da je SPOCKOVA stara sa Zemlje no činilo mi se kao suvišan podatak.Neću više raspravljati o tome jer je to bez veze.Trekkeri se prepoznaju po tome što ŽIVE za STAR TREK a ne po nekim ŠTOS-pitanjima sa kojima možeš zeznuti nekoga.Ja znam da sam prava TREKKERICA i to ne moram dokazivati nikom...Eto to je to od mene uživajte u MOJIM pjesmama i ne zaboravite da ne podnosim KRITIKU
bome moras!
prvo pogledaj barem vecinu STAR TREK-a pocevsi od TNG-a!
A ONDA CEMO PRICAT!
...mark my words...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| ned 07 svi, 2006 1:52 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
Za tvoju informaciju,ja jesam pogledala VEĆINU Star Treka,i zašto počevši od TNG-a kad je po meni TOS-najbolji
Ok možda jesi stariji član i možda si znao za Star Trek dok ja još nisam ni progovorila ali ako si ti pravi TREKKI onda zašto ne protegneš malo papke pa se ne došetaš do udruge???
Ako si tolika faca da mi možeš govoriti kada ćemo mi moći razgovarati,onda se barem potrudi za promicanje S.T.-a.
 ali to je tako,ti ni ne znaš koliko sam jaq S.T.-a pogledala,što nije ni važno jer meni nije svrha učiti seriju napamet.
I hvala bogu još nisam izgubila entuzijazam prema Star Treku jer ima još epizoda koje nisam pogledala... 
|
| ned 07 svi, 2006 2:22 pm |
|
 |
|
Predsjednica
|
|
| ned 07 svi, 2006 2:47 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
Ted;DeA je napisao/la: ... ali ako si ti pravi TREKKI onda zašto ne protegneš malo papke pa se ne došetaš do udruge???
ti to maXu govoris da on ne dolazi na sastanke?

|
| ned 07 svi, 2006 2:51 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ted;DeA je napisao/la: ... ali ako si ti pravi TREKKI onda zašto ne protegneš malo papke pa se ne došetaš do udruge???
 pa vi se znate!!!! Teddea pa to je Mario!!!! 
| ned 07 svi, 2006 2:53 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|